HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Transparante vouwgordijnen bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Transparante vouwgordijnen

Transparante vouwgordijnen

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Transparante Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Advies thuis gekregen over vouwgordijnen. Direct alles op laten meten en een duidelijke offerte. Perfecte service.”

‘Meerdere vouwgordijnen naast elkaar? Kies dan voor elektrische bediening, dat is wel zo gemakkelijk.’

Kom langs in Beesd

Onze openingstijden:
di: 13.00-17.00
wo & do: 10.00-17.00
vr: 10.00-20.00

Transparante vouwgordijnen voor jouw huis, bij de woonwinkel in Beesd

Wil jij ook transparante vouwgordijnen voor jouw huis? Bezoek dan onze woonwinkel in Beesd. Hier hebben we de mooiste, transparante gordijnstoffen voor vouwgordijnen. In veel kleuren, prints en dessins. Ons team met jarenlange ervaring staat voor je klaar om je persoonlijk te adviseren. Zien we je snel? We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag.

Doorschijnend of blikdicht?

Niet elk transparant vouwgordijn is ook even doorschijnend. De weving, stofdikte en zelfs een eventuele coating bepalen hoe transparant een vouwgordijn is. Hoe doorschijnend of blikdicht wil jij jouw raamdecoratie dus hebben? Bij ons heb je de keus. En we laten je graag de verschillen in de gordijnstoffen zien. Kom dus naar onze woonwinkel, hier hebben we veel voorbeelden zodat je zelf het verschil in de mate van transparantie ziet.

Meer privacy met gordijnen

Ook al kies je voor een heel blikdicht vouwgordijn, in de avond zal die toch nog wat doorschijnen. Om ook dan meer privacy te hebben, raden we je aan om deze vouwgordijnen te combineren met bijvoorbeeld overgordijnen of verduisterende gordijnen. Dan heb je ook ’s avonds in huis de privacy die je wenst. Daarbij zorgt zo’n combinatie ook voor meer isolatie, een betere akoestiek en is natuurlijk heel sfeervol. Welke combinatie je dan kiest? Kom langs, we verrassen je graag met ons ruime aanbod met veel kleuren en dessins. We weten zeker dat we ook voor jouw interieur een mooie combinatie kunnen vinden!

Brandvertragende of vochtwerende vouwgordijnen

Wil je vochtwerende vouwgordijnen? Dan kan dat, we laten ze voor je maken van screendoek. Een sterke stof die schimmel- en vochtwerend is en dus heel geschikt voor bijvoorbeeld de keuken. Geef je de voorkeur aan brandvertragende vouwgordijnen? Dan kan dat ook, we laten die voor je maken met een van de vele gordijnstoffen waar je in onze winkel uit kunt kiezen.

Maatwerk en kwaliteit

Koop een vouwgordijn bij Hakkert vloer- en raamdecoratie en je weet zeker dat je kwaliteit en maatwerk in huis haalt. Hoe dat komt? Bij ons staat een team vakmensen klaar met jarenlange ervaring en veel kennis van de producten in onze collectie. We weten wat werkt, wat waarbij staat en wat de beste oplossing is voor jouw woonwens. Na het persoonlijke advies zijn het dezelfde vakmensen die het bij jou thuis komen inmeten en uiteindelijk monteren. Tussendoor gaan ze in het atelier aan de slag voor de confectie. Zo maken we het vouwgordijn volgens jouw wensen. En daarbij kun je rekenen op onder meer kleurgecoördineerde garens, geblindzoomde zijzoomen en baleinen die aan de voor- of achterzijde geplaatst worden, afhankelijk van de uitstraling die jij wenst. Maatwerk dus, van begin tot eind. En doordat de vouwgordijnen van Toppoint zijn, kun je ook rekenen op hoge kwaliteit. Zo zijn de baleinen heel robuust van hol aluminium waardoor elk vouwgordijn mooi strak blijft, zelfs de extragrote vouwgordijnen!

Vouwgordijnen voor jouw interieur bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

De vouwgordijnen voor jouw interieur vind je bij Hakkert vloer- en raamdecoratie, de woonwinkel in Beesd. Kom langs voor persoonlijk interieuradvies. We staan voor je klaar van dinsdag tot en met zaterdag. Je vindt ons direct onderaan afrit 14 van de A2, vlakbij Utrecht. Voor de deur kun je gratis parkeren.

“Alles voor jouw interieur.”

Advies op maat