HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Paneelgordijnen bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Paneelgordijnen

156

stoffen

Paneelgordijnen kies je bij grote raampartijen

Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je voelen!

'De afwerking, de stoffen, de vele kleuren.'

Transparante paneelgordijnen

Semi-transparante paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen

Klantervaring

“Een goed bedrijf er wordt netjes en zorgvuldig gewerkt bij Hakkert vloer- en raamdecoratie.”

‘Er is super veel mogelijk als je voor paneelgordijnen kiest. Ik adviseer je daar graag over.’

Kom langs in Beesd

Onze openingstijden:
di: 13.00-17.00
wo & do: 10.00-17.00
vr: 10.00-20.00

Paneelgordijnen, grote raamdecoratie bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Raamdecoratie voor echt grote ramen of ruimtes? Dat zijn de paneelgordijnen van Toppoint. Je vindt ze bij de woonwinkel van Beesd: Hakkert vloer- en raamdecoratie. De stijlvolle paneelgordijnen kunnen naar wens gemaakt worden zodat ze passen bij jouw interieur. Of maak er een scheidingswand van. Meer weten? Kom langs, we geven je graag persoonlijk advies.

Voor grote ramen en ruimtes

Paneelgordijnen kunnen heel groot zijn. Een enkel paneel kan in een afmeting van wel 3 meter hoog en maximaal 1,3 meter breed gemaakt worden. En doordat ze naast elkaar opgehangen worden, maakt het dus niet uit hoe breed het raam of de ruimte is. Deze raamdecoratie is dus altijd dé oplossing voor grote ramen en ruimtes. Want paneelgordijnen worden niet alleen als raamdecoratie gebruikt. Ze doen ook vaak dienst als roomdivider, een scheidingswand. Een stijlvol element in je interieur om een grote ruimte snel en gemakkelijk te verdelen in kleinere ruimtes.

Voor elke woonstijl

Doordat we de paneelgordijnen helemaal naar wens kunnen laten afwerken, in verschillende stoffen, kleuren en dessins, staan ze altijd mooi. In elk interieur en bij elke woonstijl. De ruime keuze kan misschien overweldigend zijn, maar wij helpen je graag. Met persoonlijk interieuradvies en veel kennis van zaken staan onze vakmensen voor je klaar.

Latjes als bijzonder design

Een van de opties om een paneelgordijn naar wens af te laten werken, zijn de latjes die je op de panelen kunt laten plaatsen. Echte designlatjes in vlak aluminium van 25 mm breed, en in hout van 50 mm breed. De houten designlatjes worden bij dezelfde producent gemaakt als de houten jaloezieën. Combineer ze dus en je hebt een uiterst stijlvol geheel in jouw interieur! Het aantal latjes dat je laat plaatsen en op welke hoogte, dat bepaal jij. En als je wil, adviseren wij je daar natuurlijk bij.

Van 50 tot 130 cm breed

Paneelgordijnen zijn er in een brede variant van 50 cm breed, tot een heel brede uitvoering van wel 1,3 meter breed. Hoe breder, hoe robuuster het staat. Maar ongeacht welke breedte je kiest, de bediening is altijd heel gemakkelijk met een koordsysteem om alle panelen te bedienen. Of je kiest voor handbediening, dan bedien je ze per paneel apart. Hangt een paneel voor de deuren, dan adviseren we je om voor dat paneel de handbediening te kiezen.

Maatwerk

Wij staan bekend om onze service en het maatwerk dat we leveren. En dat geldt ook voor deze paneelgordijnen. Wij zorgen ervoor dat ze perfect passend bij jouw interieur gemaakt worden. Van de afwerking en de afmeting tot en met de stofsoort, de kleuren en dessins. Weet je dat je hierin de keuze hebt uit bijna 300 verschillende gordijnstoffen?! Wat een heel bijzonder effect geeft, is als je verschillende stoffen combineert op één paneel! Met bijvoorbeeld een verduisterende stof op ooghoogte en daaronder en daarboven een transparante stof. Of combineer op een paneel verschillende kleuren of dessins.

Roomdivider

Doordat paneelgordijnen zo groot zijn, kun je ze ook gebruiken als roomdivider. De ideale oplossing om een grote ruimte eenvoudig op te delen in kleinere ruimtes. Zoals bij studio’s of eenkamerappartementen. Met zo’n roomdivider scherm je het slaapgedeelte dan snel en stijlvol af van de rest van de ruimte.

Paneelgordijnen bij Hakkert vloer- en raamdecoratie, de woonwinkel in Beesd

Bezoek de woonwinkel in Beesd, Hakkert vloer- en raamdecoratie, en ontdek daar de mooiste paneelgordijnen. Ons ervaren team staat voor je klaar van dinsdag tot en met vrijdag om je persoonlijk te adviseren en je de vele voorbeelden te laten zien. Ben je op zoek naar wooninspiratie, goed advies en altijd een uitstekende service? Dan kom je naar ons. Je vindt ons direct onderaan afrit 14 van de A2.

logo hakkert

“Alles voor jouw interieur.”

 

Advies op maat