HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Versus® gordijnen bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Versus® gordijnen

Versus® gordijnen

Versus® gordijnen

250

kleuren

Versus® is de kamerhoge oplossing die dimt en licht mooi kan filteren.

Versus® filtert en dimt, 2 raamproducten in 1!

'Kies je in-between stof, de plooibreedte en railkleur.'

Klantervaring

“Hakkert vloer- en raamdecoratie heeft mij zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

“We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.”

Kom langs in Beesd

Onze openingstijden:
di: 13.00-17.00
wo & do: 10.00-17.00
vr: 10.00-20.00

“Alles voor jouw interieur.”

Versus®: het 2-in-1 wavegordijn

Het Versus® gordijn is innovatief en multifunctioneel. Gemaakt van transparante gordijnstof met daarin lamellen en voorzien van de royale Wave-plooi. Vandaar het 2-in-1 wavegordijn. Een absolute topper en ook van topkwaliteit. Wil je de Versus® eens zelf zien? Dat kan, bezoek onze woonwinkel in Beesd langs de A2. We staan voor je klaar!

Zowel transparant als verduisterend

Versus® is een bijzonder gordijn dat innovatie moeiteloos combineert met sfeer. Het is van het kwaliteitsmerk Toppoint en bestaat uit een in-between gordijn met in de stof lichtdichte lamellen. Hierdoor is dit gordijn zowel geschikt voor de dag als voor de nacht. Overdag heb je dankzij de mooie in-between gordijnstof een zacht licht in huis terwijl je ’s avonds van maximale privacy geniet dankzij de lamellen. Hoe dat werkt? Eigenlijk net zoals gewone lamellen: je bedient ze met een ketting en opent of sluit de lamellen net zoals jij dat wil. Het grote verschil echter met de gewone lamellen is dat deze in een mooi gordijn verwerkt zijn. Ze hangen dus niet los. Maar precies dat is het unieke van deze raamdecoratie.

Strakke perfectie

Dit gordijn noemen we ook wel een wavegordijn omdat de gordijnplooi de royale Wave-plooi heeft. Die plooi valt altijd perfect: mooi strak in een gelijkmatige glooiing. En dat is natuurlijk ideaal voor een gordijn waarin lamellen verwerkt zijn. Voor dit Toppoint Versus® gordijn kun je kiezen uit 25 verschillende transparante, kamerhoge gordijnstoffen in zo’n 500 kleuren. Volop keus zodat je zeker weet dat er een Versus® gordijn is voor jouw interieur.

Zwevende, verborgen lamellen

Dit raamproduct noemen we innovatief vanwege de bijzondere techniek. Die is goed verborgen zodat je het niet ziet, maar het werkt wel uitstekend. Alle onderdelen van het Versus® gordijn zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daardoor loopt het geheel als op rolletjes. De lamellen bijvoorbeeld, zijn verborgen in de gordijnstof en lijken haast wel te zweven. Dat komt doordat ze met een band van drukkers netjes op hun plek worden gehouden. De lamellen zijn lichtdicht en hebben afgeronde hoeken waardoor ze de gordijnstof niet beschadigen. De lamellen zijn in wit of grijs en de kleur van de gordijnstof bepaalt welke lamellen in de stof verwerkt worden.

2 breedtematen

Het Versus® gordijn heeft twee breedtematen, namelijk 89 en 127 mm. De breedte geeft de lamelbreedte aan en ook de breedte van de gordijnstrook tussen de lamellen in. De brede versie oogt dus ook veel robuuster. De bevestiging van beide maten is met een rail. Deze rail is er in drie kleuren: wit, grijs of zwart.

Ook mooi in vochtige ruimtes

Wil je het Versus® gordijn in de keuken ophangen? Dat kan! Het is namelijk ook geschikt voor vochtige ruimtes. Verder kan dit gordijn ook van een brandwerende gordijnstof gemaakt worden. Wil je meer weten over het Versus® gordijn? Bezoek dan onze woonwinkel aan Homburg 44c in Beesd.

Stel je Versus® gordijn samen in 3 stappen:

Stap 1. Kies een in-between gordijnstof uit de brede Toppoint-collectie

Stap 2. Bepaal de gewenste plooibreedte, 89 mm of 127 mm

Stap 3. Selecteer de rails voor jouw interieur

Natuurlijk kun je rekenen op onze interieurstylisten voor persoonlijk advies.

Het Versus® gordijn bij Hakkert vloer- en raamdecoratie, Beesd

Wil je meer weten over het Versus® gordijn? Bezoek dan onze woonwinkel in Beesd: Hakkert vloer- en raamdecoratie. We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag.

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.