HIER TE KOOP

Exclusieve gordijnstoffen

Ben je op zoek naar exclusieve gordijnstoffen? Ook dan is er voldoende aanbod in de verschillende soorten raamdecoratie. Deze stoffen zijn verwerkt in gordijnen van hoge kwaliteit. Zij hebben een elegante uitstraling. Dit komt door de bijzondere kleurschakering, het gebruik van verfijnde stoffen of exclusieve materialen of juist door de buitengewone dessins. Met exclusieve gordijnstoffen geef je jouw interieur die verfijnde touch. En het mooie is, voor elke interieurstijl zijn er exclusieve gordijnstoffen beschikbaar.

Voor elke interieurstijl

Is jouw interieur nu stijlvol wit is of vol warme aardetinten? Kies je voor uitgesproken kleurrijk of juist extravagant met zwart en metaal? Je kunt je interieur altijd afmaken met gordijnen van exclusieve stoffen. Om de ruimte in stijl aan te kleden en de gewenste sfeer tot in elk detail terug te laten komen. Ook voor kamers met hoge plafonds zijn er kamerhoge gordijnen met mooie prints en stoffen.

Bijzondere patronen en subtiele dessins

Gaat jouw voorkeur uit naar extravagante gordijnen, dan zoek je gordijnen met bijzondere patronen. Speelse lijnen en subtiele dessins in goud-, zilver- of bronstinten. Vaak wordt dit ook gecombineerd met een voile stof waardoor er een rijke en elegante gordijnstof ontstaat.

Fluwelen opdruk

Ook bijzondere dessins kunnen de gordijnstoffen een exclusieve uitstraling geven. Zoals een rijk patroon waarbij een glanzende ondergrond afgewisseld wordt met een fluweelachtige opdruk. Dit zijn de gordijnen die een interieur warmte en comfort geven alsof je behaaglijk in een zachte bank vol kussens wegzakt.

Luxe gordijnstof met metalen vezels

Wil je een luxe gordijnstof, kijk dan naar de stoffen waarin speciale materialen zijn verwerkt. Zoals fijn metaal dat subtiel verwerkt wordt met de andere textielvezels. De gordijnstof krijgt dan een unieke glans die verandert met de beweging van de stof. Een uiterst luxueuze detail dat een waardevolle toevoeging is voor elk interieur.

Rijke kleuren voor een echte upgrade van jouw interieur

Glanzende gordijnstoffen hebben altijd al een wat luxere uitstraling. Zeker als de stof ook dikker is en van hoge kwaliteit, dan weet je zeker dat het een exclusieve gordijnstof is. Kies deze stof in een rijke kleur zoals koningsblauw, wijnrood of champagne voor een à la minute upgrade van jouw interieur.

Zware stoffen en kwalitatieve materialen

Behalve de kleurtinten en dessins is ook de kwaliteit en manier van weven van invloed op de exclusieve uitstraling van de stof. De zwaarte van de stof en de gebruikte materialen zijn hierin doorslaggevend. Zoals natuurlijke materialen als linnen en wol of katoen van een heel duurzame vezel. Deze natuurlijke vezels worden overigens vaak gemengd met acryl of polyester. Hierdoor krijgt de gordijnstof een fijnere uitstraling of meer glans.

Interieuradvies over exclusieve gordijnstoffen?

Er zijn talloze exclusieve gordijnstoffen in uiteenlopende variaties. Echter, wat ze allemaal gemeen hebben is dat je ze het beste zelf kunt zien en voelen. Maak daarvoor een afspraak met een specialist van MrWoon voor een vrijblijvend interieuradvies. Laat je informeren welke exclusieve gordijnstof geschikt is voor jouw interieur.

Gratis magazine boordevol wooninspiratie

Bestel een exemplaar van ons nieuwste magazine

Advies en service van jouw lokale vakman

 

Vind jouw vakmanGratis interieuradviesGratis inmeten

 

Gepubliceerd op: 27/11/2017

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook geinteresseerd in deze blogs: