HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Rolgordijnen bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Rolgordijnen

Rolgordijnen

301

kleuren

Ik adviseer een combinatie van gordijnen en rolgordijnen.

Rolgordijnen verkopen wij niet online, dat ziet er allemaal hetzelfde uit!

'De structuren, de kleuren in het echt.'

Transparante rolgordijn

Semi transparant rolgordijn

Gratis inspiratie magazine


Verduisterend rolgordijn

Duo rolgordijnen

Klantervaring

“Bij Hakkert vloer- en raamdecoratie slaag je voor je volledige inrichting!”

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Kom langs in Beesd

Onze openingstijden:
di: 13.00-17.00
wo & do: 10.00-17.00
vr: 10.00-20.00

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn ideale raamdecoratie doordat ze geschikt zijn voor elke ruimte en vrijwel elk raam. Of het nu een heel groot of heel klein raam is, een raam in de huiskamer, badkamer of werkkamer. Je vindt de mooiste rolgordijnen voor jouw interieur bij de woonwinkel in Beesd: Hakkert vloer- en raamdecoratie.

Sfeervol en strak

Ook al ken je rolgordijnen waarschijnlijk als heel strakke raamdecoratie, ze zijn ook heel sfeervol. Ongeacht welke woonstijl jij hebt, heb je met een rolgordijn altijd raamdecoratie die past. We hebben dan ook een heel uitgebreide collectie waardoor je veel keuze hebt in onder meer gordijnstoffen. Weet je dat je daarin kunt kiezen uit wel bijna 300 verschillende stoffen? Van transparant tot verduisterend maar ook de bijzonder mooie duo-rolgordijnen . Welke het beste past bij jouw ruimte en woonwensen? Laten we daar samen eens goed naar kijken. Het aanbod is ruim en wij hebben veel mogelijkheden om ze helemaal op maat af te werken. Kom naar Hakkert vloer- en raamdecoratie voor jouw rolgordijnen en je weet zeker dat je hier de perfecte aanvulling vindt voor jouw interieur.

Rolgordijnen, voor grote of brede ramen

Zijn de ramen heel erg groot of heel erg breed? Ook dan kun je bij ons mooie rolgordijnen kiezen. Wij kunnen het rolgordijn tot een breedte van wel 4,20 meter laten maken. En is het raam nog breder? Dan koppelen we gewoon meerdere rolgordijnen aan elkaar. Zo leveren we maatwerk zodat we ook voor ramen tot wel 8 meter breed een passende oplossing kunnen bieden!

En bij smalle of schuine ramen

Ook voor een heel smal raam of een schuin raam kun je rolgordijnen nemen. Bij ons vind je al rolgordijnen vanaf 30 cm breed. En voor schuine ramen, zoals een dakraam of draaikiepraam, zorgen we dat ze zo gemonteerd worden dat ze strak tegen het raam aan blijven. Voor kamers waar het naar wens echt donker moet zijn, hebben we niet alleen verduisterende gordijnstoffen. We kunnen de rolgordijnen dan ook met een mooi aluminium frame monteren. Hierdoor kan er zelfs vanaf de zijkanten geen licht naar binnen schijnen.

Maatwerk

Natuurlijk leveren we bij rolgordijnen ook maatwerk. Zo zorgen we ervoor dat deze raamdecoratie past bij jouw interieur en woonwensen. Om de rolgordijnen voor jouw interieur te vinden, zijn er natuurlijk al veel verschillende kleuren en dessins in de gordijnstoffen. Maar ook kun je kiezen uit diverse coatings zoals brandvertragend of isolerend. En met designprofielen bepaal jij de uitstraling van het rolgordijn. Je hebt daarin de keus uit houten en aluminium designprofielen voor de koof en de onderlat. Vraag ons naar de vele mogelijkheden en wij zorgen voor maatwerk in jouw rolgordijnen.

Rolgordijnen van screendoek, voor vochtige ruimtes

Gordijnen in een keuken of badkamer moeten natuurlijk vochtbestendig zijn. In zo’n ruimte is het vochtig waardoor gewone stof al snel gaat schimmelen. Ook de techniek moet bestand zijn tegen het vocht zodat het niet gaat roesten. De rolgordijnen in onze collectie kunnen we van het sterke screendoek laten maken. Die stof is vocht- en schimmelwerend en kan gemakkelijk schoongemaakt worden. Voorbeelden hiervan laten we je graag zien in onze woonwinkel op Homburg 44c in Beesd.

Oplossing voor raamklinken

Raamklinken zijn bij rolgordijnen altijd vervelende obstakels. Heb jij een raamklink op een plek waar je eigenlijk een rolgordijn wenst? Dan hebben wij daarvoor de oplossing door het rolgordijn contra-rollend te laten maken. Dat betekent dat de gordijnstof aan de voorzijde van de buis afrolt. Hierdoor ontstaat meer ruimte tussen het rolgordijn en het raam waardoor de raamklink niet meer in de weg zit. Ook bij hoekramen adviseren we contra-rollende rolgordijnen zodat de kier ertussen veel kleiner wordt.

Rolgordijnen voor jouw interieur, bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Voor maatwerk in raamdecoratie bezoek je Hakkert vloer- en raamdecoratie. In onze woonwinkel in Beesd hebben we een ruime en kwalitatieve collectie rolgordijnen. Met maatwerk laten wij ze passend bij jouw interieur maken. Dat begint al met het persoonlijke interieuradvies maar ook met het nauwgezet inmeten en het netjes monteren. Vakmanschap dus en service, daar kun je op rekenen.

“Alles voor jouw interieur.”

Screendoek, ook voor rolgordijnen