HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Raamhorren bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Raamhorren

32

combinaties

Horramen zijn ideaal en in vele soorten verkrijgbaar.

Klantervaring

“Bij Hakkert vloer- en raamdecoratie werkt personeel dat uitstekende adviezen geeft!”

‘Weet je niet welk hor er mogelijk is en wil je graag een offerte op maat? We komen gratis bij je opmeten.’

Kom langs in Beesd

Onze openingstijden:
di: 13.00-17.00
wo & do: 10.00-17.00
vr: 10.00-20.00

Raamhor: wel ventilatie, geen pollen of insecten

Met een raamhor kun je heel goed ventileren. Het raam staat dan lekker open terwijl pollen en insecten buiten blijven. Ook als het een raam is dat naar binnen draait of bij draaikiepramen. Voor elk raam vind je de juiste hor bij woonwinkel Hakkert vloer- en raamdecoratie in Beesd. Ben jij op zoek naar meer informatie of voorbeelden van goede raamhorren? Dan staan wij voor je klaar. Wij adviseren je persoonlijk, meten zorgvuldig in en voeren de montage van de raamhorren uit met onze eigen vakmensen.

Draaikiepraam? De vaste raamhor!

Heb je draaikiepramen in huis? Dan is de vaste raamhor de perfecte oplossing. Deze raamhor wordt aan de buitenkant in het kozijn geplaatst. Of je het raam nu openzet of kantelt, de hor blijft gewoon zitten en houdt alle insecten tegen. De vaste raamhor heeft een borstelafdichting waardoor het altijd perfect aansluit. Ook voorkomt het daardoor beschadigingen in het kozijn. Doordat de vaste raamhor vastgeklemd wordt in het kozijn, hoeft het niet gemonteerd te worden. Deze hor past in elk type kozijn: hout, kunststof of aluminium.

Inzethor of rolhor

Zoek je een hor voor een ander soort raam? Ook daarvoor hebben wij een passende oplossing. Zoals de rolhor of een inzethor. Welke hor geschikt is voor jouw woning? Dat hangt onder meer af van wat voor soort raam je hebt en of de hor er soms uitgehaald moet worden. Beide horren kunnen gemaakt worden met de verschillende soorten horrengaas, zoals pollenwerend of heel transparant. Wil je persoonlijk advies welke raamhor het beste past in jouw woning of bij jouw situatie? Vraag het ons, we staan voor je klaar.

Voordelen met een raamhor

Elke raamhor heeft zo z’n voordelen. Welke dus het meest geschikt is? Dat hangt van jouw situatie af. Maar je kunt erop rekenen dat wij altijd een passende oplossing hebben van hoge kwaliteit. In ons assortiment hebben wij namelijk de horren van Toppoint. Die kenmerken zich door de kwalitatieve techniek wat je merkt aan het soepele gebruik, het makkelijk plaatsen, eruit halen of oprollen en weer dichtrollen. En die hoge kwaliteit zie je ook terug in het frame; dat is heel stevig maar ook zo subtiel dat het mooi opgaat in je interieur. Alle raamhorren zijn leverbaar in vijf profielkeuren en met horrengaas naar keuze.

Altijd het juiste horrengaas

Moet een hor meer doen dan alleen insecten tegenhouden? Dan kan dat. Wij hebben voor elke situatie het juiste horrengaas. Zoals het pollenwerende horrengaas dat 90% of 99% van alle pollen tegenhoudt. En het extra transparante horrengaas dat heel goed ventileert. Maar ook hebben we natuurlijk het gewone horrengaas. Dat is heel sterk doordat het gemaakt is van glasvezel met een pvc coating. Dit horrengaas is leverbaar in antraciet en grijs. Je ziet het, ook met horrengaas leveren we maatwerk. Vertel ons wat je nodig hebt, en wij vertellen jou wat daar het beste bij past.

Raamhor voor elk raam en elke woning

Wat voor ramen je ook hebt en wat voor woning, wij hebben er altijd de juiste hor voor. Onze vakmensen staan voor je klaar om je te adviseren en je meer te vertellen over de verschillende varianten. Bij Hakkert vloer- en raamdecoratie kun je altijd rekenen op persoonlijk advies en kwaliteit in horren!

Horren voor elk raam, bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Een raamhor moet perfect passen, dat spreekt voor zich. Wij regelen dat ook voor je, met maatwerk en altijd uitstekende service. De specialisten in onze zaak zijn ervaren en staan voor je klaar met persoonlijk advies. Wil jij ook de raamhorren die passen bij jouw wensen en woning? Kom dan naar onze woonwinkel in Beesd, direct onderaan afrit 14 van de A2. Hier is voldoende parkeerruimte en altijd een goede kop koffie. Zien we je snel? We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

“Alles voor jouw interieur.”

Rolhor

met tussenstop

verende haak montage

vaste haak montage

borstelafdichting

Inzethor

met tussenprofiel

Rolhor in dakraam

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.