HIER TE KOOP

Helemaal hot: Gordijnstoffen met print

Helemaal hot: Gordijnstoffen met print!

Een huis zonder raamdecoratie is natuurlijk niet af. Maar wil je met jouw gordijnen, plissés, Duettes® of andere raamdecoratie, een echt statement maken? Dan kies je een gordijnstof met print. En daarin is heel veel keus…

Subtiele dessins of knallende prints?

Subtiele dessins die in de stof geweven zijn of juist knallende prints die van de stof afspringen? Het kan allemaal. In elke kleur en in bijna elke stofsoort. En dat is wel zo prettig. Want daarmee is er altijd wel een gordijnstof die helemaal past bij jouw smaak en jouw woonstijl. Je moet het alleen nog even vinden, maar daar helpen wij je bij.

Opvallend dessin bij rustige tinten

Heb je bijvoorbeeld een vrij strak ingericht interieur? Met rustige tinten die de boventoon voeren? Dan is een gordijnstof in een rustige tint een veilige keuze. Maar durf je een sprekende kleur te kiezen, dan is dat sfeerbepalend in de kamer. Dat kan een effen tint zijn maar ook een gordijnstof met een print in een opvallende kleur, of kleuren. Zeker als de rest van het interieur wat rustig is, dan kies je met zo’n opvallende kleur of print voor een echte eyecatcher voor de ramen!

Motief in de stof

Is het interieur al erg kleurrijk, dan kan een printje voor het raam het geheel erg druk maken. Wil je toch een dessin in de gordijnstof? Kies dan voor een motiefje dat subtiel in de stof van het gordijn verwerkt is. De kleur is dan ton-sur-ton wat voor een rustige uitstraling zorgt, maar het ingeweven printje geeft toch meer diepte aan jouw raamdecoratie.

In balans met kleuren

Wil je wel een knallende print of een dessin in knallende kleuren in de gordijnstof zonder dat het je tegemoet schreeuwt? Creëer dan rust in de ruimte door die kleur vaker terug te laten komen. Zoals een blauw kleed of een blauwe vaas bij een gordijn met blauwe print. Zo breng je een mooie balans aan tussen de raamdecoratie en de rest van het interieur.

Comfortabel contrast

Zeker bij een ruimte met veel neutrale kleuren, is een gordijnstof met print aan te raden. De neutrale tinten passen ogenschijnlijk goed bij elkaar, maar maken het ook wat vlak. Een printje haalt die rustige tinten dan op en zorgt voor een comfortabel contrast in de ruimte.

Gordijnstoffen voor verschillende soorten gordijnen

Vouwgordijnen, rolgordijnen, plisségordijnen… het rijtje raamdecoratie dat gemaakt kan worden van de Toppoint gordijnstof van jouw keuze, is vrij uitgebreid. Maar ook daarin zullen wij je adviseren. Want net als dat er een stof is die het beste past bij jouw smaak en woonstijl, is er ook een gordijnsoort die daar het beste bij staat.

Persoonlijk styingsadvies voor het printje in jouw interieur

Wil je persoonlijk stylingsadvies om de gordijnstof te vinden die perfect past bij jouw interieur? Kom dan langs met foto’s van de ruimte waar jij nog mooie, passende raamdecoratie voor zoekt. Dan helpen wij je een gordijnstof met print te kiezen die jouw interieur net dat beetje extra geeft.

Gepubliceerd op: 17/09/2019

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook geinteresseerd in deze blogs: