HIER TE KOOP

Rolgordijnen zijn betaalbaar, functioneel én mooi!

Een verbouwing of nieuw huis brengt flink wat kosten met zich mee. En in sommige ruimtes van je huis kun of wil je minder budget steken. Het ophangen van een rolgordijn is dan een uitstekende oplossing.

Waarom rolgordijnen: 7 redenen

Rolgordijnen zijn minimalistisch, nemen weinig ruimte in beslag, passen in ieder interieur (want je kiest zelf de stijl van de gordijnstof), kunnen snel geplaatst worden, sluiten de ruimte goed af van licht en zicht en isoleren als geen ander. Oh ja, en hadden we al gezegd een rolgordijnen ook een hele betaalbare optie is?

Groot, grootser, grootst

Het kan ook zo zijn dat jouw nieuwe huis grootste raampartijen heeft. Of veel dakramen op zolder. Rolgordijnen kun je eigenlijk in heel veel vormen en maten kopen. Wist je bijvoorbeeld dat je maar liefst 8 meter raam kunt bedekken met rolgordijnen? Ook voor kiepramen op zolder kun je rolgordijnen hangen.

Het rolgordijn als cleane basis

Reden genoeg om dus in sommige ruimtes van je huis te kiezen voor een rolgordijn, in plaats van dat je gordijnen op maat laat maken. Maar het fijne aan rolgordijnen is ook, dat je ze op ieder moment aan kunt vullen. Zit de verbouwing er op, en heb je weer even kunnen sparen om de inrichting final touches te geven?

Vul het rolgordijn aan met in-betweens

Dan kun je heel eenvoudig mooie in-betweens erbij aanschaffen die aansluiten op je de stijl van het rolgordijn. Zo geef je de strakke basis van het rolgordijn net een beetje extra sfeer en stijl. Je kunt ook voor mooie volle overgordijnen kiezen, die je over het rolgordijn sluit. Waar het rolgordijn een functionele, snelle en betaalbare afsluiter is, vormt de tweede laag raamdecoratie de ideale sfeermaker.

MrWoon biedt gratis & vrijblijvend interieuradvies.

Gratis Woonmagazine t.w.v. €6,95

Bestel een kopie van ons nieuwste magazine of bekijk ons digitale archief.

Gepubliceerd op: 14/08/2017

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook geinteresseerd in deze blogs:

Misschien ben je ook geïnteresseerd in deze blogs: