HIER TE KOOP

Advies van de stylist

Voor een interieur dat bij jou past

Natuurlijk kun je zelf je interieur inrichten. Of zelf je raamdecoratie uitkiezen. Maar met de hulp van een interieurstylist of een raamdecoratiespecialist gaat het allemaal wat makkelijker. Het advies van een stylist helpt je met vertrouwen keuzes te maken en zorgt dat het interieur straks echt bij jou en bij de ruimte past.

Expert in het inrichten

Een stylist, zoals een interieurstylist, is een expert in het inrichten van een ruimte. Hij of zij stylt de ruimte op zo’n manier dat de sterke punten benadrukt worden, dat het past bij jouw wensen en een mooi geheel vormt. Door een bepaalde woonstijl goed door te voeren en daar sfeer aan toe te voegen. Want wonen in een kamer die eruit ziet als een showroom, daar zit niemand op te wachten.

Een uniek interieur; jouw interieur

Om een sfeerloos interieur te voorkomen luistert de interieurstylist naar jouw woonwensen, combineert dat met de mogelijkheden van de ruimte en vult dat in met eigen creativiteit. En juist dat laatste maakt het verschil. Zij komen met ideeën waar je zelf niet op komt. Met kleursuggesties of kleurcombinaties. Ze brengen verschillende materialen samen en geven een unieke draai aan een woonstijl. Zo maakt de stylist een inrichting waarvan er maar een is; jouw interieur.

Waarom niet zelf stylen?

Wat het verschil dan is met het zelf stylen van je interieur? Ten eerste is het inrichten van een ruimte niet iets wat je heel vaak doet, tenzij je zelf natuurlijk een stylist bent. Juist door die ervaring zien zij mogelijkheden waar je zelf niet op komt, of waar je misschien niet aan durft. Stylisten weten ook wat wel werkt en wat niet. En ze zijn op de hoogte van de laatste mogelijkheden en nieuwste woontrends. Allemaal kennis en ervaring die jij kunt benutten als je begint aan het inrichten van je huis of een ruimte.

Plaatje kopiëren?

Natuurlijk kun je een mooi plaatje uit een tijdschrift kopiëren in jouw huis. Maar zijn de ruimtes gelijk? Valt het licht precies hetzelfde? Beter is het om dat plaatje als inspiratie te nemen en het aan te passen naar een unieke inrichting die heel goed uitkomt in jouw ruimte en bij jouw smaak. En dat is precies wat een stylist voor je doet.

Meten met de juiste maten

Wat ook heel belangrijk is, is dat bij de inrichting van een interieur met de juiste maten gewerkt wordt. Niets zo vervelend als een kast die veel te groot is. Of een rolgordijn dat toch niet goed past. Die mismatches voorkomt de stylist ook voor je. Als specialist kunnen ze op basis van een correcte tekening de maten inschatten. Of ze meten het exact op in jouw huis.

Op de details

Naast het goed opmeten is ook het zorgvuldig afwerken en monteren essentieel. En ook dat regelt de stylist. Die is de expert en weet op welke details gelet moet worden en zal daar de juiste instructies voor geven of regelt het zelf.

Ook advies van een stylist? Neem dan contact op met een MrWoon Raamdecoratie winkel

Kortom, met het advies van een interieurspecialist ontstaat er een unieke inrichting van jouw woning. Met de raamdecoratie die jouw woonstijl perfect onderstreept. En zo’n interieurstylist kun jij ook inschakelen. Bij de winkels van MrWoon Raamdecoratie staan ze al voor je klaar. Ervaren, creatief en altijd met persoonlijk advies. Wil je weten welk advies de stylist voor jouw interieur heeft? Neem dan snel contact op met een van onze winkels.

 

Gepubliceerd op: 26/01/2021

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook geinteresseerd in deze blogs: