HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

PVC lamellen bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

PVC lamellen

PVC lamellen

120

kleuren

Praktisch en mooi, zeker op het werk.

PVC lamellen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De structuren, de kleuren, het gemak.'

Klantervaring

“Een goed bedrijf er word netjes en zorgvuldig gewerkt bij Hakkert vloer- en raamdecoratie.”

‘Met pvc lamellen heb je zowel veelzijdige als makkelijke raamdecoratie.’

Kom langs in Beesd

Onze openingstijden:
di: 13.00-17.00
wo & do: 10.00-17.00
vr: 10.00-20.00

PVC lamellen, raamdecoratie tot 6 meter breed

Mooie, makkelijke raamdecoratie. Dat zijn de pvc lamellen die je vindt bij onze woonwinkel in Beesd. In veel kleuren, meerdere structuren en zelf geperforeerde lamellen. Wil je weten welke lamellen passen bij jouw interieur? Vraag het dan aan ons. Een team van vakmensen staat voor je klaar om je persoonlijk te adviseren bij Hakkert vloer- en raamdecoratie.

Licht en privacy

Met lamellen regel je het licht en de privacy heel gemakkelijk. Je opent of sluit ze in een handomdraai. En wil je een beetje daglicht? Dan kantel je ze tot halverwege, net wat jij wilt! Zo heb je mooi gefilterd licht of maximale privacy precies op de momenten dat jij dat wenst.

Geperforeerde pvc lamellen

Transparante pvc lamellen klinkt misschien tegenstrijdig, maar het kan zeker! Met geperforeerde lamellen. Je hebt de keus uit lamellen met veel of weinig gaatjes waardoor er veel of weinig licht door de lamellen heen schijnt. Dit zorgt voor een subtiel en aangenaam effect waardoor er een zekere mate van transparantie ontstaat. Vertel ons hoeveel transparantie jij wenst en wij laten je de mogelijkheden zien!

Onderhoudsvriendelijk

Over het schoonmaken van pvc lamellen kunnen we kort zijn: dat is heel makkelijk. En gelukkig maar, want wie wil daar veel tijd aan kwijt zijn? Deze lamellen heb je zo weer schoon: klik ze uit de rails, leg ze op een vlakke ondergrond en veeg ze schoon met een zachte, vochtige doek. Droog ze even na en ze kunnen terug in de rails. Heel onderhoudsvriendelijk dus!

Roest niet

Doordat deze lamellen gemaakt zijn van pvc en aluminium, zijn ze vochtbestendig. Deze pvc lamellen roesten dus niet. Hierdoor zijn ze heel geschikt voor elke vochtige ruimte, zoals de keuken en badkamer.

Tot 6 meter breed

Zoek je lamellen voor heel brede ramen? Ook dan zijn deze pvc lamellen van Toppoint een goede keus. Ze kunnen op maat gemaakt worden voor ramen tot een breedte van 6 meter. Je hebt daarbij de keus uit elke lamelbreedte; van 52 tot 250 mm per lamel. Bij grote ramen staan de brede lamellen het mooist, maar kom gerust langs voor een persoonlijk interieuradvies. We kijken dan samen welke uitvoering van deze lamellen het meest geschikt is voor jouw interieur.

PVC lamellen op maat gemaakt, bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Bij Hakkert vloer- en raamdecoratie kun je rekenen op vakkundig advies en maatwerk. Een ervaren team staat persoonlijk voor je klaar; vanaf het advies tot en met de montage. Service op elk moment dus, zodat je zeker weet dat de raamdecoratie helemaal past bij jouw woonwensen en interieur. Bezoek onze woonwinkel in Beesd, we zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag.

“Alles voor jouw interieur.”

 

Advies op maat