HIER TE KOOP

Raamdecoratie voor in de hal

Raamdecoratie voor in de hal

De eerste indruk van jouw interieur, die krijgen jouw gasten al direct bij binnenkomst, in de hal. En heb jij een hal of een deur met een raam? Dan zorg je dus met de juiste raamdecoratie voor in de hal voor een goede sfeer en maximale privacy. Want dat laatste is zeker daar ook heel belangrijk!

Praktische stylingstips voor de entree van jouw huis

De hal is dus geen plek om over te slaan als je jouw huis gaat inrichten. Maar waar je op moet letten en wat slimme keuzes zijn qua raamdecoratie voor de entree van jouw huis? Daarvoor lees je deze praktische stylingstips!

Subtiele en lichtdoorlatende raamdecoratie

Allereerst de beschikbare ruimte. Die is in meeste hallen of portalen vrij beperkt. Je kunt daarom beter rustige en subtiele raamdecoratie kiezen die het liefst ook nog licht doorlaat. Want licht laat elke ruimte groter lijken.

Privacy

Maar ook privacy is een belangrijk issue. Je wilt natuurlijk niet dat iedereen zo naar binnen kan kijken. Dus moet je iets hebben voor het raam dat ongewenste blikken hindert. Ook ’s avonds. Transparante raamdecoratie of stijlvolle in-betweens vallen dus af voor de ramen in een hal.

Jaloezieën, duo-rolgordijnen of Duette®Shades in de hal

Jaloezieën of duo-rolgordijnen daarentegen, zijn juist wel heel geschikt als raamdecoratie voor de hal. Die kunnen verduisterend zijn als het nodig is, maar ook zo opengezet worden dat ze licht naar binnen laten schijnen als jij dat wilt. Of kies de Duette®Shades, verduisterend en in de handige top-down, bottom-up-variant. Overdag zet je ze dan in het midden vast zodat ze inkijk hinderen en er wel licht naar binnen schijnt.

EasyClick, ideaal bij ramen in een deur of er vlak naast

Ramen in een hal zijn meestal in de deur zelf of direct naast de deur. Bevestig de raamdecoratie dus in het kozijn zodat ze niet hinderen als je de deur opent. Het montagesysteem EasyClick is hier heel geschikt voor en kan gebruikt worden voor de montage van jaloezieën, Duettes maar ook plisségordijnen. De raamdecoratie zit hierbij vast in zijgeleiders waardoor er ook geen kieren ontstaan. En het halverwege vastzetten van de raamdecoratie? Dat kan ook heel goed met de EasyClick.

Extra smalle plooien met aluminium jaloezieën

Juist bij de ramen in een hal heeft raamdecoratie met smalle plooien de voorkeur. Die zijn subtiel, vallen dus minder op en nemen geen onnodige ruimte in. Een aanrader daarvoor zijn de aluminium jaloezieën van Scala bijvoorbeeld. Die zijn er niet alleen in een breedte van 25 mm, wat al best smal is, maar ook in slechts 16 mm! Extra smal, heel subtiel en bijzonder effectief als raamdecoratie voor in de hal!

Of smalle plooien met plisségordijnen of Duette®Shades

Wil je liever stoffen raamdecoratie in de hal die bijna net zo subtiel is als die smalle aluminium jaloezieën? Kijk dan eens naar de plisségordijnen met de smalle plooi van 20 mm, of de Duette®Shades met plooien vanaf 25 mm. Iets breder maar nog steeds heel geschikt als raamdecoratie in de voordeur of ernaast.

Vraag onze interieurstylisten om persoonlijk advies voor de raamdecoratie in jouw hal!

Net als dat elke woonruimte een eigen stijl heeft, heeft ook de hal een unieke woonstijl. Ben je op zoek naar raamdecoratie voor in de hal die past bij jouw woonstijl en voldoet aan jouw wensen en eisen? Bezoek dan een van de winkels van MrWoon Raamdecoratie. Onze interieurstylisten helpen je graag verder met een persoonlijk advies en veel voorbeelden ter inspiratie!

Gepubliceerd op: 10/12/2019

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook geinteresseerd in deze blogs: