HIER TE KOOP

Interieur Instagram-ready met jaloezieën

Natuurlijk wil je jouw interieur delen op Instagram. Omdat het opnieuw ingericht is, die muur nu in een hele gave kleur geverfd is of omdat je een nieuwe accessoire op de kop hebt weten te tikken. Maar om het net zo mooi op Instagram te zetten als het in het echt is (of mooier natuurlijk ;-)), moet je wel voor het juiste licht zorgen. En jaloezieën helpen je daar graag een handje bij!

Foto zoals jij het wilt, met het juiste licht

Teveel licht is niet fijn, te weinig werkt ook niet. Voor een goede foto moet je natuurlijk niet tegen het licht in fotograferen, maar soms is dat nu eenmaal wel de beste positie om die hoek van de kamer op beeld te krijgen. Dan is het handig als je het licht kunt filteren, zodat je de foto met jouw Instagram-volgers kunt delen zoals jij dat wilt.

Licht doseren met jaloezieën

Jaloezieën zijn bij uitstek geschikt om het licht heel exact te doseren. Iets meer licht? Dan zet je de jaloezieën wat meer open en vice-versa als het wat minder licht moet zijn.

Raamdecoratie die past bij jouw interieur, en helpt voor mooie Instagram-plaatjes

Natuurlijk kies je geen raamdecoratie enkel en alleen om mooie Instagram-plaatjes te schieten. Het moet mooi staan in jouw interieur en passen bij jouw woonstijl. Gelukkig zijn jaloezieën er in vrijwel elke kleur en in heel verschillende uitvoeringen. Je kunt dus echt altijd wel een variant vinden die bij jouw smaak past.

Houten jaloezieën

Zo zijn de houten jaloezieën een echte natuurlijke touch in elk interieur. Het vormt een warm contrast in een industrieel of modern interieur maar past ook heel goed in een landelijke of meer klassieke woonstijl. Ze kunnen in verschillende natuurtinten gelakt worden maar ook in elke denkbare kleur geverfd. Van een whitewash-look tot uiterst donker hout, het is allemaal mogelijk.

Aluminium jaloezieën

De aluminium jaloezieën hebben van zichzelf al een fraai design. Ze zijn strak uitgevoerd, gemaakt van hoogwaardig materiaal en kunnen op verschillende manieren afgewerkt worden. Maar ook de aluminium jaloezieën kunnen met een poedercoating in elke gewenste kleur gespoten worden. Kies je er bovendien een koord of ladderband in dezelfde tint bij, dan is het helemaal strak in uitvoering.

Van smal tot breed

Welke jaloezie je ook kiest, je kunt kiezen voor hele smalle latjes tot heel robuuste van wel 70 mm breed. Hoe smaller de jaloezie, hoe verfijnder de lichtfiltering natuurlijk maar voor een groot raam staan de bredere latten beter. En zet je die wat schuiner, dan geeft dat ook het gewenste lichteffect.

Tag jouw interieur op Instagram met @mrwoon_inspiratie

Zet je jouw interieur op Instagram met mooi gefilterd licht dankzij de jaloezieën? Dan willen we dat natuurlijk graag zien! Tag ons eens met @mrwoon_inspiratie, we zijn heel benieuwd naar jullie interieurfoto’s!

Gepubliceerd op: 14/01/2019

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook geinteresseerd in deze blogs: