HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Transparante paneelgordijnen bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Transparante paneelgordijnen

Transparante paneelgordijnen

Transparante paneelgordijnen

156

stoffen

Bij hoge ramen staat paneelgordijnen fantastisch.

Transparante Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je in het echt zien!

'De mate van transparantie, de enorme keuze in soorten stoffen.'

Klantervaring

“Een goed bedrijf er word netjes en zorgvuldig gewerkt bij Hakkert vloer- en raamdecoratie.”

‘Transparante paneelgordijnen kan je goed combineren met verduisterende raamdecoratie doordat ze het licht subtiel filteren.’

Kom langs in Beesd

Onze openingstijden:
di: 13.00-17.00
wo & do: 10.00-17.00
vr: 10.00-20.00

Transparante paneelgordijnen voor hoge ramen

Transparante paneelgordijnen zorgen voor sfeer en stijl in je interieur. Deze indrukwekkende en strakke raamdecoratie filtert het licht heel subtiel waardoor je altijd een mooie lichtinval in huis hebt. Heb je hele grote of hoge ramen? Dan staan deze paneelgordijnen daar heel goed bij. Of gebruik ze als roomdivider om een grote ruimte op te delen in kleinere. Ontdek de vele mogelijkheden bij woonwinkel Hakkert vloer- en raamdecoratie in Beesd.

Een beetje tot heel erg transparant

Wist je dat een transparant paneelgordijn kan variëren in de mate van lichtdoorlatendheid? Ze zijn er van een beetje tot heel erg transparant. Afhankelijk van de openingsfactor van de gordijnstof laat het paneel meer of minder licht door. Bij onze woonwinkel vind je gordijnstoffen voor paneelgordijnen met openingsfactoren van 1% tot en met 5%. Een openingsfactor van 1% betekent dat de gordijnstof een beetje licht doorlaat, bij 5% juist heel veel licht. Wat dat in de praktijk betekent? Dat laten we je graag zelf zien. Kom daarvoor langs bij Homburg 44c in Beesd.

Schoonmaken van transparante paneelgordijnen

Het schoonmaken van transparante paneelgordijnen is redelijk gemakkelijk, zeker als ze al een vuilafstotende coating hebben. Dan hoef je ze niet eens schoon te maken. Alleen soms wat stof eraf vegen volstaat. Paneelgordijnen zonder coating moeten wel gereinigd worden. Dat kan, heel voorzichtig, met een zachte borstel of droge doek. Zijn er vlekken op het paneelgordijn? Vraag ons dan om advies. We raden je sterk af om zomaar schoonmaakmiddelen uit te proberen.

Zo combineer je paneelgordijnen

Transparante paneelgordijnen zijn prachtig en indrukwekkend. Deze raamdecoratie laat overdag het licht mooi naar binnen vallen en biedt dan ook wel wat privacy. In de avond is het daarvoor echter onvoldoende. Door ze te combineren met andere raamdecoratie, heb je ’s avonds wel privacy. Mooie combinaties zijn met houten jaloezieën of verduisterende rolgordijnen . Het resultaat is in beide gevallen heel anders. Welke je kiest, hangt dus af van jouw persoonlijke smaak en de uitstraling die je wenst in jouw interieur. Wil je daar advies in? Wij staan voor je klaar!

Designeffect met houten latjes

Paneelgordijnen kunnen we naar wens laten afwerken met designlatjes. Die zijn er in hout en aluminium. Doordat de houten latjes van hetzelfde merk zijn als de houten jaloezieën, vormt dat samen een stijlvolle combinatie. Het geeft jouw interieur een rustig en mooi natuurlijke uitstraling.

Panelen als raamdecoratie

Wil je panelen als raamdecoratie in jouw interieur? Dan vind je bij onze woonwinkel altijd het juiste advies en de kennis van onze vakmensen om ze ook helemaal passend af te laten werken. Met kwaliteit en maatwerk zorgen wij ervoor dat de paneelgordijnen worden afgewerkt in de stofsoort, kleur en eventueel dessin van jouw keuze. En wil je een bijzonder effect? Kies dan voor verschillende materialen of kleuren per paneel. Zoals een vlak met een dessin op ooghoogte terwijl je de andere panelen in een effen tint neemt. Of kies voor een verduisterende gordijnstof op ooghoogte dat inkijk tegenhoudt. Neem dan voor de andere vlakken op het paneel een transparante stof.

Paneelgordijnen bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Bezoek Hakkert vloer- en raamdecoratie voor persoonlijk interieuradvies, ook bij transparante paneelgordijnen. Hier vind je volop wooninspiratie, voorbeelden en een ervaren team vakmensen. Wij regelen jouw raamdecoratie met zorg en aandacht; het stylingsadvies, inmeten, de confectie en het monteren. We heten je graag welkom in onze woonwinkel. Van dinsdag tot en met vrijdag zijn we er voor jou.

logo hakkert

“Alles voor jouw interieur.”