HIER TE KOOP

Linnen gordijnen, sterk en stoer

Linnen gordijnen zijn sterk en stoer maar tegelijkertijd ook luchtig en liefelijk. Een gordijn in linnenstof kent vele gezichten! En dat maakt deze smaakmaker nou juist zo geschikt voor iedere interieurstijl.

Linnen is een prachtig en zeer sterk materiaal met natuurlijke structuur dat in bijna alle woonstijlen zijn weg weet te vinden. En je kunt er ook zoveel kanten mee op…

De vele gezichten van linnen

Of je nu gaat voor landelijke vouwgordijnen in de woonkamer of subtiele, stoere in-betweens van linnen in een moderne slaapkamer. Heb je wel eens gedacht aan een rolgordijn met linnen gordijnstof? Ideaal voor de studeerkamer! Welke variant raamdecoratie je ook kiest: linnen gordijnen vormen altijd de lichte en luchtige sfeermaker.

Linnen gordijnen in kleur

Bij linnen gordijnen denken veel mensen aan een witte gordijnstof. Maar wist je dat je linnen gordijnen ook in een kleurrijke variant kunt bestellen? Natuurlijk zijn er de bekendere kleuren als antraciet of lichtgrijs, maar wat dacht je van gordijnen in de trendkleur roze? MrWoon geeft je daarover graag persoonlijk kleuradvies. Onderaan deze blog maak je direct een afspraak bij jou in de buurt.

Gordijnen in linnen-look

Linnen is een relatief schaars product en daarom kostbaarder dan bijvoorbeeld katoen. Hierdoor is de linnen-look ontstaan. Dit zijn stoffen die wel lijken op linnen maar het niet zijn. Er worden  ook stoffen gemaakt met linnen als toevoeging, om toch de uitstraling en het gevoel geven van echt linnen. Daarnaast worden er ook stoffen geproduceerd die zo worden geweven dat ze op linnen lijken, vaak in 100% polyester. Deze stoffen kreuken natuurlijk niet, maar vallen ook minder natuurlijk. Echt linnen blijft voor velen toch het mooiste.

Linnen gordijnen voeren

Vouwgordijn, rolgordijn, ‘gewoon’ gordijn? Met advies van de specialist kom je daar wel uit. Maak gerust een afspraak voor een gratis meting aan huis. Zo krijg je zeker de mooiste raamdecoratie op maat. Een laatste tip die we je mee willen geven: vergeet niet dat je ook linnen mooi kunt laten voeren. Het voeren van gordijnen kent vele voordelen. Het isoleert, verduistert én geeft je gordijnen een langere levensduur. Doen dus!

Gordijnadvies van een specialist

MrWoon biedt gratis & vrijblijvend interieuradvies. Maak hier direct een afspraak!

Het gratis MrWoon inspiratiemagazine t.w.v. €6,95

Bestel een kopie van ons nieuwste magazine.

Advies en service van jouw lokale vakman

 

Vind jouw vakmanGratis interieuradviesGratis inmeten

 

Gepubliceerd op: 23/10/2017

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook geinteresseerd in deze blogs: