HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Semi-transparante paneelgordijnen bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Semi-transparante paneelgordijnen

156

stoffen

Paneelgordijnen, ideaal voor kantoorruimtes.

Semi-transparante Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Een goed bedrijf er word netjes en zorgvuldig gewerkt bij HHakkert vloer- en raamdecoratie.”

‘Zoek je een oplossing voor de lichtinval in jouw huis? Samen maken we de beste keus!’

Kom langs in Beesd

Onze openingstijden:
di: 13.00-17.00
wo & do: 10.00-17.00
vr: 10.00-20.00

Semi-transparante paneelgordijnen = blikdicht

Semi-transparante paneelgordijnen zijn blikdicht. Dat betekent dat je overdag niet door deze raamdecoratie heen kunt kijken maar dat het wel daglicht doorlaat. Verder zijn deze paneelgordijnen imposant groot en van hoge kwaliteit. Ontdek hoe wij ze helemaal naar wens voor jouw interieur kunnen laten afwerken en bezoek de woonwinkel in Beesd: Hakkert vloer- en raamdecoratie.

Grote, hoge raamdecoratie

Paneelgordijnen zijn groot, hoog en oneindig breed. Een paneel kan gemaakt worden met een breedte variërend van 50 cm tot 130 cm. De maximale hoogte is 3 meter. En doordat het aantal panelen onbeperkt is, ze worden namelijk naast elkaar in een rails gehangen worden, zijn ze geschikt voor oneindig brede ramen. Wil je weten wat de mogelijkheden van deze raamdecoratie zijn voor jouw interieur? Vraag het ons, we laten het je graag zien.

Op maat gemaakt

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de paneelgordijnen helemaal op maat gemaakt worden. Dat betekent ook helemaal naar wens afgewerkt zodat het mooi aansluit bij jouw smaak en interieur. En dat kan ook met paneelgordijnen dankzij de vele mogelijkheden die ze daarvoor hebben. Zo is er heel veel keuze in kleuren en dessins. Maar je kunt ook per paneel meerdere gordijnstoffen combineren. Laat bijvoorbeeld in het midden van een paneel een gordijnstof met een opvallende print plaatsen terwijl de rest van het paneel geheel effen is. Of neem een verduisterende gordijnstof op ooghoogte en laat de rest van het paneel afwerken met een semi-transparante gordijnstof.

Designlatjes

Per paneel kunnen ook designlatjes geplaatst worden. Op elke gewenste hoogte en net zoveel als jij mooi vindt. We hebben daarvoor houten en aluminium designlatjes. De houten latjes zijn van hetzelfde merk als de houten jaloezieën. Een combinatie van die twee is dan ook echt heel stijlvol. Wil je de paneelgordijnen liever met iets anders combineren? Dat kan, ook rolgordijnen kunnen goed met paneelgordijnen gecombineerd worden.

Coatings en transparantie

Paneelgordijnen zijn er met verschillende soorten coatings en in diverse mate van transparantie. Je kunt kiezen voor vuilafstotende coatings wat handig is voor het schoonmaken van de panelen. Maar er zijn ook gordijnstoffen met een vlamvertragende of warmtewerende coating. De transparantie van de gordijnstof varieert afhankelijk van de openingsfactor. Dat is een factor die aangeeft hoeveel licht door de gordijnstof heen schijnt. Heel veel keus dus en wij adviseren je daar graag in.

Kwaliteit en service bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Voor kwaliteit en service in raamdecoratie bezoek je de woonwinkel van Beesd: Hakkert vloer- en raamdecoratie. Hier vind je volop wooninspiratie en heel veel keus in raamdecoratie. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van semi-transparante paneelgordijnen in jouw interieur? Kom dan snel langs. We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag.

logo hakkert

“Alles voor jouw interieur.”

 

Meetservice

Advies op maat