HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Met zoveel kleuren is er voor jou ook een Iso Plissé® gordijn!

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Een goed bedrijf er word netjes en zorgvuldig gewerkt bij Hakkert vloer- en raamdecoratie.”

‘Heb je kunststof kozijnen? Kies dan voor het EasyClick® systeem met Iso Plissé® gordijnen, dan hoef je niet te boren of te schroeven.’

Kom langs in Beesd

Onze openingstijden:
di t/m do: 10.00-17.30
vr: 10.00-17.30 en 18.30-20.30

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen: blikdichte raamdecoratie

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen zijn blikdichte en stijlvolle raamdecoratie. Blikdicht, want het laat wel licht door maar hindert de directe inkijk. Deze mooie Iso Plissé® zijn er in tal van kleuren en dessins. Welke het mooiste staan in jouw interieur? Vraag dat aan de vakmensen bij Hakkert vloer- en raamdecoratie in Beesd. We staan voor je klaar om je persoonlijk te adviseren!

Veel kleuren, dessins en stofsoorten

Deze Iso Plissé® zijn in heel veel kleuren, dessins en stofsoorten. Zoals de gordijnstoffen met een brandvertragende coating en gordijnstoffen die volgens de Europese eisen voor lichttransmissie een beperkte hoeveelheid licht doorlaten. Ideaal als je thuis een werkplek hebt waar het zonlicht niet in je beeldscherm moet schijnen. En met het ruime aanbod in kleuren en de mooiste dessins is er dus altijd een Iso Plissé® die perfect past bij jouw interieur.

Energie besparen met Iso Plissé® gordijnen

De kenmerkende honingraatstructuur zie je natuurlijk ook bij deze lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen. Dat staat niet alleen stijlvol, het creëert ook die stilstaande luchtlaag voor het raam waardoor de warmte binnenshuis blijft. En daarmee bespaar je zomaar tot wel 25% op je energie! Daarbij kun je deze Iso Plissé® ook heel goed combineren met gordijnen. Zodat je ook ’s avonds als het buiten donker is, in huis in alle privacy kunt zitten. Zo’n combinatie is mooi, praktisch en ook nog eens extra isolerend door de dubbele laag in raamdecoratie.

Drie plooibreedtes

De Iso Plissé® gordijnen hebben de keuze uit drie plooibreedtes. Bij kleinere ramen raden we de smalste aan terwijl de meest brede plooien (64 mm) juist het beste staan in grote ramen. De smalste plooien passen ook heel goed in de smalle raamlijsten van draaikiepramen.

Iso Plissé® Day & Night

Met de lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen heb je blikdichte raamdecoratie. Dat betekent dat je er overdag niet doorheen kijkt. Om ook in de avond genoeg privacy te hebben, kun je ze dus combineren met gordijnen. Maar wil je dat niet? Dan hebben we de Iso Plissé® Day & Night. Dat is een twee-in-een raamproduct. Daarin zit een semi-transparante en een verduisterende gordijnstof en elk deel is groot genoeg om het hele raam te bedekken. Zo heb je met één raamproduct een mooie oplossing voor elk moment van de dag.

Maximaal gemak

Ook de lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen kun je geheel naar wens laten maken. Ze zijn er bijvoorbeeld in top-down die van boven naar beneden sluit, en vice versa. En kies je voor de top-down, bottom-up dan kun je de Iso Plissé® op elke plek in het kozijn vastzetten. Bijvoorbeeld op ooghoogte zodat niemand zomaar naar binnen kan kijken. Ook in de bediening is er veel mogelijk. De Iso Plissé® kunnen uitgevoerd worden met een handgreep, een koord of het kindveilige SmartCord®. En natuurlijk zijn ze ook elektrisch te bedienen via een afstandsbediening of app als je dat wenst. Zelfs als het raam een afwijkende vorm heeft, kunnen we ze daarvoor op maat laten maken. Vraag ons ernaar, we vertellen je graag meer over de vele opties van de Iso Plissé® gordijnen!

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Ook de lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen voor jouw interieur vind je bij de woonwinkel van Beesd: Hakkert vloer- en raamdecoratie. Met een compleet assortiment van kwalitatieve raamdecoratie en een persoonlijke service door echte vakmensen, weet je hier zeker dat je de mooiste en beste oplossing voor jouw interieur vindt. Kom gerust eens langs, we staan voor je klaar van dinsdag tot en met vrijdag.

logo hakkert

“Alles voor jouw interieur.”

 

Ik vertel je graag alles over dit product!

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.