HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Stoffen lamellen bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Stoffen lamellen

Stoffen lamellen

150

kleuren

Verschillende stoffen en kleuren, de mogelijkheden zijn enorm.

Stoffen lamellen verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De vele stoffen, de kleuren.'

Klantervaring

“Een goed bedrijf er word netjes en zorgvuldig gewerkt bij Hakkert vloer- en raamdecoratie.”

‘Met lamellen van stof filter je licht zoals jij wilt. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.’

Kom langs in Beesd

Onze openingstijden:
di: 13.00-17.00
wo & do: 10.00-17.00
vr: 10.00-20.00

Stoffen lamellen brengen sfeer in je interieur

Met stoffen lamellen heb je instant sfeer in je interieur. Deze raamdecoratie is warm en modern tegelijkertijd. Door de gordijnstof zorgt het voor een aangename akoestiek terwijl het strakke design een moderne touch aan je interieur geeft. De mooiste stoffen lamellen voor jouw interieur? Die vind je bij de woonwinkel in Beesd: HHakkert vloer- en raamdecoratie waar onze vakmensen je persoonlijk helpen een selectie te maken die bij jou en jouw wensen past.

Voor elke situatie

Dat de stoffen lamellen er in heel veel kleuren en dessins zijn, spreekt voor zich. Maar ze zijn er ook voor elke situatie. Zoals voor kamers met ramen op het zuiden; daarvoor hebben we verschillende gordijnstoffen met een warmtewerende coating. Zoek je juist iets dat voorkomt dat je hinder hebt van licht dat in een scherm schijnt? Dan hebben we gordijnstoffen met een lichtwerende coating. En ook is er een ruim aanbod aan stoffen met een vlamvertragende coating.

Vochtige ruimtes

Een gewone stoffen lamel in een vochtige ruimte zullen wij je niet adviseren. Wat wel kan is een lamel gemaakt van screendoek. Dat is een speciale stof gemaakt van polyester vezels. Hier kunnen we onder andere lamellen van laten maken. Het lijkt op stoffen lamellen maar deze zijn wel vocht- en schimmelwerend. Ideaal dus voor de keuken en badkamer.

Aangenaam licht in huis

Daglicht in huis is altijd prettig zolang het maar niet te fel is of hinderlijk. Met stoffen lamellen voorkom je dat je last hebt van te veel daglicht. De stof zelf filtert het licht waardoor de lichtinval in huis al heel aangenaam is. En door de lamellen te kantelen, bepaal je zelf ook nog in hoeverre je het licht naar binnen laat schijnen. De mate van lichtfiltering met deze lamellen is overigens wel afhankelijk van de stofdikte. Wil je weten wat het beste past bij jouw ruimte? Vraag het ons. Wij zijn bekend met de mogelijkheden van deze lamellen en kunnen je hier goed in adviseren.

Veel kleuren, dessins en stofdiktes

Voor elke kamer in huis kun je prima stoffen lamellen kiezen. Zeker bij onze woonwinkel. Want hier hebben we veel keuze in kleuren, dessins en in stofdiktes. Wij helpen je persoonlijk om de mooiste kleuren of dessins te kiezen bij jouw interieur. En twijfel je tussen een transparant, blikdicht of verduisterende stof? Ook dan laten we je graag de verschillen zien en zullen je adviseren zodat jij zeker weet dat je de juiste keuze maakt!

Lamelbreedtes

De stoffen lamellen van Toppoint zijn er in drie lamelbreedtes: 89, 127 en 250 mm. De smalle lamellen zijn voorzien van een verzwaringsgewicht waardoor ze mooi hangen. De breedste lamellen zijn net als een smal paneelgordijn, helemaal als je ze ook laat afwerken met houten latjes. Dit geeft het geheel een bijzondere touch en is overigens alleen mogelijk bij de breedste lamellen van 250 mm. Een afwerking die het goed doet bij meerdere woonstijlen, zoals retro, industrieel en Scandinavisch.

Reinigen

Het reinigen van stoffen lamellen is meestal heel goed mogelijk, maar volg daarbij wel het wasvoorschrift. Hoe je de lamellen het beste kunt schoonmaken, kan verschillen per stof. Zo zijn er stoffen lamellen die in de wasmachine mogen terwijl je andere voorzichtig moet afborstelen of juist afnemen met een vochtige doek. Weet je niet wat de beste manier is voor jouw stoffen lamellen? Vraag het dan aan ons.

Stoffen lamellen bij jouw woonwinkel in Beesd

Kom voor wooninspiratie en een ruim aanbod aan hoogwaardige stoffen lamellen naar Hakkert vloer- en raamdecoratie. Wij helpen je van advies tot en met montage. Je vindt onze woonwinkel aan Homburg 44 in Beesd.

logo hakkert

“Alles voor jouw interieur.”

 

Montageservice