HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Scala® XL7 jaloezieën bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Scala® XL7 jaloezieën

Scala® XL7 jaloezieën

Scala® XL7 jaloezieën

500

kleuren

Scala® XL7 jaloezie, tot wel 690 cm breed!

Strakke vormgeving tot in het kleinste detail.

'Perfect voor elke ruimte, ook voor in de badkamer en keuken!'

Klantervaring

 
“Stijlvolle showroom, goed advies en persoonlijk contact bij Hakkert vloer- en raamdecoratie, voelt goed”.

“We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de ruimte voor je opmeten en de producten voor je plaatsen, dat is geen enkel probleem.”

Kom langs in Beesd

Onze openingstijden:
di: 13.00-17.00
wo & do: 10.00-17.00
vr: 10.00-20.00

Scala® XL7: aluminium jaloezieën tot 7 meter breed

De Scala® XL7 zijn heel grote aluminium jaloezieën. Wel bijna 7 meter breed en dus heel geschikt voor echt grote ramen of als roomdivider. Indrukwekkend en van uitstekende kwaliteit verkopen we ook deze jaloezieën bij onze woonwinkel in Beesd: Hakkert vloer- en raamdecoratie.

Extralarge jaloezieën

Extralarge jaloezieën, zo kunnen we deze Scala® XL7 wel omschrijven. Van het bekende merk Scala® en dus ook gegarandeerd van hoge kwaliteit. Je weet dus zeker dat deze grote jaloezieën ook lang goed functioneren en lang heel mooi blijven. Dat komt onder meer doordat ze geheel van aluminium zijn gemaakt en dat de techniek heel solide is. Dit maakt het geheel uiterst robuust. En dat is wel nodig ook met deze afmetingen. De XL7 is leverbaar tot een riante 690 cm breed. De lamellen zijn vanzelfsprekend ook groter: 50 of 70 mm. Zijn deze aluminium jaloezieën van Scala® te groot voor jouw interieur? Dan hebben we ook kleinere aluminium jaloezieën in onze collectie. Ook die zijn van Scala® zodat je zeker weet dat je ook daarbij op dezelfde robuuste kwaliteit kunt vertrouwen.

Roomdivider

Doordat ze zo groot zijn, worden deze XL7 jaloezieën ook als roomdivider gebruikt. Ze zijn heel geschikt om grote ruimtes in een paar kleinere te verdelen. Of om bijvoorbeeld een slaaphoek af te scheiden van de rest van de kamer. En doordat ze elektrisch bediend worden, heeft deze Scala® XL7 slechts één druk op de knop nodig om van een grote ruimte snel een aantal kleine ruimtes te maken.

Maatwerk in design

Deze extragrote XL7 jaloezieën laten we voor jou op maat maken. Kies daarvoor de lamelbreedte die jij het mooiste vindt en de kleur die het beste past bij jouw interieur of woonstijl. Het aantal kleuren waar je uit kunt kiezen is afhankelijk van de lamelbreedte: de lamellen van 50 mm breed zijn leverbaar in 45 kleuren, die van 70 mm in acht kleuren. De kleur die je kiest wordt ook doorgevoerd in de lichtafsluitende bovenbak en onderlat. Het geheel is daardoor altijd van een strak design.

Elektrisch bedienbaar

Met zulke grote jaloezieën is het niet meer dan logisch dat ze elektrisch bedienbaar zijn. En dat regelen wij dan ook voor je. Zelfs zonder stroompunt vlakbij, kunnen wij de XL7 jaloezieën plaatsen. De bediening gaat met een app via je telefoon of een handige afstandsbediening. Wil je hier meer over weten? Bezoek dan onze woonwinkel in Beesd en we laten het je graag zien.

Extralarge aluminium jaloezieën bij Hakkert Wonen & Slapen, Beesd

De hoogwaardige en indrukwekkende XL7 aluminium jaloezieën van Scala® vind je bij de woonwinkel in Beesd: Hakkert vloer- en raamdecoratie. Kom langs en we laten het je graag zien. En heb je vragen? Ook dan ben je welkom, we adviseren je graag persoonlijk. We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag.

Houten jaloezie

Aluminium jaloezie

Scala® XL7 jaloezie

Meetservice thuis

Advies op maat