HIER TE KOOP

Huishoudbeurs 2018 ook voor wooninspiratie

De Huishoudbeurs staat weer voor de deur en ook dit jaar kun je daar terecht voor wooninspiratie, de laatste woontrends, persoonlijk interieuradvies en spannende stylingtips. Wil je weten welke raamdecoratie het beste past bij jouw huis? Wat je met dat lastige, schuine raam moet? Of welke kleuren jouw interieur echt meer sfeer geven? Vraag het de stylistes op de Huishoudbeurs in het Woonatelier.

Huishoudbeurs = Lifestyle-event

De Huishoudbeurs is allang niet meer de beurs waar je alleen de nieuwste snufjes voor het huishouden kunt ontdekken, de laatste hapjes gratis proeft en stapels cosmeticasamples verzamelt. Tegenwoordig is dit hét lifestyle-event waar je op een plek alle trends en ontwikkelingen bij elkaar vindt. Of het nu gaat over mode, verzorging, vrije tijd, wonen, culinair of gezondheid, het is in februari allemaal verzameld onder het dak van het RAI-gebouw in Amsterdam.

Woonideeën en stylingtips

Wil je bijvoorbeeld graag stylingtips voor een kamer in jouw huis, voor de nieuwe woning of kantoor? Kom dan naar het Woonatelier. Hier zijn elke dag stylistes aanwezig die al jouw vragen over inrichting, decoratie of kleuren kunnen beantwoorden. En ben je alleen op zoek naar woonideeën en wooninspiratie? Dan is dit the place to be! Met 6 mooie woonmerken waaronder Toppoint raamdecoratie, verschillende trendy stijlkamers en tal van woonproducten is er genoeg te zien en te ervaren.

Speeddates voor deskundig interieuradvies

Ook als je graag deskundig interieuradvies krijgt, zit je goed tijdens de Huishoudbeurs. Elke dag zijn er speeddates met verschillende stijladviseurs zoals binnenhuisarchitect Michiel de Zeeuw. Zo’n speeddate moet je wel vooraf inplannen. Kies daarvoor op de dag dat jij op de Huishoudbeurs bent, online het gewenste tijdvak dat nog beschikbaar is en de reservering is gemaakt. Neem foto’s en plattegronden mee naar de speeddate, meld jezelf 5 minuten voor de afspraak bij het Woonatelier en laat je verrassen met een uniek interieuradvies!

Bezoek het Woonatelier in hal 1, HomeSweetHome

Wil je meer weten over mooie raamdecoratie, persoonlijk interieuradvies of stylingtips? Bezoek dan het Woonatelier in hal 1 bij HomeSweetHome. De Huishoudbeurs is dit jaar van zaterdag 17 tot en met zondag 25 februari in de RAI in Amsterdam.

Het gratis MrWoon magazine boordevol wooninspiratie

Bestel een exemplaar van ons nieuwste magazine

Advies en service van jouw lokale vakman

 

Vind jouw vakmanGratis interieuradviesGratis inmeten

 

Gepubliceerd op: 19/02/2018

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook geinteresseerd in deze blogs: