HIER TE KOOP

Ga voor groen!

Als groen in het interieur wordt genoemd, worden vaak planten bedoeld of botanische prints. Maar groen is ook een diepe, warme of frisse tint die gebruikt kan worden voor op de muur, in raamdecoratie of op de vloer. In elke ruimte is groen een verrijking. En omdat deze kleur zo veelzijdig is, kun je er ook echt alle kanten mee op.

Zoveel tinten groen…

Appeltjesgroen, legergroen, grasgroen, olijfgroen, grachtengroen, geelgroen, …. De lijst groentinten is ongekend groot. Heel prettig want dat betekent dat er altijd een tint is die past bij jouw interieur. Maar ook heel lastig, want hoe maak je nu een keuze
uit zo’n overweldigend aanbod?

Van accessoires tot een hele wand

De keuze die jij maakt voor groen is onder meer afhankelijk van jouw woonstijl. En natuurlijk is jouw persoonlijke voorkeur doorslaggevend. Houd jij wel van een ingrijpende verandering? Dan verf je een grote wand in jouw favoriete tint groen. Wil je liever eerst voorzichtig zien wat groen doet? Dan begin je met wat accessoires of leg je een groen vloerkleed neer.

Groen met hout, natuurlijk goed

Groen combineert natuurlijk goed met hout, ongeacht het soort hout en de kleur ervan. Van licht eiken tot donker teak, de combinatie met groen is eigenlijk altijd prettig. Heb je houten jaloezieën? Dan is het heel mooi om ze te combineren met bijvoorbeeld in-betweens in een groene tint. Of hang er groene gordijnen voor met een ingewerkt motief.

Ook in een industrieel interieur

Heb je een industrieel interieur met veel beton, steen en staal? Dan brengt groen een vleugje warmte. Bovendien staan houten accessoires en meubels heel goed in zo’n woonstijl en daarbij passen groene gordijnen ook weer uitstekend. Een echte win-winsituatie dus!

Zo maak je een keuze in groen

Van groene verf, groene vloerkleden, vloeren met groene motieven of raamdecoratie in een groene kleur, het is allemaal mogelijk en allemaal beschikbaar. En juist daar zit vaak de moeilijkheid in; wat kies je en wat combineer je met elkaar? Wij helpen je daar graag bij. Of eigenlijk de woonstylistes in de winkels van MrWoon. Maak daar eens een afspraak mee en bespreek jouw wensen. Zij maken je snel wegwijs in de overdaad aan keuzes zodat je uiteindelijk vol overtuiging ook voor groen kan gaan. Tot gauw!

Gepubliceerd op: 08/10/2018

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook geinteresseerd in deze blogs: