HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Transparante plisségordijnen bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Transparante plisségordijnen

Transparante plisségordijnen

183

kleuren

Plisségordijnen in transparante uitvoering filteren elegant het licht.

Transparante plisségordijnen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben.

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Hakkert Hakkert vloer- en raamdecoratie heeft ervaren adviseurs die echt tijd steken in goed interieuradvies.”

‘Maak gerust een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Kom langs in Beesd

Onze openingstijden:
di: 13.00-17.00
wo & do: 10.00-17.00
vr: 10.00-20.00

Transparante plisségordijnen voor jouw interieur

Transparante plisségordijnen filteren het licht subtiel waardoor je binnen mooi zacht licht krijgt. Een subtiele lichtinval waarmee je direct sfeer in huis hebt. En wat voor woonstijl jij ook hebt, en wat voor type raam, wij laten ze altijd geheel op maat maken. In de kleur of het dessin en van de stof en structuur die past bij jouw interieur. Ben je benieuwd naar deze veelzijdig en sfeervolle plisségordijnen? Kom dan langs bij onze woonwinkel in Beesd: Hakkert vloer- en raamdecoratie.

De plooibreedte van plissés

Transparante plisséstoffen zijn er in twee plooibreedtes: de smalle van 20 mm en de iets bredere van 32 mm. Die smalle plissés passen heel goed bij smalle glaslijsten, zoals van draaikiepramen. De bredere plooi geeft het geheel een wat robuustere uitstraling en staat dan ook goed bij onder andere moderne en urban interieurs. En heeft een raam in jouw huis een afwijkende vorm? Dan maakt dat voor deze raamdecoratie niet uit. Doordat deze gordijnen geplooid zijn, kunnen ze in veel verschillende vormen gemaakt worden.

Coating

Ook bij de gordijnstoffen voor de transparante plisségordijnen kun je uit verschillende coatings kiezen. Wil je je niet druk hoeven maken over hoe je ze moet schoonmaken? Dan raden we je de plisséstoffen met een vuilafstotende coating aan. Daarmee blijven de plisségordijnen langer mooi. Zoek je juist raamdecoratie voor een raam aan de zonzijde van het huis? Laat je dan eens informeren over plisségordijnen met een warmtewerende coating. Daarmee blijft het binnen langer koel. Wil je weten welke coating past bij jouw woonwens? Vraag het ons, we hebben ook voor jou de perfecte oplossing met plisségordijnen.

Schoonmaken van transparante plisségordijnen

Transparante plisségordijnen kun je prima schoonmaken, maar let wel op dat je dat op de juiste wijze doet. Heb je plissés met een vuilafstotende coating, dan hoef je ze enkel zo nu en dan voorzichtig af te stoffen. De plisségordijnen zonder coating kunnen gewassen worden, maar volg daarbij wel het wasvoorschrift. Is het een elektrisch bedienbaar plisségordijn? Wees dan extra alert bij het schoonmaken ervan: de elektronica mag absoluut niet met water in contact komen. Twijfel je over hoe je jouw plisségordijnen schoonmaakt? Vraag ons dan om advies.

Combinaties met plisségordijnen

Mooie en slimme combinaties voor transparante plisségordijnen zijn met gordijnen, zoals overgordijnen . Daarmee heb je overdag mooi licht in huis en ’s avonds alle privacy. En niet onbelangrijk, het zorgt ook nog eens voor een uitstekende isolatie. Verder heb je met deze combinatie ook een betere akoestiek. En, zo’n combinatie in raamdecoratie die is afgestemd op jouw interieur, is natuurlijk ook heel sfeervol!

Strak gemonteerd met EasyClick®

Ook de transparante plisségordijnen kunnen gemonteerd worden met EasyClick® ; een handig montagesysteem dat zonder boren of schroeven in het kozijn bevestigd kan worden. De plissés zitten dan netjes en strak tegen het raam aan, ook als dat geopend is of schuin staat. Het frame van EasyClick® is leverbaar in vijf RAL-kleuren zodat het altijd perfect matcht met jouw inrichting. En is EasyClick® niet mogelijk bij jouw ramen? Dan hebben we ook nog TruFit® als oplossing. Kom langs en we laten je onze montageoplossingen zelf zien.

Transparante plisségordijnen bij Hakkert vloer- en raamdecoratie in Beesd

Voor transparante plisségordijnen als raamdecoratie ga je naar de woonwinkel in Beesd, Hakkert vloer- en raamdecoratie. Met een ervaren team aan vakmensen helpen we jou om de raamdecoratie te vinden die het mooiste staat in jouw interieur. Bij ons kun je rekenen op service en kwaliteit, vanaf het eerste advies tot en met de uiteindelijke montage. Kom langs en ontdek de vele mooie mogelijkheden van raamdecoratie voor jouw interieur.

 

“Alles voor jouw interieur.”

Meetservice

Advies op maat