HIER TE KOOP

Duette®Shades zorgen voor warmte en privacy

Ok, een ijskoude winter is misschien nog ver weg. Maar vergis je niet: door nu de juiste maatregelen te treffen, ga je thuis goed voorbereid de winter in. Duette® Shades kunnen ook isoleren. In deze blog lees je hoe de juiste raamdecoratie daarbij kan helpen.

Gordijnen dicht, met warme sokken (en een goed glas wijn!) op de bank en grote kaarsen aan. Een heerlijk winters tafereeltje waar we ons nu al op kunnen verheugen. Naast gordijnen, zijn er meer varianten raamdecoratie die jouw interieur klaarstomen voor de winter.

Wat zijn Duette® Shades?

Heb je bijvoorbeeld wel eens gedacht aan Duette®  Shades? Lees in dit blog nog even terug wat Duette® Shades precies zijn en voor welke ramen deze vorm van raamdecoratie geschikt is (spoiler alert: voor bijna alle raamsoorten!).

De hoge isolatiewaarde van Duette® Shades

Hetgeen dat de stof van Duette® Shades uniek maakt, is de structuur. De stof bestaat namelijk uit een honingraatstructuur, wat zorgt voor een bijzonder goede isolatie. Wel zo lekker als het buiten guur najaarsweer is, en je bij thuiskomst wil genieten van warmte. Fijn is ook dat je met Duette® Shades heel goed kunt spelen met lichtinval. De combinatie met gordijnen versterkt dat.

Bespaar energie met Duette® Shades

De warmte isolerende functie van de stof kent automatisch ook een energiebesparende werking. De warmte in het interieur wordt immers door de raambekleding binnenhuis gehouden en vind zijn weg minder goed door kiertjes naar buiten. Dit kan zelfs oplopen tot een energiebesparing van 25 procent. Je begrijpt dat dat een positieve invloed heeft op de energierekening.

Meer privacy met Duette® Shades

Met de herfst en winter in aantocht zal je zien dat het leven zich weer meer binnenshuis gaat afspelen. Dan is het wel zo prettig om je privacy in huis te bewaken. Het aan te raden om naast je Duette® Shades (die al heel goed blikken van buiten weren door het praktische top-down-bottom-up-principe!) te combineren met sfeervolle gordijnen.

Verbeter de akoestiek

Extra bonus: met tweelaagse raamdecoratie verbeter je – naast de warme uitstraling – ook nog eens de akoestiek in huis. Kaarsen aan, muziekje op en laat die straffe winter maar komen! Op zoek naar meer interieurtips voor het najaar? MrWoon biedt gratis & vrijblijvend interieuradvies. Maak hieronder direct een afspraak!

100% Wooninspiratie in het nieuwe MrWoon Magazine

Bestel een kopie van ons nieuwste magazine.

Advies en service van jouw lokale vakman

 

Vind jouw vakmanGratis interieuradviesGratis inmeten

 

Gepubliceerd op: 04/09/2017

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook geinteresseerd in deze blogs:

Misschien ben je ook geïnteresseerd in deze blogs: