HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Scala® aluminium jaloezieën bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

100% aluminium

Scala® jaloezieën: 100% aluminium en design

De aluminium jaloezieën van Scala® zijn van 100% aluminium en design tot in detail. Strak uitgevoerd en heel stijlvol staan ze mooi in elke ruimte. Deze hoogwaardige jaloezieën zijn natuurlijk ook te koop in onze woonwinkel in Beesd: Hakkert vloer- en raamdecoratie.

Roest niet

Doordat de Scala® jaloezieën 100% van aluminium zijn gemaakt, roesten ze niet. Ze zijn vocht- en schimmelwerend en kunnen dus perfect in de keuken of badkamer opgehangen worden. De lamellen, het bovenprofiel en de onderlat blijven mooi en roesten zelfs niet in die vochtige ruimtes!

Geperfectioneerd design

Perfect design


De Scala® jaloezieën vallen op door het perfecte design. Elk onderdeel is slim doordacht. Zo heeft het mooi strakke gefreesde openingen, zijn alle zijden op kleur en zijn de bedieningsstang en koordgewichten ook in design afgewerkt. Het bovenprofiel is gesloten waardoor stof en vuil er niet bij kunnen. Aan de achterzijde heeft dat profiel een ronding waardoor de kier tussen de bovenste lamel en het bovenprofiel zo klein is, dat er geen licht doorheen kiert. De onderlat heeft geen dopjes en valt strak op de vloer of vensterbank. Dat staat niet alleen mooi, het zorgt ook weer voor een maximale privacy. Zowel het bovenprofiel als de onderlat worden in een bijpassende kleur geleverd maar zijn er ook in structuur zwart, grijs of twee kleuren wit.

Scala® op maat, bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Bij Hakkert vloer- en raamdecoratie hebben we een ruime collectie van deze mooie design jaloezieën van Scala®. En ons team helpt je om ze naar wens te laten afwerken waardoor ze perfect passen bij jouw interieur. Op maat gemaakt dus, of je nu een industrieel, klassiek of minimalistische woonstijl hebt. Bezoek onze showroom aan de Homburg in Beesd voor wooninspiratie. We laten je graag persoonlijk zien hoe strak en praktisch deze mooie jaloezieën zijn.

 

Klantervaring

“Stijlvolle showroom, goed advies en persoonlijk contact bij Hakkert vloer- en raamdecoratie, voelt goed.”

‘We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.’

Kom langs in Beesd

Onze openingstijden:
di: 13.00-17.00
wo & do: 10.00-17.00
vr: 10.00-20.00

Soepele bediening

De jaloezieën kunnen natuurlijk met koordbediening geleverd worden. Maar bij de 16, 25 en 50 mm lamellen heb je ook de keus uit een monoketting; een chique soepele ketting in een bijpassende kleur. En wil je liever maximaal gemak? Dan laten we de jaloezieën elektrisch bedienbaar maken. Je opent, sluit of kantelt ze dan met een afstandsbediening of via een app op je mobiele telefoon.

 

USB aansluiting

Altijd de juiste kleur en lamelbreedte

Deze aluminium jaloezieën zijn er in vijf lamelbreedtes (16, 25, 35, 50 en 70 mm) en in maar liefst 104 kleuren. Ook heb je de keus uit glanzend, mat of met een mooie structuur of perforatie. En heb je een jaloezie nodig voor een heel groot raam? Dan is er de Scala® XL7, een extralarge jaloezie, elektrisch en verkrijgbaar tot wel zeven meter!

EasyClick bij Scala®

De smalste Scala® jaloezieën passen heel goed in EasyClick. Het boor- en schroefvrije montagesysteem voor onder andere deze jaloezieën. Met EasyClick worden de jaloezieën in een frame in de kozijnen van het raam bevestigd. Het zit dan altijd strak tegen het raam aan, ook als het bijvoorbeeld gekanteld is. Ideaal dus voor onder meer draaikiepramen! Benieuwd hoe dit er in het echt uitziet? Kom dan naar onze showroom in Beesd!

Bevestiging op het raam zonder boren

Ladderbanden als finishing touch

Bij Hakkert vloer- en raamdecoratie hebben we ook een ruim assortiment aan ladderbanden van Toppoint. Deze ladderbanden zijn zo ontworpen dat ze perfect passen bij de jaloezieën en ook mooi staan als je de jaloezieën combineert met bijvoorbeeld gordijnen. De ladderband bedekt de opening in de lamellen waardoor er geen licht doorheen komt en je dus nog meer verduistering hebt. Ze zijn er in twaalf kleuren en in meerdere breedtes.

Verdubbel je uitzicht en lichtinval

OpenView®

Aluminium jaloezieën in Beesd, bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

De mooiste aluminium Scala® jaloezieën laten we op maat maken zodat ze perfect passen bij jouw interieur. Kom snel naar onze showroom en we helpen je de jaloezieën voor jouw huis te vinden. En wil je advies over hoe je ze mooi kunt combineren? Of welke kleuren het best passen bij jouw inrichting? Maak dan een afspraak, ons team staat voor je klaar!