HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn ideaal voor de kinderkamer.

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Een goed bedrijf er wordt netjes en zorgvuldig gewerkt bij Hakkert vloer- en raamdecoratie.”

‘Doordat de draden door de honinggraat structuur van de Iso Plissé® gordijnen heen loopt verduisteren ze volledig.’

Kom langs in Beesd

Onze openingstijden:
di: 13.00-17.00
wo & do: 10.00-17.00
vr: 10.00-20.00

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen, bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Raamdecoratie die verduistert en in elk type raam past? Dat zijn de verduisterende Iso Plissé® gordijnen. Mooie, stijlvolle raamdecoratie die dankzij de honingraatstructuur ook nog uitstekend isoleren. Deze raamdecoratie vind je bij de woonwinkel in Beesd: Hakkert vloer- en raamdecoratie. Direct onderaan afrit 14 van de A2 en vlakbij Utrecht. Kom langs, ons team van vakmensen staat voor je klaar.

Maatwerk voor elk raam

verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn er in drie plooibreedtes: 25, 32 en 64 mm. Wij adviseren je welke maat het beste past bij jouw interieur en kozijnen en laten ze op maat maken. Ook als je ramen van een afwijkend formaat hebt, zoals halfronde ramen of lichtkoepels. En zoek je iets voor de schuine dakramen? Of draaikiepramen? Dan zijn deze Iso Plissé® heel geschikt!

EasyClick bij verduisterende Iso Plissé® gordijnen

De smalste Iso Plissé® gordijnen, 25 mm, passen perfect in ramen met smalle glaslijsten. Zoals die van dakramen en draaikiepramen. En om zeker te zijn dat er dan geen licht naar binnen schijnt, raden we je aan om ze te laten monteren met EasyClick. Dat is een schroef- en boorvrij montagesysteem met een robuust en zorgvuldig afgewerkt frame dat via een magneetband of klittenband in de kozijnen geplaatst wordt. De Iso Plissé® zitten in het frame waardoor ze altijd mooi strak tegen de ramen blijven. Ook als het raam schuin staat of gekanteld is. En is EasyClick niet geschikt voor jouw ramen? Dan kunnen we de smalste Iso Plissé® ook monteren met TruFit®. Een alternatieve oplossing waarbij de raamdecoratie met zijprofielen tegen de ramen aan bevestigd wordt.

Mooie combinaties

verduisterende Iso Plissé® gordijnen zorgen voor genoeg privacy, maar overdag laten ze geen licht door. Om ook dan van het daglicht in huis te kunnen genieten, kun je ze mooi combineren met transparante gordijnen of in-betweens. Wij helpen je daarin een mooie combinatie samen te stellen die perfect past bij jouw woonstijl. Zo’n combinatie is ook nog eens extra isolerend! Wil je liever geen dubbele laag raamdecoratie? Dan hebben we de Iso Plissé® gordijnen Day & Night. Dat is een raamproduct van twee stofsoorten zodat je in één raamproduct een (semi-)transparante en verduisterende stof ineen hebt.

Zo reinig je de verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Doordat de verduisterende Iso Plissé® gordijnen van een stofwerende gordijnstof gemaakt zijn, zijn ze heel gemakkelijk schoon te maken. Je hoeft ze alleen maar voorzichtig af te borstelen en ze blijven al lang mooi. Soms kun je ze ook met een vochtige doek schoonmaken of zelfs wassen. Zijn ze elektrisch bedienbaar? Vraag dan altijd om de juiste wasinstructie voordat je ze gaat reinigen.

Iso Plissé® gordijnen bij Hakkert vloer- en raamdecoratie, Beesd

Bij Hakkert vloer- en raamdecoratie in Beesd vind je een ervaren team vakmensen en een ruim assortiment aan hoogwaardige raamdecoratie. Wij bieden service, kwaliteit en maatwerk in de mooiste raamdecoratie voor jouw interieur. Je kunt onze woonwinkel bezoeken van dinsdag tot en met vrijdag. Onze woonwinkel zit direct onderaan afrit 14 van de A2 en voor de deur is gratis parkeerruimte.

“Alles voor jouw interieur.”

Maatwerk advies

Meten aan huis

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.