HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Verduisterende rolgordijnen bij Hakkert Wonen & Slapen

Verduisterende rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen

301

kleuren

Verduisterende rolgordijnen adviseer ik voor de slaapkamer.

Verduisterende Rolgordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Met de afstandsbediening van mijn elektrische rolgordijnen kan ik zelfs vanuit mijn bed mijn slaapkamer verduisteren.”

‘Rolgordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help je graag.’

Kom langs in Beesd

Onze openingstijden:
di t/m do: 10.00-17.30
vr: 10.00-17.30 en 18.30-20.30

Verduisterende rolgordijnen voor jouw interieur, bij de woonwinkel in Beesd

Met verduisterende rolgordijnen maak je het in huis ook echt donker. Je vindt de mooiste rolgordijnen voor jouw interieur bij de woonwinkel in Beesd: Hakkert Wonen & Slapen. Hier hebben we een uitgebreid assortiment van het kwaliteitsmerk Toppoint. Kom je snel langs?

Rolgordijnen door vakmensen

Onze vakmensen weten precies wat nodig is om het donker te maken in een ruimte. We zullen je de beste verduisterende gordijnstoffen adviseren en monteren het rolgordijn ook zorgvuldig op een manier die het beste past bij het raam waar het opgehangen wordt. Is dat een dakraam of een draaikiepraam, dan is dat meestal met zijgeleiding. Het rolgordijn blijft dan ook als het raam open is of schuin staat, strak tegen de kozijnen aan. Doordat onze vakmensen weten wat ze doen, zorgen ze ervoor dat de verduisterende rolgordijnen bij jou thuis ook echt verduisteren!

Meer dan verduisteren

De verduisterende gordijnstoffen in onze collectie, doen meer dan alleen verduisteren. Zo zijn er ook verduisterende gordijnstoffen met een extra coating. Die coating kan isolerend zijn, warmtewerend of brandvertragend. Ook hebben we gordijnstoffen voor rolgordijnen die een vuilafstotende coating hebben. Daarmee blijft de stof veel langer mooi. Vertel ons jouw woonwens en wij zullen je de juiste gordijnstof daarbij adviseren.

Combinaties met het rolgordijn

Met een verduisterend rolgordijn wordt het lekker donker in huis, ideaal voor ’s nachts of als je eens wilt uitslapen. Maar voor overdag is deze raamdecoratie veel te donker. Daarom raden wij je aan om het te combineren. En dat kan heel goed. Met bijvoorbeeld in-betweens of transparante gordijnen. Dat houdt overdag de ongewenste inkijk tegen terwijl het ook het daglicht mooi filtert. Je hebt dan geen fel licht in huis wat wel zo prettig is als je bijvoorbeeld thuis werkt, je rustig wilt lezen of als er huiswerk gemaakt moet worden. Ook zorgt deze combinatie voor meer sfeer in je interieur. Ontdek de mooiste combinatie voor jouw interieur met het persoonlijke advies van onze vakmensen.

Betere akoestiek en isolatie

Klinkt het thuis te hol? Of wil je meer isolatie? Dan helpt raamdecoratie. Zeker als je twee soorten combineert. Daarmee verbeter je al snel de akoestiek en zorg je voor een betere isolatie. Ook daarvoor is het dus aan te raden om rolgordijnen te combineren met gordijnen . Een sfeervolle combinatie die veel voordelen en extra comfort in huis brengt.

Verduisterende rolgordijnen bij Hakkert Wonen & Slapen

De verduisterende rolgordijnen laten wij op maat maken zodat ze perfect passen bij jouw interieur. Maatwerk dus en hoge kwaliteit, dat vind je bij de woonwinkel in Beesd: Hakkert Wonen & Slapen. Kom snel langs en vind volop wooninspiratie met onze ruime collectie raamdecoratie. Wij zijn er om jou te adviseren zodat ook jij de rolgordijnen vindt die passen bij jouw woonstijl en woonwensen.

 

“Alles voor wonen & slapen.”

Advies op maat

Meetservice