HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Transparante rolgordijnen bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Transparante rolgordijnen

Transparante rolgordijnen

301

kleuren

Een transparant rolgordijn staat prachtig bij gordijnen.

Transparante Rolgordijnen verkopen wij niet online, die wil je aanraken!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Heel blij met het advies van Hakkert vloer- en raamdecoratie. Mijn woonkamer is nu helemaal af!”

‘Met een transparant rolgordijn filter je licht op subtiele wijze. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.’

Kom langs in Beesd

Onze openingstijden:
di: 13.00-17.00
wo & do: 10.00-17.00
vr: 10.00-20.00

Transparante rolgordijnen: mooi, zacht licht

Transparante rolgordijnen zorgen ervoor dat het binnenvallende licht mooi gefilterd wordt. Hierdoor heb je snel aangenaam zacht licht in huis. En combineer je deze raamdecoratie met overgordijnen dan heb je ook betere isolatie en privacy als jij dat wenst. De transparante rolgordijnen die passen bij jouw interieur vind je bij de woonwinkel in Beesd: Hakkert vloer- en raamdecoratie.

Design in afwerking

Bij rolgordijnen zijn er veel mogelijkheden voor de afwerking. Wil je sfeervol, strak of stoer? Wij zorgen er dan voor dat de rolgordijnen passen bij jouw woonstijl. Je hebt daarvoor veel keus in kleuren en dessins. Maar je kunt ook de koof, onderlat, cassette en het montageprofiel naar wens laten uitvoeren in strak aluminium of verschillende soorten hout. Deze onderdelen zijn echte design elementen waarmee we de rolgordijnen afwerken op een manier die aansluit bij jouw interieur.

Bedieningsgemak

De rolgordijnen in onze collectie zijn van het kwaliteitsmerk Toppoint. En die kwaliteit merk je ook in het bedieningsgemak. Door de kwalitatieve techniek loopt het altijd heel soepel. Maar we kunnen het ook nog eens extra gemakkelijk maken. We laten dan de rolgordijnen elektrisch bedienbaar voor je maken. Het openen en sluiten doe je dan via een afstandsbediening of met de app.

Combinaties met transparante rolgordijnen

Transparante rolgordijnen filteren overdag het licht. Je kunt er dan ook goed door naar buiten kijken terwijl naar binnen kijken wat lastiger is. Maar voor de avond bieden ze onvoldoende privacy. Daarom raden wij je aan om ze te combineren met andere raamdecoratie. Daar heb je veel opties in, zoals verduisterende gordijnen of dikke overgordijnen. Een combinatie die niet alleen voor meer privacy zorgt maar ook de isolatie verbetert waardoor het binnen lekker warm blijft. En de akoestiek wordt ook aangenamer omdat de dubbele lagen stof meteen het geluid wat dempen. En, niet onbelangrijk, de combinatie van rolgordijnen met overgordijnen is ook nog eens sfeervol en kan qua stijl en kleur helemaal afgestemd worden op jouw interieur.

Rolgordijnen en paneelgordijnen

De rolgordijnen worden van dezelfde gordijnstof gemaakt als paneelgordijnen. Dat is heel handig als je bijvoorbeeld in dezelfde kamer zowel grote als kleine ramen hebt. Voor die kleine ramen kun je geen paneelgordijnen ophangen, maar wel rolgordijnen van dezelfde gordijnstof. Kies je daarvoor, dan behoud je een consequente stijl in je interieur ondanks dat je verschillende soorten raamdecoratie hebt. Wil je weten of zo’n combinatie ook geschikt is voor bij jou thuis? Vraag het ons, we bekijken dan samen de mogelijkheden.

Maatwerk en kwaliteit in rolgordijnen, bij Hakkert Hakkert vloer- en raamdecoratie

Natuurlijk leveren we ook bij de transparante rolgordijnen maatwerk en kwaliteit. Ontdek onze ruime en kwalitatieve collectie en bezoek onze woonwinkel

 

“Alles voor jouw interieur.”

Meetservice