HIER TE KOOP

Nieuw! Toppoint outdoor screens

Zonwering voor een koeler huis in de zomer

Wordt het deze zomer weer zo warm? Als het aan Toppoint ligt niet, althans, niet binnen. Met de nieuwe outdoor screens van Toppoint blijft het in huis een stuk koeler dan buiten. Deze screens zijn heel sterk, heel fraai en heel functioneel. Op maat gemaakt in een kleur naar keuze. Hiermee is er altijd zonwering die past bij jouw huis!

Zip-screendoek

De outdoor screens worden aan de buitenzijde direct voor het raam bevestigd. In of op het kozijn. Het screendoek zelf is een ‘zip-screendoek’ wat betekent dat het via een rits in het frame vastzit. Hierdoor is het screen perfect afgedicht en blijft het doek altijd strak staan. Het gaat dus niet klapperen bij harde wind.

Design cassette van strak aluminium

De omlijsting van deze outdoor screens bestaat uit een strakke aluminium design cassette met geleiders aan de zijkanten. Het aluminium is afgewerkt met een chique, (fijn structuur)lak. Je kunt hiervoor kiezen uit 5 kleuren. De cassette is robuust doordat het van aluminium is gemaakt, maar het is gelijktijdig heel subtiel door de afmetingen van slechts 85 mm diep bij 105 mm hoog. Wordt het screen niet gebruikt, dan rolt het op in de cassette. De onderlat van het screen trekt dan zover op dat het grotendeels in die cassette verdwijnt en het meteen afdicht. Vocht en vuil komt dus niet bij het screen waardoor heel lang mooi blijft.

“Hé Google, laat mijn outdoor screen zakken”

Gaat de zon ineens schijnen? Dan heb jij dat screen in no-time naar beneden! De bediening is altijd elektrisch, via een wandschakelaar of afstandsbediening. Of er wel of geen stroom vlak bij de ramen is, maakt niet uit. Deze outdoor screens van Toppoint zijn standaard voorzien van de nieuwste Somfy motor. Dat is inclusief een onzichtbare accu en geïntegreerd solar paneel. En voor maximaal gemak kies je een app of spraakbesturing: “Hé Google, laat mijn outdoor screens zakken”!

Op zonne-energie met accu

Het solar paneel en de accu zijn verwerkt in de design cassette. Op zonne-energie bedien je de screens dus. En zelfs als het een keer niet zo zonnig is, kun je ze nog gewoon bedienen. Een volle accu kan een screen wel 50 keer op en neer laten bewegen. Wil je toch liever een versie die bedraad is? Dan kan dat ook.

Functioneel en mooi, met 60+ kleuren

Het screendoek is natuurlijk heel functioneel: het houdt de warmte buiten, filtert het licht en voorkomt vervelende schitteringen in huis. Zoals op je beeldscherm als je thuis werkt of op je televisie. Maar zo’n screendoek moet ook mooi staan bij jouw huis, toch? Daarom hebben we meer dan 60 kleuren waar je uit kunt kiezen. Met tinten variërend van betongrijs tot baksteenrood. Er is dus altijd een kleur die helemaal past bij de outdoor styling van jouw huis.

Variatie in transparantie

Ook de mate van transparantie bepaal jij. Er zijn daarin 4 gradaties; van een beetje transparant tot heel transparant. Dit bepaalt in hoeverre jij hierdoor naar buiten kunt kijken. Het is lastig om je hiervan een voorstelling te maken, dus we raden je aan om dit eerst zelf te bekijken in één van onze MrWoon raamdecoratie winkels.

Privacy

Met een screen voor de ramen kun je zelf wel naar buiten kijken. Hoeveel hangt af van de transparantie. Maar naar binnen kijken kan sowieso niet. Het biedt dus meteen privacy. Ook zorgt het screen ervoor dat meubels en gordijnen in huis niet verkleuren onder invloed van het zonlicht. Ideaal toch?

Weer- en windbestendig

Doordat het screen zelf elke keer weer opgerold in de cassette gaat, blijft het natuurlijk mooi. Maar laat je het eens voor de ramen zitten terwijl het buiten regent en stormt? Dan is dat ook geen probleem. Doordat het een zip-screen is, zit het strak en is het weer- en windbestendig. Maar het materiaal zelf is ook heel robuust. Het is schimmelbestendig en kleurecht. Zon, regen, vuil en andere weersinvloeden hebben dus geen vat op dit screen, het blijft net zo mooi als dat het was bij aanschaf.

Zo kies je jouw outdoor screen van Toppoint:

1. Bezoek de MrWoon Raamdecoratie winkel bij jou in de buurt
2. Kies het doek dat past bij jouw woning
3. Kies de kleur van de aluminium omlijsting
4. Kies de manier van bediening

Heb je hier vragen over of twijfel je wat het beste past bij jouw woning of woonsituatie? Er is altijd een interieurstylist aanwezig om je daarbij te helpen.

Geniet van de zomer en een koelere woning, met de outdoor screens van Toppoint

Met de outdoor screens van Toppoint aan jouw woning, geniet jij van de zomer. Hoe warm het ook wordt! Ga dus snel naar een MrWoon Raamdecoratie winkel bij jou in de buurt en laat je informeren over de vele opties van deze outdoor screens van hoge kwaliteit. Van advies tot en met montage, we regelen het graag en goed voor je. Tot snel!

Gepubliceerd op: 28/03/2023

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook geinteresseerd in deze blogs: