HIER TE KOOP

Dit is de perfecte plooi voor gevoerde gordijnen

Gevoerde gordijnen zijn de ideale raambekleding, zeker nu het najaar in zicht komt. Maar hoe zorg je er voor dat al die gordijnstof mooi en speels voor het raam valt? MrWoon heeft de oplossing.

Gevoerde gordijnen: een must

Allereerst willen we uitleggen waarom het zo verstandig is om je gordijnen te laten voeren. Niet alleen zorgt het voor een vollere, en daardoor luxer ogende raambekleding, het zorgt vooral voor een bijzonder goede isolatie. Gevoerde gordijnen zorgen er tevens voor dat er minder licht door de gordijnen straalt én beschermt de gordijnstof voor datzelfde zonlicht.

Gevoerde gordijnen zorgen dus voor…
1….Extra volume van de gordijnen.
2….Minder overlast van hinderlijke tocht en dus voor een beter isolatie.
3….Minimale lichtinval want licht en inkijk worden beter geweerd.
4….Bescherming van de gordijnstof waardoor je langer geniet van kleurrijke dessins.

Trend: gordijnen met wave-plooi

Goed, met het najaar in aantocht ben je dus van plan om je gordijnen te laten voeren. Een verstandige keuze. Weet je ook welke plooivariant je het mooist vind? Er zijn verschillende manieren om je gordijnen te laten confectioneren. Een populaire manier van plooien is tegenwoordig de wave-plooi. Hoe ziet dat er uit? Kijk maar eens hiernaast!

Ideale kandidaat voor de wave gordijnplooi

Eerder vertelden we je al aan de hand van 3 vragen en antwoorden meer over het weelderige wave gordijn. Ben je enthousiast? Weet dan dat een gevoerde gordijn de ideale kandidaat is voor deze plooi. Ook in-betweens met een mooi kleurrijk dessin kunnen gevoerd worden, waarmee je een iets luchtiger geheel creëert dan met een niet-transparante gordijnstof. Of kies voor een rolgordijn in blackoutstof achter je in-betweens.

Ook golven in stugge gordijnstof

Gevoerde gordijnen zijn voller dan niet-gevoerde gordijnen of in-betweens. Ga je voor een meer eenvoudige enkele plooi, dan heb je kans dat het driedimensionele, golvende effect wegvalt. De dramatische wave-plooi zorgt wél voor die mooie, diepe golven in de gordijnpartij. Door de gelijkgolvende confectie is stugheid van een gordijnstof ook geen enkel probleem.

Meer advies nodig?

MrWoon biedt gratis & vrijblijvend interieuradvies. Maak direct een afspraak!

Het nieuwe MrWoon inspiratiemagazine – GRATIS – t.w.v. €6,95

Bestel een kopie van ons nieuwste magazine of bekijk ons digitale archief.

Advies en service van jouw lokale vakman

 

Vind jouw vakmanGratis interieuradviesGratis inmeten

 

Gepubliceerd op: 25/09/2017

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook geinteresseerd in deze blogs:

Misschien ben je ook geïnteresseerd in deze blogs: