HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Vouwgordijnen bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst bewonderen!

'De structuren,de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Transparante vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Gratis inspiratie magazine


Klantervaring

” Stijlvolle showroom, goed advies en persoonlijk contact bij Hakkert vloer- en raamdecoratie, voelt goed.”

‘Door de vele keus in stoffen en materialen kunnen vouwgordijnen zelfs in de badkamer.’

Kom langs in Beesd

Onze openingstijden:
di: 13.00-17.00
wo & do: 10.00-17.00
vr: 10.00-20.00

Vouwgordijnen, mooi in elk interieur

Vouwgordijnen zijn stijlvolle raamdecoratie die mooi staan in elk interieur. Wat jouw woonstijl ook is, de vouwgordijnen van Toppoint uit onze woonwinkel passen er altijd bij. Hier vind je meer dan 1.500 verschillende gordijnstoffen zodat er altijd iets is dat bij jouw woonstijl past. En met het maatwerk dat wij leveren en ons persoonlijk interieuradvies, weet je zeker dat je hier de mooiste vouwgordijnen vindt voor bij jou thuis. Bezoek dus nu de woonwinkel in Beesd: Hakkert vloer- en raamdecoratie.

Transparante en verduisterende vouwgordijnen

In onze collectie hebben we zowel transparante als verduisterende gordijnstoffen, samen in wel meer dan 1.500 gordijnstoffen. Met zoveel kleuren en dessins is er dus ook altijd wel iets bij voor jouw interieur. Wordt het juist lastiger om een keus te maken als het aanbod zo groot is? Reken dan op ons, wij helpen je graag met vakkundig en persoonlijk interieuradvies.

Zorgvuldige confectie

Elk vouwgordijn wordt gemaakt met de beste materialen en via zorgvuldige confectie. Dat laatste gebeurt in in ateliers waar we de vouwgordijnen conform jouw wensen laten maken. Daar zorgen ze er onder andere voor dat het garen qua kleur op de stof wordt afgestemd, dat de zijzoomen worden geblindzoomd en dat de baleinen op de juiste plek worden geplaatst die past bij de gewenste uitstraling. Worden baleinen aan de voorzijde van het vouwgordijn geplaatst, dan creëert dat een strakke look terwijl baleinen die aan de achterzijde geplaatst zijn, het geheel een meer klassieke of landelijke uitstraling geven.

Vouwgordijnen top-down

De vouwgordijnen kunnen we ook top-down laten maken. Kies je daarvoor, dan kun je ze vastzetten in het onderste deel van het raam. Het effect dat je daarmee creëert, is heel anders dan bij een gewoon vouwgordijn. En het zorgt er ook nog eens voor dat je directe inkijk gemakkelijk kunt tegenhouden. Wel zo praktisch als je wel daglicht in huis wenst, maar ook prijs stelt op je privacy.

Vouwgordijnen + gordijnen

Bij vouwgordijnen heb je de keuze uit een transparante en een verduisterende variant. In beide gevallen is het aan te raden om ze te combineren met een ander raamproduct. Je hebt dan zowel overdag mooi licht in huis en ook in de avond genoeg privacy. Vouwgordijnen combineren daarvoor goed met gordijnen. Kies je verduisterende vouwgordijnen, dan combineer je die het beste met in-betweens of transparante gordijnen. De transparante vouwgordijnen staan weer het mooiste met een verduisterend gordijn. Een bijkomend voordeel is dat je met zo’n combinatie meteen ook zorgt voor betere isolatie, meer sfeer en een prettige akoestiek in huis.

Laat je vouwgordijnen voeren

Vouwgordijnen kunnen we laten voeren met een voeringstof. Hierdoor blijft de gordijnstof langer mooi omdat het beter beschermd is tegen de UV-straling van zonlicht. Ook zorgt het voor betere isolatie en akoestiek dan als het vouwgordijn niet gevoerd is. Wil je een verduisterend vouwgordijn maar is de gordijnstof van jouw keuze niet verduisterend? Geen probleem dus, wij laten het dan alsnog voor je voeren.

Voor hele grote ramen

De vouwgordijnen in onze collectie worden gemaakt van de beste materialen. Hierdoor zijn ze erg sterk en kun je ze ook prima ophangen bij hele grote ramen. De techniek van de Toppoint vouwgordijnen is heel solide. De baleinen bijvoorbeeld worden gemaakt van het sterke aluminium. Maar doordat ze ook hol zijn, worden de vouwgordijnen nooit te zwaar. Zelfs bij grote ramen blijven ze dus mooi. De vouwgordijnen kunnen we laten maken voor ramen tot wel 5 meter breed en 3,2 meter hoog. Extralarge vouwgordijnen dus! De bediening kan handmatig met een sterke rvs-ketting of elektrisch.

Ook voor vochtige ruimtes

Wil je de vouwgordijnen in een vochtige ruimte ophangen? Zoals de keuken of een badkamer? Dan laten we ze maken van het sterke screendoek. Dat is vocht- en schimmelwerend. Vouwgordijnen van screendoek kunnen dan prima in een vochtige ruimte opgehangen worden, ze blijven mooi en goed functioneren.

Het schoonmaken van vouwgordijnen

Het schoonmaken van vouwgordijnen moet altijd volgens de wasinstructies of de aanwijzingen die wij daarvoor geven. Zorg er in ieder geval voor dat je de baleinen en verzwaringslat verwijdert voordat je ze gaat schoonmaken. Daarna kan de gordijnstof volgens de aanwijzingen gereinigd worden waarna je het terughangt inclusief de baleinen en verzwaringslat. De stof kan dan mooi opdrogen in de juiste vorm.

Vouwgordijnen bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Bij Hakkert vloer- en raamdecoratie vind je ook vouwgordijnen voor jouw interieur. Met onze jarenlange ervaring staan we voor je klaar om ook jou persoonlijk te adviseren. Wij zorgen ervoor dat je hier de raamdecoratie vindt die het beste past bij jouw interieur en woonwensen. We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag. Tot snel!

“Alles voor jouw interieur.”