HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Sharp Wave® gordijnen bij bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Sharp Wave® gordijnen

Sharp Wave® gordijnen

Sharp Wave® gordijnen

10

kleuren

Sharp Wave® in-betweens, de meest strakke plooien

Sharp Wave® gordijnen koop je niet zomaar, die moet je zien!

'De meest strakke plooien en opzij geschoven een heel smal pakket'

Klantervaring

“bij Hakkert vloer- en raamdecoratie in Beesd krijg je full-service. Advies gekregen en bij mij thuis werd alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

“We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.”

Kom langs in Beesd

Onze openingstijden:
di: 13.00-17.00
wo & do: 10.00-17.00
vr: 10.00-20.00

In 3 stappen kies je het perfecte Sharpe Wave® gordijn

Stap 1. Maak een keuze uit de 10 kleuren
Stap 2. Kies de kleur van de haken en band
Stap 3. Kies de door jou gewenste kleur trekstang, structuur wit, structuur zwart of design grijs.

Maak vrijblijvend een afspraak voor uitgebreid advies.

Bekijk hier de folder:

 

Sharp Wave®: oneindig breed en heel hoog in-between gordijn

Een bijzonder in-between gordijn? Dat is de Sharp Wave® van Toppoint! Dit gordijn is oneindig breed, ruim 3 meter hoog en heeft de strakste plooien. Hoe dat er in het echt uitziet? Dat laten wij je graag persoonlijk zien. Bezoek onze woonwinkel Hakkert vloer- en raamdecoratie in Beesd voor dit mooie, bijzondere gordijn.

Contrast in raamdecoratie

Het Sharp Wave® gordijn is een echt contrast in raamdecoratie. De in-between gordijnstof is heel zacht maar de plooien zijn messcherp. En juist die plooien geven dit gordijn het opvallende verticale lijnenspel dat je direct ziet en wat jouw interieur een bijzondere look geeft.

Scherpe plooien

De gordijnplooien van de Sharp Wave® zijn zo scherp doordat dit gordijn gemaakt is uit losse banen gordijnstof. Elke baan wordt via een fijne naad weer aan de volgende vastgemaakt. De vouw is op elke naad en vormt zo die opvallende messcherpe plooien. Hierdoor hangt de Sharp Wave® steeds weer in strakke plooien heel soepel voor het raam.

Kamerhoog en oneindig breed

Hoe breed jouw kamer ook is, de Sharp Wave® past altijd. Dat komt omdat dit gordijn oneindig breed gemaakt kan worden. Elke baan gordijnstof wordt immers via zo’n fijne naad aan de volgende baan bevestigd. En dat kan eindeloos herhaald worden. Er is dus geen beperking in de breedte. De hoogte is niet oneindig, maar wel kamerhoog. En dus is de Sharp Wave® nog steeds heel indrukwekkend en absoluut opvallend. Dit gordijn kan namelijk tot wel 309 cm hoog gemaakt worden. Deze in-between past dus heel goed bij zowel hele hoge als hele grote ramen.

Afwerking in de details

Zoals je van ons gewend bent, leveren we ook maatwerk in de Sharp Wave®. Die laten we tot in de details naar wens afwerken. Zo kun jij helemaal bepalen hoe dit gordijn wordt en kan het afgestemd worden op jouw interieur. Je hebt daarvoor de keus uit 10 trendkleuren zoals koper, taupe en mosgroen. Voor de afwerkingsband en haken heb je de keus uit zwart of wit. De design trekstang om de gordijnen te openen en te sluiten, wordt geleverd in structuurzwart, structuurwit of grijs. En weet je niet zeker wat past bij jouw woonstijl? Dan zijn wij er voor jou met persoonlijk advies zodat dit gordijn helemaal gemaakt wordt passend bij jouw interieur en woonwensen. Kom dus gerust langs.

Strak gordijn voor elk interieur

De Sharp Wave® is een strak gordijn dat geschikt is voor elk interieur. Is het opengeschoven, dan blijft er een klein, smal pakketje over dat nooit in de weg hangt. Hoe dat komt? Door de unieke combinatie van zachte gordijnstof met messcherpe vouwen. Een veelzijdige gordijn dus dat ook nog eens perfect past in vrijwel elk interieur; van modern tot klassiek en van retro tot industrieel. Het staat overal en altijd.

De Sharp Wave® samen met andere raamdecoratie

Voor overdag is de Sharp Wave® ideaal. Het is een in-between gordijn dat dan het licht mooi en zacht filtert. Maar in de avond heb je hiermee geen privacy. Wij adviseren je dan ook om dit gordijn te combineren met andere, verduisterende raamdecoratie. Dat kan met bijvoorbeeld verduisterende rolgordijnen, Duettes, plisségordijnen en met houten of aluminium jaloezieën.

Sharp Wave® gordijnen, bij Hakkert vloer- en raamdecoratie in Beesd

Het Sharp Wave® gordijn is vernieuwend en bijzonder mooi. En je kunt het nu ook zelf bekijken bij onze woonwinkel in Beesd. Kom langs en we vertellen je er graag meer over. En wil je persoonlijk interieuradvies? Ook dan ben je bij ons meer dan welkom. We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag.

“Alles voor jouw interieur.”

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.