HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Toppoint raamdecoratie bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Nieuw! Toppoint outdoor screens

mooi voor buiten, koeler binnen

1483

kleuren

Wij hebben raamdecoratie op maat voor elk interieur!

Raamdecoratie verkopen wij niet online, die moet je voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Iso Reflex® lamellen

Versus® gordijnen

EasyClick

Elektrische raamdecoratie

Gordijnen

Vouwgordijnen

Jaloezieën

Rolgordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Horren

Lamellen

Plisségordijnen

Klantervaring

“Een goed bedrijf er word netjes en zorgvuldig gewerkt bij Hakkert vloer- en raamdecoratie”

‘Ook toe aan een make-over van jouw kamer? Maak een afspraak voor advies op maat.’

Kom langs in Beesd

Onze openingstijden:
di: 13.00-17.00
wo & do: 10.00-17.00
vr: 10.00-20.00

logo hakkert

“Alles voor jouw interieur.”

 

Raamdecoratie bij Hakkert vloer- en raamdecoratie, woonwinkel in Beesd

Bij Hakkert vloer- en raamdecoratie in Beesd vind je de raamdecoratie voor jouw interieur. In onze woonwinkel met ervaren vakmensen kun je terecht met al jouw interieurvragen en woonwensen. Ons assortiment is ruim maar vooral van hoge kwaliteit. Voor persoonlijk interieuradvies, veel inspirerende voorbeelden en altijd uitstekende service ga je naar de woonwinkel in Beesd. Je vindt ons direct onderaan afrit 14 van de A2, Homburg 44c.

Vakmensen met jarenlange ervaring

Hakkert Hakkert vloer- en raamdecoratie heeft een team van vakmensen met jarenlange ervaring. We kennen de collectie raamdecoratie door en door. Hierdoor kunnen we altijd het beste raamproduct adviseren dat past bij jouw wensen en woonsituatie. En behalve dat onze mensen persoonlijk interieuradvies geven, regelen we ook zelf het inmeten en de montage. Zo zijn we van begin tot eind betrokken bij onze klanten en zien we het resultaat van onze adviezen en de producten. Volop kennis en ervaring in raamdecoratie dus, en daar profiteren onze klanten steeds weer van.

Het mooist in jouw interieur

Echt mooie raamdecoratie is het raamproduct dat perfect past bij jouw interieur. Of die jouw woonstijl extra benadrukt. Bij onze woonwinkel zorgen we dat je die raamdecoratie vindt. Met ons advies waarbij we jouw wensen en interieurideeën als uitgangspunt nemen. En heb je nog geen idee wat je zoekt? Ook dan zijn wij er voor je. Sowieso doe je al veel inspiratie op in onze woonwinkel en wij zijn er om jou verder te helpen daarin een keus te maken. Met maatwerk, zorgvuldig inmeten, confectie en montage heb je dan de raambekleding die van jouw huis een thuis maakt.

Drie generaties Hakkert

De naam Hakkert is waarschijnlijk geen onbekende. Al in 1946 begon opa Hakkert in Hellouw met een eigen bedrijf in woninginrichting. Dit pand was eerst aan de dijk in een oude woonboerderij gevestigd. In 1959 werd er in de dorpskern een nieuw bedrijfspand gebouwd waarna we in 2017 verhuisden naar Waardenburg. Sinds 2023 staat ons nieuwe, eigentijdse pand aan de Homburg in Beesd. De broers Herman en Johan zijn nu de derde generatie van onze woonwinkel Hakkert vloer- en raamdecoratie.

Kwaliteit en snelle, uitstekende service

Om nog lang te kunnen genieten van de raamdecoratie die met zorg is uitgezocht, is het belangrijk dat het raamproduct ook lang mooi blijft. Daarom bieden wij enkel kwaliteit aan. Ons assortiment bevat dan ook de ruime collectie van het merk Toppoint. Een hoogstaand merk in raamdecoratie dat gekenmerkt wordt door de kwaliteit in techniek en materialen en veel keus in kleuren, tinten, dessins, stoffen en afwerking. We werken met onze eigen monteurs en ervaren vakmensen. Onze service is daardoor snel en uitstekend.

Raamdecoratie bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Het aanbod in raamdecoratie is ruim en van hoge kwaliteit. Je vindt bij ons altijd de raambekleding voor jouw interieur, wat jouw woonstijl en woonsmaak ook is. Ons assortiment bestaat uit:

gordijnen
vouwgordijnen
rolgordijnen
lamellen
Iso Plissé
paneelgordijnen
plisségordijnen 
jaloezieën
horren

Innovatief

De collectie raamdecoratie is niet alleen breed, het is ook innovatief met bijzondere raamproducten. Zoals jaloezieën van wel 7 meter breed, de vocht- en schimmelwerende screenstof en geperforeerde pvc lamellen. Of de bijzondere gordijnen Sharp Wave®, Versus® of de Iso Reflex® lamellen. Vernieuwende raamdecoratie en innovatieve materialen, je vindt het in onze collectie.

Combinaties met raamdecoratie

Combineer raamdecoratie en je profiteert van dubbel zoveel voordelen. Zoals meer sfeer, betere isolatie en een verbeterde akoestiek. Maar ook mooi licht en meer privacy. Ontdek de voordelen van gecombineerde raamdecoratie voor jouw huis en laat je adviseren welke unieke set mooi staat in jouw interieur. Met ons ruime aanbod in raamdecoratie slaag je hierin zeker bij Hakkert vloer- en raamdecoratie.

Ga voor jouw raamdecoratie naar Hakkert vloer- en raamdecoratie

De raamdecoratie voor jouw interieur vind je bij Hakkert vloer- en raamdecoratie in Beesd. Bezoek ons voor persoonlijk interieuradvies, wooninspiratie en uitstekende service en kwaliteit. We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag en voor de deur kun je gratis parkeren. Kom je via de A2? Neem dan afrit 14, je ziet ons direct onderaan de afrit. Tot snel!