HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Semi-transparante rolgordijnen bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Semi-transparante rolgordijnen

Semi-transparante rolgordijnen

301

kleuren

Met foto's van jouw inrichting geef ik je het beste advies.

Semi-transparante Rolgordijnen verkopen wij niet online, die lichtfiltering wil je beleven!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Met de strakke cassette aan de bovenzijde en de mooie champagnekleurige onderlat zijn mijn rolgordijnen heel stijlvol geworden.”

“Regelmatig veranderen de collecties en hebben wij altijd de nieuwste in huis. Kom langs om alles goed te bekijken.”

Kom langs in Beesd

Onze openingstijden:
di: 13.00-17.00
wo & do: 10.00-17.00
vr: 10.00-20.00

Semi-transparante rolgordijnen

Semi-transparante rolgordijnen zijn blikdicht zodat je overdag alle nieuwsgierige blikken buiten houdt. Volop privacy dus! Toch laten ze wel het daglicht door waardoor je wel zacht gefilterd licht in huis hebt. Ontdek de mooiste semi-transparante rolgordijnen voor jouw interieur bij de woonwinkel in Beesd: Hakkert vloer- en raamdecoratie.

Blikdichte rolgordijnen

Kies je voor semi-transparante rolgordijnen, dan heb je blikdichte raamdecoratie in huis. Blikdichte rolgordijnen dus die overdag de inkijk voorkomen en het daglicht filteren. Hierdoor is het licht binnen altijd aangenaam; een zacht licht waarbij het fijn wonen en werken is. Want deze rolgordijnen zijn ook ideaal voor het thuiskantoor! Zoek je blikdichte rolgordijnen die nog meer licht tegenhouden? Dan hebben we daarvoor diverse gordijnstoffen met een metallic of perlex coating. Zo’n coating zorgt ervoor dat het rolgordijn isolerend of zonwerend is. Hierdoor blijft de temperatuur in huis ook op warme dagen, veel aangenamer.

Design als afwerking

De rolgordijnen van Toppoint in onze collectie, zijn allesbehalve eenvoudig en standaard. Dit raamproduct kan naar wens afgewerkt worden met design onderlatten in verschillende houttinten, van strak aluminium of ovaal gestoffeerd. Kies wat het beste past bij jouw woonstijl en het rolgordijn krijgt een unieke look. Design als afwerking is niet alleen mooi, het heeft ook een functioneel doel. De onderlatten verzwaren het rolgordijn waardoor het altijd mooi strak hangt.

Maatwerk

Ook bij deze semi-transparante rolgordijnen leveren we maatwerk. Zo weet je zeker dat ze perfect passen bij jouw interieur. Je hebt daarvoor de keus uit verschillende stoffen en kleuren, de bediening en de design onderlatten. De bediening kan onder andere elektrisch gemaakt worden. Ze zijn dan te openen en te sluiten met een app of afstandsbediening. En is het rolgordijn voor een schuin raam, zoals een dakraam? Dan monteren we het met zijgeleiding. Het blijft dan ook in zo’n schuine positie altijd mooi strak voor het raam.

Aantrekkelijke combinaties met gordijnen

Ook al zijn semi-transparante rolgordijnen blikdicht, in de avond bieden ze geen privacy. Gelukkig kun je ze goed combineren met verduisterende gordijnen , overgordijnen of gevoerde gordijnen. Deze verduisterende raamdecoratie biedt volop privacy maar zorgt ook voor betere isolatie, meer sfeer en het verbetert de akoestiek in de ruimte. Vind de meest aantrekkelijke combinatie met het advies van onze vakmensen. Bij Hakkert Hakkert vloer- en raamdecoratie in Beesd hebben we altijd gordijnen en rolgordijnen die perfect combineren en een mooie aanvulling zijn voor jouw interieur.

Rolgordijnen en paneelgordijnen

Rolgordijnen kunnen van dezelfde stof gemaakt worden als paneelgordijnen. En dat is wel zo handig als je bijvoorbeeld ramen van verschillende afmetingen in dezelfde kamer hebt. De semi-transparante gordijnstof waarvan de paneelgordijnen zijn gemaakt, worden dan ook verwerkt tot kleinere rolgordijnen. Of juist andersom; van dezelfde stof wordt een groot paneelgordijn gemaakt voor die ene grote schuifpui of dat grote raam. Zoek je een passende oplossing voor de ramen van verschillende grootte in jouw huis? Kom dan langs, wij laten je graag de verschillende mogelijkheden zien.

Interieurinspiratie voor semi-transparante rolgordijnen

Semi-transparante rolgordijnen bieden heel veel opties, ook voor jouw interieur. Doe dus volop inspiratie op en bezoek onze woonwinkel in Beesd: Hakkert vloer- en raamdecoratie. Hier vind je tal van gordijnstoffen, voorbeelden van raamdecoratie en natuurlijk staan wij voor je klaar met persoonlijk interieuradvies. Je kunt voor de deur gratis parkeren.

 

“Alles voor jouw interieur.”

Advies op maat

Meetservice