HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Verduisterende plisségordijnen bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Verduisterende plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

182

kleuren

Combineer eens verduisterende plissé met in-between gordijnen.

Verduisterende Plisségordijnen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“De plisségordijnen zijn echt perfect in mijn driehoekige ramen. Goed advies en thuis op laten meten.”

‘’Heb je afwijkende ramen, qua vorm. Wij komen gratis bij je thuis opmeten zodat de plisségordijnen zeker goed passen.’

Kom langs in Beesd

Onze openingstijden:
di: 13.00-17.00
wo & do: 10.00-17.00
vr: 10.00-20.00

Verduisterende plisségordijnen bij Hakkert vloer- en raamdecoratie, Beesd

Is het bij jou thuis echt donker als jij dat wil? Wel als je kiest voor de verduisterende plisségordijnen van de woonwinkel in Beesd: Hakkert vloer- en raamdecoratie. Hier vind je prachtige raamdecoratie van hoge kwaliteit. Zoals deze verduisterende plissés; ze zorgen voor sfeer, betere isolatie en maken het echt donker in elke kamer. Kom langs en we laten het je zien.

Veelzijdige plissés

Verduisterende plisségordijnen zijn heel veelzijdig als raamdecoratie. Ze kunnen in bijna elke ruimte opgehangen worden en bij elk type raam. Natuurlijk zijn ze perfect voor de slaapkamer dankzij de verduisterende gordijnstof. Maar ze staan ook heel mooi in de woonkamer of je thuiskantoor. Eigenlijk staan ze overal heel mooi maar je kunt ze beter niet ophangen in een vochtige ruimte. Gelukkig hebben we daar weer tal van andere mooie raamproducten voor!

Privacy met plisségordijnen

Met verduisterende plisségordijnen voorkom je dat mensen zo naar binnen kunnen kijken, zelfs als binnen het licht aan is terwijl het buiten donker is. Met deze raamdecoratie heb je dus maximale privacy en het is donker in huis als jij dat wenst. Toch raden we je aan om deze plissés te combineren met een ander raamproduct, zoals met transparante gordijnen of mooie in-betweens. De combinatie is sfeervol en zorgt ervoor dat je ook overdag een mooi raamproduct hebt. Wil je niet twee soorten raamdecoratie? Dan hebben we voor jou de plisségordijnen Day & Night. Dat zijn plissés voor elk moment van de dag. Dit unieke raamproduct bestaat uit twee gordijnstoffen: transparante plissés en verduisterende plissés. Hiermee heb je dus met één product raamdecoratie voor de dag en nacht.

Plooibreedte van plisségordijnen

De plisségordijnen zijn er in twee plooibreedtes: 20 mm (heel smal) en 32 mm (smal). Die smalste plooi past perfect in smalle glaslijsten, zoals van draaikiepramen. Het gordijn steekt dan niet uit de kozijnen. De bredere plooi van 32 mm staat weer mooi in grotere ramen. Twijfel je welke plooibreedte het meest geschikt is voor jouw interieur? Vraag het ons, we staan voor je klaar in onze woonwinkel en geven je graag persoonlijk advies.

Veel variaties

Bij Hakkert vloer- en raamdecoratie heb je de keus uit veel variaties in plisségordijnen. Zo kunnen we ze altijd voor jou op maat laten maken. Dat kan in top-down of bottom-up zijn maar ook in een combinatie daarvan waarbij je ze van in beide richtingen kunt schuiven en de plissés ook op elke gewenste plek in het kozijn kunt vastzetten. De gordijnstoffen zijn er in veel variaties, onder meer met een coating. Zoals een warmtewerende, brandvertragende of vuilafstotende. Keus genoeg dus!

Zo maak je plisségordijnen schoon

Plisségordijnen zijn meestal gemakkelijk schoon te maken dankzij de coating die op de stof zit. Heb je zo’n gordijn? Dan volstaat voorzichtig afstoffen. Andere plissés kunnen soms ook gewassen worden maar wees daarbij wel voorzichtig en volg het wasvoorschrift. Zeker als de plisségordijnen elektrisch bedienbaar zijn; de elektrische onderdelen mogen natuurlijk niet met water in aanraking komen. Voor advies over het schoonmaken van jouw plisségordijnen kun je altijd bij ons terecht.

Verduisterende plisségordijnen bij de woonwinkel in Beesd

Bezoek Hakkert vloer- en raamdecoratie, de woonwinkel in Beesd. Voor heel veel wooninspiratie en altijd persoonlijk interieuradvies. Ons vakkundige team staat voor je klaar, hier ben je verzekerd van uitstekende service en een assortiment van hoge kwaliteit. Zien we je snel?

 

“Alles voor jouw interieur.”

Advies op maat

EasyClick