HIER TE KOOP

De mooiste oplossingen voor het badkamerraam

Raamdecoratie in de badkamer kiezen? De badkamer is zo’n ruimte in huis waar je écht absolute privacy wilt. Maar hoe zorg je daarvoor? MrWoon tipt oplossingen waarmee je vreemde ogen geen toegang biedt tot de badkamer. En: met de juiste designerafwerking ziet het ziet er ook nog eens heel stijlvol uit. 

Jaloezieën in de badkamer

De jaloezie is een van de meest populaire raambekleding als het gaat om de badkamer. Logisch, want je kunt met een simpele beweging de ruimte afsluiten voor inkijk. Ook verlies je dan geen natuurlijk daglicht, doordat je de latjes van een jaloezie heel makkelijk kunt stellen.

Vochtbestendige jaloezie in de badkamer

Ga je voor hout of aluminium? Een aluminium variant van de jaloezie is heel vochtbestendig, dus daar gaat vaak de voorkeur naar uit. Een goede optie is bijvoorbeeld de Scala aluminium jaloezie. Vaak zie je dat de bovenbak van een jaloezie gemaakt is van staal, maar de Scala is namelijk volledig vervaardigd uit aluminium. Zo voorkom je roest!

Creëer een stijlvol contrast

Door een geheel zwarte uitvoering van de jaloezie creëer je een geweldig spannend contrast in een verder lichte badkamer. Kijk eens naar het voorbeeld hiernaast. Zwarte accenten in het interieur zijn heel modisch. Niet alleen in de badkamer trouwens! Lees hier onze blog over zwarte interieuraccessoires.

Duette® Shades in de badkamer

Op de andere inspiratiefoto vangen de eveneens zwarte Duette® Shades de aandacht in een verder witte en strak afgewerkte badkamer. Doordat je de Duette® Shades zowel van boven als van onder kunt openen en sluiten, kun je de mate van raambedekking makkelijk aanpassen aan de situatie. Tijdens het tandenpoetsen laat je het licht binnen stralen, maar tijdens het douchen beperk je natuurlijk het zicht!

Warme winter met Duette® Shades

Ook Duette® Shades zijn – met de juiste afwerking – geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Deze raamdecoratie beperkt met zijn honinggraatstructuur ook nog eens het warmteverlies in de ruimte: wel zo lekker met de strenge winter op komst. Dat noemen we nou een win-win situatie!

Advies van een specialist

Wil je weten welke opties het best passen bij jouw interieur en badkamerraam? Maak dan direct een afspraak met een MrWoon-specialist.

Het nieuwste MrWoon magazine is uit! Meer dan 50 pagina’s inspiratie t.w.v. €6,95

Bestel een kopie van ons nieuwste magazine of bekijk ons digitale archief.

Advies en service van jouw lokale vakman

 

Vind jouw vakmanGratis interieuradviesGratis inmeten

 

Gepubliceerd op: 09/10/2017

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook geinteresseerd in deze blogs:

Misschien ben je ook geïnteresseerd in deze blogs: