HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Semi-transparante plisségordijnen bij Hakkert Wonen & Slapen

Semi-transparante plisségordijnen

Semi-transparante plisségordijnen

182

kleuren

Wel licht, maar geen inkijk? Ik adviseer semi-transparante plissés.

Semi-transparante plisségordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst gezien hebben!

'Hoe transparant? De vele kleuren.'

Klantervaring

“Bij Hakkert Wonen & Slapen eindelijk een goed keus kunnen maken voor mijn draaikiep ramen. Plisségordijnen met EasyClick, ideale oplossing.”

‘Met de speciale coating hebben een aantal stoffen een goede warmte werende werking, ideaal bij kamers waar lang de zon op de ramen staat.’

Kom langs in Beesd

Onze openingstijden:
di t/m do: 10.00-17.30
vr: 10.00-17.30 en 18.30-20.30

Semi-transparante plisségordijnen bij Hakkert Wonen & Slapen

Met semi-transparante plisségordijnen blokkeer je overdag de directe inkijk in huis en heb je een aangenaam gefilterd licht. Deze blikdichte raamdecoratie is stijlvol en zorgt voor meer sfeer in huis. Bij onze woonwinkel in Beesd hebben we deze gordijnstoffen in talloze kleuren, dessins en verschillende stofsoorten. Kom dus snel langs, we adviseren je persoonlijk en geven je veel tips en inspiratie voor passende raamdecoratie in jouw huis. Bij Hakkert Wonen & Slapen.

Blikdichte plisségordijnen

Semi-transparante gordijnstof noemen we ook wel blikdicht omdat het overdag de inkijk tegenhoudt. Vandaar dus blikdichte plisségordijnen. Maar in de avond heb je hiermee onvoldoende privacy omdat je er dan wel doorheen kijkt als binnen het licht aan is. Combineer daarom deze plisségordijnen met gordijnen zoals verduisterende gordijnen of overgordijnen. Behalve privacy zorgt dat ook voor betere isolatie en dempt het het geluid in huis.

Plissés in twee plooibreedtes

De plisségordijnen hebben we in twee plooibreedtes, 20 en 32 mm. Allebei zijn ze dus vrij smal en daardoor ook heel elegant en breed toepasbaar. Want de smalle plooien passen goed in veel verschillende ramen. En de smalste plissé kan ook heel goed in een raam met een smalle glaslijst, zoals die van draaikiepramen. De plissés van 20 mm breed steken dan niet uit. Twijfel je welke plooibreedte geschikt is voor jouw interieur? Vraag het ons, wij adviseren je graag.

Gemak met bediening

De bediening van plisségordijnen gaat heel gemakkelijk. Zelfs als ze in hoge ramen of bijvoorbeeld lichtkoepels geplaatst worden. Dan laten we de plissés gewoon elektrisch bedienbaar maken. Je opent en sluit ze dan met een app of afstandsbediening. Geef je de voorkeur aan handbediening? Dan kan dat ook, met bijvoorbeeld een bedieningskoord, zoals het kindveilige SmartCord®. Of met handgrepen. Afhankelijk van de breedte van het plisségordijn, zullen dat er een of twee zijn.

Altijd maatwerk

Bij Hakkert Wonen & Slapen krijg je altijd maatwerk en uitstekende service. Dat begint al bij persoonlijke advies van onze vakmensen. Maar ook bij het inmeten en monteren kun je rekenen op onze expertise. De plisségordijnen laten we verder helemaal naar wens maken. In de stoffen en uitvoering van jouw keuze en met een coating naar wens. Je kunt daarbij kiezen uit gordijnstoffen met een vlamvertragende, vuilwerende of een warmtewerende coating. Vertel ons wat jouw woonwensen zijn en wij adviseren je welke variant in raamdecoratie daarbij past.

Montage met EasyClick of TruFit®

De plisségordijnen monteren we op de manier die het beste past bij jouw interieur. Een manier die wij veel aanbevelen is het monteren met EasyClick®. Dat is een handig en solide frame dat in het kozijn geplaatst wordt zonder te schroeven of te boren. En je haalt het er ook gemakkelijk weer uit. Met EasyClick blijven de plissés altijd netjes en strak in de kozijnen. Ideaal dus bij schuine ramen of bijvoorbeeld draaikiepramen. Is EasyClick niet mogelijk bij jouw interieur? Dan is TruFit® vaak een mooie oplossing om de raamdecoratie te bevestigen. Kom langs en we laten je graag de mogelijkheden hierin zien.

Semi-transparante plisségordijnen, ook voor jouw interieur

Ook voor jouw interieur vind je bij de woonwinkel in Beesd mooie en passende semi-transparante plisségordijnen. Bezoek dus Hakkert Wonen & Slapen en je vindt daar veel wooninspiratie en altijd persoonlijk advies voor jouw interieur.

“Alles voor wonen & slapen.”

Meetservice

Advies op maat