HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Transparante gordijnen bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Transparante gordijnen

Transparante gordijnen

1483

kleuren

Voor elk interieur zijn er stijlvolle gordijnen.

Transparante Gordijnen verkopen wij niet online, die maken wij op maat!

'De mate van lichtflitering, de textuur. De nuance in kleuren.'

Klantervaring

“Transparante gordijnen zijn helemaal terug van weggeweest. Mooi samen met jaloezieën.”

‘Zoek je een oplossing voor jouw lichtinval en combinaties in je interieur? Samen maken we de beste keus!’

Kom langs in Beesd

Onze openingstijden:
di: 13.00-17.00
wo & do: 10.00-17.00
vr: 10.00-20.00

Florie

Loux

Evisa

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Loux

Transparante gordijnen voor meer sfeer en mooi licht

Transparante gordijnen creëren de perfecte basis voor een sfeervol interieur. Met deze gordijnen heb je meer sfeer en altijd mooi licht in huis. En in onze woonwinkel in Beesd vind je ook altijd de transparante gordijnen die passen bij jouw woonstijl. Kom dus snel eens langs, ons team van vakmensen staat voor je klaar om je persoonlijk te adviseren.

Groot assortiment in Beesd

Met meer dan 1.000 verschillende gordijnstoffen van uitstekende kwaliteit, slaag je zeker bij de woonwinkel in Beesd: Hakkert vloer- en raamdecoratie. Ons assortiment transparante gordijnen is groot. Zo weet je zeker dat je hier slaagt voor gordijnen van uitstekende kwaliteit. Want deze collectie van Toppoint is gemaakt van innovatief garen en geproduceerd volgens de laatste technieken. Hierdoor kun je ook kiezen voor gordijnen die vuilafstotend zijn, vlamvertragend en/of vochtbestendig.

De juiste plooi

De transparante gordijnen leveren we in elke gewenste plooi. En dat is wel zo prettig, want een plooi bepaalt voor een deel ook de uitstraling van het gordijn. Een enkele plooi is bijvoorbeeld veel rustiger en strakker. Een driedubbele plooi is juist weer rijker en oogt meer klassiek. Maar we kijken verder dan enkel de sfeer, we houden bij de gordijnplooi ook altijd rekening met onder meer de gordijnstof. Voor de transparante gordijnen hebben we daarin veel mogelijkheden en kun je kiezen uit:

Enkele plooi; een eenvoudige gordijnplooi waardoor het gordijn soepel valt. Met deze plooi creëer je een rustige uitstraling.

Dubbele plooi: een gordijnplooi die het gordijn meer volume geeft. Hierdoor valt het gordijn ruimer.

Tri-plooi: de driedubbele gordijnplooi. Dit staat wat klassieker en geeft het geheel een royale look.

Ingeslagen ring: als je een stoere look wenst. De ingeslagen ring past bij veel woonstijlen en geeft je interieur een robuuste uitstraling.

Wave: de perfect golvende gordijnplooi. Het effect lijkt wat op die van de ingeslagen ring maar is klassieker.

Combineer twee gordijnen? Wij checken de plooien!

Combineer je twee gordijnen, dan moeten de gordijnplooien wel hetzelfde zijn. Wij regelen dat, door dat nog eens extra te checken. Welke combinatie van raamdecoratie je dus ook bij ons uitzoekt, je kunt erop vertrouwen dat wij op elk detail letten om te zorgen dat het eindresultaat net zo mooi is als jij verwacht.

Zo combineer je transparante gordijnen

Het is heel slim om transparante gordijnen te combineren. Want met alleen deze doorzichtige raamdecoratie heb je overdag wel mooi licht, maar in de avond bieden ze geen privacy. Daarom raden wij je aan om bijvoorbeeld gevoerde of verduisterende overgordijnen erbij te nemen. Dat zorgt ook nog eens voor een betere akoestiek in de ruimte en voor meer isolatie. Andere combinaties die ook heel goed kunnen, zijn transparante gordijnen met rolgordijnen, vouwgordijnen of jaloezieën. En zoek je een transparant gordijn dat ook verduistert? Kom dan langs en we laten je het Versus® gordijn zien.

Interieuradvies in onze woonwinkel in Beesd

Kom voor persoonlijk interieuradvies naar onze woonwinkel in Beesd: Hakkert vloer- en raamdecoratie. Hier vind je de transparante gordijnen voor jouw huis. Onze vakmensen staan voor je klaar van dinsdag tot en met vrijdag.

“Alles voor jouw interieur.”

Meetservice

Bloem

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.