HIER TE KOOP

Het nieuwe MrWoon magazine is uit

Ontdek alle woontrends voor dit najaar in het nieuwe MrWoon magazine

Het najaar is een heerlijke tijd om nog even te genieten van de mooie kleuren buiten waarna je net voor die herfstbui weer naar binnen rent. Om daar vervolgens heerlijk te relaxen tussen prachtige, warme kleuren in een fijne ruimte. Want de woontrends van dit najaar zijn warm en comfortabel voor een behaaglijk interieur. En al die woontrends lees je nu in de nieuwe MrWoon!

Eclectische trend in de wooninrichting

Een trend die steeds meer terugkomt is de eclectische. Deze trend staat voor het samenvoegen van het beste uit eerdere trends. Ofwel, je pikt de mooiste woonstijlen uit eerdere trends en combineert dat tot een interieur waar jij je goed bij voelt. Zo creëer je een unieke woonstijl waarin jouw persoonlijkheid terugkomt. In de nieuwe MrWoon zie je vele voorbeelden van deze eclectische trend om jou te inspireren!

Wabi Sabi; interieurtrend van de imperfectie

Een andere trend is Wabi Sabi, ooit van gehoord? Het is een Japanse filosofie die ook terugkomt als interieurtrend. Wabi Sabi staat voor de omarming van de imperfectie. Dus geen tot in de puntjes perfect gestylde kamer maar een interieur waarin elementen die anders dan anders zijn, juist worden gewaardeerd. Omdat het past in de ruimte of bij de bewoners. Een fijne woontrend dus want geef toe, het is ook gewoon prettig om in een kamer te zijn waar je durft te bewegen.

Blauw als trendkleur

Een trendkleur was, en is nog steeds, blauw. In al z’n schakeringen en variaties is deze kleur prachtig te combineren in elke ruimte en bij elke woonstijl. In het magazine laten we zien wat allemaal mogelijk is met blauw; van raamdecoratie, stoffen en natuurlijk allerlei accessoires. Met blauw verander je een interieur van cool naar warm of juist vice-versa. Of je geeft het een royaal of juist stoer tintje. Blauw voor jou dus.

Handige tips en bruikbare informatie

Natuurlijk lees je ook handige stylingtips, hoe je een industrieel interieur met glas, beton en staal toch behaaglijk maakt of hoe je gordijnen kunt toepassen in het interieur. En weet jij wat het verschil is tussen de verschillende voeringstoffen die er voor gordijnen zijn? Het wordt je duidelijk uitgelegd in deze MrWoon.

Vraag jouw MrWoon inspiratiemagazine nu gratis aan!

Het inspiratiemagazine MrWoon ligt voor je klaar in de onze winkels maar je kunt het ook gratis aanvragen. Ben jij toe aan wat inspiratie voor het komende woonseizoen? Vul dan snel jouw gegevens in en we zorgen dat de nieuwe MrWoon bij jou thuis komt!

Gepubliceerd op: 05/11/2018

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook geinteresseerd in deze blogs: