HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Verduisterende vouwgordijnen bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

1483

kleuren

Verduisterende vouwgordijnen zijn prachtig in de slaapkamer.

Verduisterende Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst bewonderen!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Voor een 100% verduistering heb ik mijn vouwgordijnen laten voeren. Perfect maatwerk en helemaal passend bij mijn slaapkamer.”

‘Wist je dat je kunt kiezen aan welke kant de baleinen van het vouwgordijn geplaatst worden? Kies wat past bij jou.’

Kom langs in Beesd

Onze openingstijden:
di: 13.00-17.00
wo & do: 10.00-17.00
vr: 10.00-20.00

zonder voering

met voering

Advies op maat

Verduisterende vouwgordijnen voor meer sfeer en privacy

Met verduisterende vouwgordijnen heb je meer sfeer en privacy in huis. En combineer je ze met mooie in-betweens, dan heb je niet alleen een stijlvolle set raamdecoratie, het zorgt ook nog eens voor meer isolatie in huis. Ontdek de mooiste verduisterende vouwgordijnen van hoge kwaliteit bij de woonwinkel in Beesd: Hakkert vloer- en raamdecoratie.

Verduisterende of gevoerde vouwgordijnen

Kies je voor verduisterende of gevoerde vouwgordijnen? Het maakt eigenlijk niet uit. Verduisterende vouwgordijnen zorgen ervoor dat het binnen echt donker blijft. Maar heb je een andere gordijnstof op het oog omdat die qua kleur beter past bij jouw interieur? Dan kunnen we die verduisterend maken door het te voeren met een verduisterende voeringstof. Natuurlijk is de voeringstof van dezelfde krimptolerantie zodat je ze ook later nog gemakkelijk kunt laten reinigen. Je hebt bij ons dus extra veel keus in het assortiment. Vind je het zelf wat lastig om te kiezen? Geen punt, ons team van ervaren adviseurs helpt je daar graag bij. Persoonlijk, omdat we met jou kijken wat het beste past bij jouw interieur en bij jouw woonwensen.

Meer dan 1.500 gordijnstoffen

Het aanbod gordijnstoffen is in onze woonwinkel heel uitgebreid met wel meer dan 1.500 verschillende stoffen. Hier vind je zeker de stof voor de vouwgordijnen die passen bij jouw interieur! Met veel kleuren, dessins en verschillende materialen hebben we genoeg keus voor elke woonstijl. En met de sterke screenstof hebben we zelfs vouwgordijnen voor de keuken en badkamer. Die stof is namelijk schimmel- en vochtwerend en dus heel geschikt voor vochtige ruimtes.

Verduisterende vouwgordijnen staan mooi met in-betweens

Een mooie combinatie van verduisterende vouwgordijnen zijn die met in-betweens. Je hebt dan ook overdag mooie raamdecoratie om van te genieten. Of combineer ze met transparante gordijnen. Beide combinaties zorgen voor meer sfeer, aangenaam licht overdag, meer privacy en een betere isolatie.

Maatwerk

Ook in de vouwgordijnen leveren we, vanzelfsprekend, maatwerk. We laten ze namelijk altijd naar wens afwerken. Dat doen we met veel aandacht voor de details en altijd door de beste kwaliteit in materialen te gebruiken. We stemmen zo het vouwgordijn helemaal af op jouw woonwensen en interieur. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor handbediening, dan wordt het vouwgordijn voorzien van een rvs ketting. Of kies voor elektrische bediening. Dat is vooral handig bij de extra grote vouwgordijnen of als je meerdere vouwgordijnen naast elkaar hebt hangen. Verder kun je ook nog kiezen voor top-down vouwgordijnen waarbij je het gordijn in de onderste helft van het kozijn vastzet. De plaatsing van de baleinen bepaalt of de uitstraling modern of klassiek wordt. En dankzij de geblindzoomde zijzoomen en de keus voor kleurgecoördineerd garen, zijn de vouwgordijnen altijd netjes afgewerkt.

Kwaliteit in vouwgordijnen, Hakkert vloer- en raamdecoratie

Voor kwaliteit in vouwgordijnen ga je naar Hakkert vloer- en raamdecoratie. Je kunt hier terecht voor persoonlijk advies in raamdecoratie, het inmeten, de confectie en natuurlijk de montage ervan. Met onze ervaren vakmensen ben je altijd verzekerd van de beste service. Wil je ook de mooiste vouwgordijnen voor jouw interieur? Bezoek dan onze woonwinkel, we zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag.

“Alles voor jouw interieur.”

Bezoek onze showroom