HIER TE KOOP

Metallic raamdecoratie: voor een chique look

Wist je dat er steeds meer metallic raamdecoratie is? Natuurlijk ken je de aluminium jaloezieën al, maar ook in-between gordijnen zijn er met een metallic look, net als rolgordijnen en andere raamdecoratie. Er is dus genoeg keus als je een trendy interieur wenst met de chique look van metallic!

Met metaaldraad of metaalglans in de gordijnstof

De metallic stof waarvan deze raamdecoratie gemaakt wordt bestaat uit stoffen waarin een heel fijne metaaldraad ingeweven is. Ook zijn er gordijnstoffen waaraan een metaalglans aan de stof is toegevoegd of die zijn afgewerkt met een matglanzende finish. Sommige metallic gordijnstoffen zijn ook nog eens vlamvertragend, zoals bijvoorbeeld de Florie van Toppoint. En de nieuwste gordijnstof in het metallic assortiment is Basics Brillant; een stof met metaalglans die in 8 tinten verkrijgbaar is.

Varieer met andere raamdecoratie

Er is dus veel keus, maar er is ook veel variatie mogelijk. Je kunt metallic gordijnstoffen bijvoorbeeld heel mooi combineren met andere raamdecoratie. Denk bijvoorbeeld eens aan een in-between met metallic look waarbij je een aluminium jaloezie kiest of een plisségordijn om de ruimte ook te kunnen verduisteren. En een rolgordijn met matglanzende finish combineert ook heel goed met de gordijnstoffen Florie en Basics Florie die elk in alle kleurtinten een metallic look hebben.

Trendkleuren en interieurtrends

De huidige trendkleuren voor het interieur variëren met heel uitgesproken kleuren als paars, geel, blauw en rood tot zachte pastels en warme natureltinten. Kleuren die in veel gevallen goed combineren met een andere trend die voor 2019 al gespot werd: materiaalkleuren als goud, messing en brons. De metallic raamdecoratie is dus helemaal hip and happening en een mooie keus als je mee wilt doen met de trends van nu!

Chique look in het interieur

Interesseren trends jou niet zo, maar ben je gewoon op zoek naar een manier om jouw interieur wat meer allure te geven? Ook dan kun je voor de metallic raamdecoratie gaan. De glans die deze gordijnen in zich hebben, geven elk interieur al direct een meer chique look. En je kunt ze in veel woonstijlen toepassen!

Wil je advies over metallic raamdecoratie?

De interieurstylisten van MrWoon helpen je graag bij het inrichten van jouw woonruimte. Heb je vragen of wil je advies over deze bijzondere raamdecoratie met metallic look? Kom dan langs in een van onze winkels. We staan voor je klaar!

Gepubliceerd op: 02/04/2019

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook geinteresseerd in deze blogs: