HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Verduisterende gordijnen bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen

1250

kleuren

Met de juiste voering kan alles verduisterend worden.

Verduisterende Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je ervaren!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Mijn gordijnen verduisteren écht 100% dankzij de black-out voering. Bij Hakkert vloer- en raamdecoratie heb ik heel goed advies gekregen!”

‘Gordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help je graag met een maatwerk advies.’

Kom langs in Beesd

Onze openingstijden:
di: 13.00-17.00
wo & do: 10.00-17.00
vr: 10.00-20.00

Verduisterende en gevoerde gordijnen in Beesd

Wil je het thuis echt donker kunnen maken? Dan heb je verduisterende of gevoerde gordijnen nodig. Wij hebben daarvoor meer dan 1.000 verduisterende gordijnstoffen. Er is dus altijd wel een dessin of kleur voor jouw interieur. Wil je liever een andere gordijnstof? Dan laten we die voor je voeren. Voor verduisterende of gevoerde gordijnen ga je dus naar Hakkert vloer- en raamdecoratie in Beesd.

Gordijnen voeren voor meer verduistering

Met meer dan 1.000 verduisterende gordijnstoffen heb je al heel veel keus in onze woonwinkel. Maar zit daarbij niet het verduisterende gordijn van jouw keuze? Dan kun je uit nog heel veel andere gordijnstoffen kiezen. Die gordijnen voeren we dan zodat ook die verduisterend worden. Dat kan ook bij vouwgordijnen! Met heel veel keus en altijd maatwerk vind je bij ons dus de verduisterende gordijnen voor jouw interieur. De verduisteringstof is er in een aantal varianten:

Basic: voeringstof die de gordijnstof ook beschermt

Molton: deze voeringstof biedt veel verduistering, absorbeert geluid en geeft gordijnen een royale uitstraling

Dimout: een soepele voeringstof die grotendeels verduistert

Blackout: de voeringstof die maximaal verduistert

Gordijnplooien

Verduisterende en gevoerde gordijnen zijn vaak al veel zwaarder dan gewone gordijnen. Toch kun je bij deze gordijnen nog verschillende gordijnplooien kiezen. Plooien die hiervoor geschikt zijn, zijn onder meer de enkele plooi, driedubbele plooi en de Wave-plooi. Hoe zo’n plooi eruitziet en wat het beste past bij jouw woonstijl? Dat vertellen onze adviseurs je graag. En wil je een verduisterend gordijn combineren met een transparant gordijn of een in-between? Dan laten we beide gordijnen met dezelfde gordijnplooi uitvoeren.

Voordelen van verduisterende gordijnen

Met verduisterende of gevoerde gordijnen geniet je van veel voordelen. Allereerst natuurlijk dat je het donker kunt maken wanneer jij dat wil. Maar ook zorgen deze gordijnen voor veel meer isolatie waardoor je de energiekosten kunt beperken. Verder dempt de dikkere stof het geluid waardoor de akoestiek binnen veel aangenamer wordt. En hangen deze gordijnen veel in de zon? Dan is het goed te weten dat de voeringstof er ook voor zorgt dat de gordijnstof zelf niet verkleurt. Het gordijn blijft zo veel langer mooi.

Verduisterende gordijnen met persoonlijk interieuradvies, bij Hakkert Hakkert vloer- en raamdecoratie

Vind de verduisterende gordijnen die het beste passen bij jouw interieur bij Hakkert vloer- en raamdecoratie. Met persoonlijk interieuradvies en een uitstekende service regelen onze vakmensen het voor jou. Van inmeten tot en met montage. Maar kom eerst eens langs voor volop wooninspiratie en de mooiste raamdecoratie van hoge kwaliteit. We staan van dinsdag tot en met vrijdag voor je klaar in onze woonwinkel in Beesd.

“Alles voor jouw interieur.”

Montageservice

Advies op maat

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.