HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Silva® houten jaloezieën bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Silva® houten jaloezieën

Silva® houten jaloezieën

243

kleuren

Met deze houten jaloezieën al je sfeer en kwaliteit in huis

Silva® houten jaloezieën verkopen wij niet online, die wil je in het echt zien!

'De houtsoorten, de nerf, de prachtige natuurlijke of gelakte kleuren. De details.'

Klantervaring

“Stijlvolle showroom, goed advies en persoonlijk contact bij Hakkert vloer- en raamdecoratie, voelt goed.”

‘Silva® houten jaloezieën zijn prachtig. Kies voor een mooi ladderband voor net dat beetje extra. Ook hier is veel keus in, vraag er ons gerust naar.’

Kom langs in Beesd

Onze openingstijden:
di: 13.00-17.00
wo & do: 10.00-17.00
vr: 10.00-20.00

Houten jaloezieën bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Met houten jaloezieën is er in elk interieur direct een aangename sfeer. Deze raamdecoratie is mooi, natuurlijk en van hoge kwaliteit. Vandaar dat we het ook verkopen in onze woonwinkel in Beesd: Hakkert vloer- en raamdecoratie. Kom langs en we staan voor je klaar met vakkundig en persoonlijk interieuradvies.

Hoge kwaliteit met Silva® houten jaloezieën

Wij staan voor hoge kwaliteit, vandaar dat we ook de Silva® houten jaloezieën verkopen. Dit merk is gemaakt van hoogwaardige materialen en wordt geleverd in een design of classic uitvoering. De design variant heeft een aluminium bovenbak met afgeronde achterzijde. Hierdoor is er geen kierend licht langs de jaloezieën. Deze bovenbak is leverbaar in vijf kleuren en verschillende structuren. De classic variant wordt geleverd met een bijpassende houten koof. De onderlat kan eveneens in design aluminium of classic hout uitgevoerd worden.

Verantwoord hout

Deze houten jaloezieën van Silva® zijn er in zeven houtsoorten. Dit is van grotendeels verantwoord hout waarbij voor elke gekapte boom een nieuwe wordt geplant. De lamellen zijn gelakt of gebrushed waarbij je bij dat laatste de houtnerf nog duidelijk ziet. Dit geeft het geheel een rustieke uitstraling terwijl de gelakte lamellen heel strak ogen. In beide gevallen zijn de lamellen afgewerkt met een UV-bestendige lak waardoor het hout mooi blijft en niet verkleurt.

Lamelbreedtes

De houten jaloezieën zijn er met lamellen in twee breedtematen: 50 of 63 mm breed. Kies je voor de brede uitvoering, dan geeft dat je interieur een robuustere uitstraling dan de wat smallere variant. Welke je ook kiest, je kunt ze altijd laten afwerken met een ladderband. Zo’n band bedekt de gaatjes vanaf de buitenzijde en geeft het geheel een mooie extra touch. Je kunt voor een rustige look kiezen en ton-sur-ton gaan. Maar er zijn ook tal van afwijkende kleuren en zelfs trendy zilver, brons of koper. Volop keus dus waardoor je de jaloezieën helemaal kunt matchen met jouw interieur!

Afgewerkt voor jouw interieur

De Silva® houten jaloezieën kunnen naar wens afgewerkt worden met de keuzes in de ladderbanden, de houten of aluminium bovenbak en de gelakte of gebrushed lamellen. Maar we kijken ook naar de juiste uitvoering van de jaloezieën voor jouw interieur. Met jarenlange ervaring en veel kennis van ons assortiment adviseren we je persoonlijk. Zodat de raamdecoratie straks perfect past bij jouw smaak en inrichting. Precies zoals je van ons verwacht!

Jaloezieën voor de badkamer of keuken?

Vochtige ruimtes zijn geen plek waar je echte houten jaloezieën kunt ophangen. Wil je in de badkamer of keuken toch graag deze raamdecoratie? Dan raden wij je aan om eens te kijken naar de aluminium jaloezieën in ons assortiment. Die zijn van Scala®, eveneens een topmerk dat garant staat voor hoge kwaliteit en heel geschikt is voor toepassingen in onder meer vochtige ruimtes.

Houten jaloezieën, ook mooi met gordijnen

Combineer je houten jaloezieën met gordijnen of in-betweens en je krijgt een heel mooi, sfeervol resultaat. Zo’n combinatie helpt ook aan betere isolatie waardoor je minder warmte verliest. Voor een puur natuurlijke sfeer hebben we onder meer echt linnen gordijnen maar ook in-betweens met een fraaie botanische print. Of kies in-betweens met een metallook als je juist met contrast wat meer spanning in je interieur wilt brengen. Voor de mooiste combinaties in raamdecoratie kun je altijd op ons rekenen.

Interieuradvies in onze woonwinkel in Beesd

Voor persoonlijk interieuradvies ga je naar Hakkert vloer- en raamdecoratie. We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag. Zien we je snel?

“Alles voor jouw interieur.”

Advies op maat