HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Plisségordijnen bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Plisségordijnen

Plisségordijnen

182

kleuren

Plisségordijnen zijn mooi te combineren met gordijnen.

Plisségordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'Stoffen moet je voelen en de lichtdoorlatendheid zie je pas echt goed in real life.'

Transparante plisségordijnen

Semi transparante plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

Klantervaring

“Bij Hakkert vloer- en raamdecoratie in Beesd is de service uit de kunst. Kennis van de medewerkers is uitstekend en ze nemen ruim de tijd voor je.”

‘Niet alleen kun je kiezen uit kleuren en transparantie maar ook uit 20 mm of 32 mm plooi en elektrische bediening.’

Kom langs in Beesd

Onze openingstijden:
di: 13.00-17.00
wo & do: 10.00-17.00
vr: 10.00-20.00

Plisségordijnen, mooie raamdecoratie bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Met plisségordijnen heb je mooie raamdecoratie voor elk soort raam. Een veelzijdige en functionele sfeermaker. Wil je weten of de plissés ook passen bij jouw interieur? Kom dan voor informatie en inspiratie naar de woonwinkel in Beesd: Hakkert vloer- en raamdecoratie

Ook voor ramen met een andere vorm

Niet elk raam is in de vorm van een rechthoek, maar voor de plissé maakt dat geen verschil. Die passen namelijk altijd en staan ook altijd mooi. Dat komt door de plooien, de plissés. Die zijn er in 20 en 32 mm breed en maken dit type gordijn letterlijk heel plooibaar. Daardoor zijn ze geschikt voor elk type raam. Ook bij smalle kozijnen, lichtkoepels, draaikiepramen of zelfs ronde ramen.

Bevestiging met EasyClick® of TruFit®

Het bevestigen van deze raamdecoratie bij een schuin of gekanteld raam is geen enkel probleem. We raden je aan om de plissés te monteren met EasyClick® . Dat is een perfect montagesysteem voor onder andere de smalle plisségordijnen. En is EasyClick® niet het juiste systeem voor de ramen in jouw huis? Dan hebben we ook TruFit® als oplossing. Daarbij worden de zijprofielen op het ruit geplakt waarna de smalste plisségordijnen ertussen geplaatst worden. Kom langs, we vertellen je er graag meer over.

Plissés voor jouw interieur

Met plisségordijnen heb je heel veel keuze in soorten gordijnstoffen. Zo zijn ze er van transparant tot verduisterend maar ook in veel kleuren, dessins en zelfs een aantal fade-outtinten. Dat zijn stoffen waarin de kleuren subtiel in elkaar overlopen. Verder kun je kiezen uit gordijnstoffen met een lichtwerende, warmtewerende of vuilafstotende coating. Vind je het daardoor lastig om te bepalen welke variant het mooiste staat bij jouw interieur? Reken dan op ons team, wij staan voor je klaar met persoonlijk interieuradvies en veel voorbeelden.

Plisségordijnen, open je met de hand of een app

Plisségordijnen zijn eenvoudig te bedienen. Natuurlijk kan dat met de hand. Daarvoor hebben we onder meer de handgreep LiteRise® en het kindveilige SmartCord®. Maar nog gemakkelijker is elektrische bediening. Dat gaat dan met een afstandsbediening of via de app. De plisségordijnen worden dan gekoppeld aan een smart home hub zodat je ze met je mobiel kunt openen en sluiten.

Perfect op elke hoogte in het kozijn

Plaats de plissés op ooghoogte en niemand kijkt meer zomaar naar binnen. Hoe je dat doet? Met plisségordijnen in de uitvoering top-down, bottom-up. Die gaan zowel van boven naar beneden als andersom, en je kunt ze ook op elke plek in het kozijn vastzetten. Variaties daarop zijn top-down, dat schuift van bovenaf naar beneden, of bottom-up wat van beneden naar boven gaat. Ook een combinatie van beide is mogelijk, ook in EasyClick®. Kies je de top-down of de bottom-up, dan kan dat ook nog in een Day & Night-uitvoering. Dat is één plisségordijn met daarin twee soorten gordijnstof. Een verduisterende en een transparante bijvoorbeeld. Dat is wel zo handig omdat je dan met één stuk raamdecoratie alles hebt voor elk moment van de dag!

Combineren met andere raamdecoratie

Plisségordijnen combineren goed met andere raamdecoratie. Zoals met gordijnen. Dat staat niet alleen heel royaal en sfeervol, het zorgt ook voor een betere isolatie en akoestiek. Mooie combinaties zijn bijvoorbeeld een transparant plisségordijn bij een verduisterend gordijn. Of ga voor een in-between bij verduisterende plissés. Zo heb je altijd de privacy en een mooie lichtinval op de momenten dat jij dat wenst.

Plisségordijnen voor jouw interieur, bij Hakkert vloer- en raamdecoratie in Beesd

Bij HHakkert vloer- en raamdecoratie in Beesd kun je altijd terecht voor persoonlijk interieuradvies voor jouw woning. Hier vind je onder meer de mooiste plisségordijnen die wij voor jou op maat laten maken. En behalve het interieuradvies verzorgen wij ook het inmeten en de montage, altijd uitgevoerd door onze vakmensen. Kom dus snel eens langs!

“Alles voor jouw interieur.”

Interieuradvies

Meetservice