HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Aluminium jaloezieën

bij Stikkelbroeck in Brunssum

Aluminium jaloezieën

bij Stikkelbroeck in Brunssum

Aluminium jaloezieën

bij Stikkelbroeck in Brunssum

243

kleuren

Ik adviseer Scala® aluminium jaloezieën voor in de badkamer.

Aluminium Jaloezieën verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

“Goed verkooppunt voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.”

‘We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.’

Kom langs in Brunssum

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00 uur
zaterdag: 10.00-17.00 uur

Aluminium jaloezieën voor elk interieur, elke ruimte

De aluminium jaloezieën in onze woonwinkel zijn stijlvol, strak en superpraktisch. Ze passen namelijk in elke ruimte! Deze jaloezieën van topkwaliteit vind je bij Stikkelbroeck Woninginrichting in Brunssum waar we voor je klaar staan met persoonlijk interieuradvies en een inspirerende wooncollectie.

Design en kwaliteit met Scala® aluminium jaloezieën

Bij Stikkelbroeck hebben we de aluminium jaloezieën van Scala®, een merk dat puur design feilloos combineert met kwaliteit. Geheel gemaakt van aluminium blijven deze jaloezieën goed functioneren. Het ontwerp is slim met onder meer een gesloten bovenprofiel wat vuil en stof tegenhoudt. En het design is strak met de fraai afgewerkte onderzijde die mooi aansluit op bijvoorbeeld een vensterbank. Juist dit doordachte design zorgt ervoor dat deze mooie jaloezieën ook lang mooi blijven. De Scala® bovenbak is er in antraciet, zwart- en wit structuur, geanodiseerd aluminium en geanodiseerd champagne.

Jaloezieën voor de keuken of badkamer

Ben je op zoek naar raamdecoratie voor de keuken of badkamer en zou je eigenlijk daar wel jaloezieën willen ophangen? Dan raden wij je de Scala® aluminium jaloezieën aan! Door dat slimme ontwerp van 100% aluminium blijven ze ook in vochtige ruimtes goed. Ze zijn namelijk daardoor vocht- en schimmelwerend ofwel roestvrij.

Lamellen van smal tot extra breed

Aluminium is natuurlijk van zichzelf al best stoer, maar met extra brede lamellen maak je de uitstraling nog veel stoerder. Vind je dat te veel stoerheid in jouw interieur? Kies dan voor de smalle lamellen, dat maakt de jaloezieën wat eleganter en verfijnder. Je kunt bij de aluminium jaloezieën kiezen uit vijf breedtematen van 16 mm tot 70 mm breed. Deze breedtematen zijn mogelijk bij jaloezieën voor ramen tot vier meter breed. De Scala aluminium jaloezie is er tot wel 4 meter hoog. Zoek je iets voor een groter raam? Dan hebben we de Scala® XL7; een extragrote aluminium jaloezie met een afmeting tot 7 meter breed!

Aluminium jaloezieën die passen bij jouw interieur

Met een afwerking naar wens en een combinatie met gordijnen zorg je dat de aluminium jaloezieën helemaal passen bij jouw interieur. Zo kun je bijvoorbeeld de jaloezieën met lamellen van 50 of 70 mm, laten afwerken met een ladderband in een kleur naar keuze. Combineer je de jaloezieën met in-betweens, dan is het natuurlijk heel mooi als je de kleur van de ladderband daarop afstemt. En weet je dat de Scala® jaloezieën altijd kleur gecoördineerd zijn? Alles wordt qua kleur dan op elkaar afgestemd zodat het er heel rustig en strak uitziet. Vind je dat te strak? Dan kunnen we ze ook in meerdere kleuren voor je laten maken. Je ziet het, er is veel mogelijk om deze jaloezieën te laten matchen met jouw woonstijl!

Unieke collectie ladderbanden, dé finishing touch

Toppoint heeft een grote collectie ladderbanden. Deze zijn door onze designers ontworpen voor een perfecte afstemming op uw jaloezie en de Toppoint gordijnen. Niet alleen een fraaie combinatie maar ook een betere verduistering. In 12 kleuren in 10, 25 en 38 mm. Ga voor ton-sur-ton of contrasterend. Of kies 1 van de nieuwe kleuren: zilver, brons en koper. Deze kleuren zijn er ook voor het ladderband, helemaal op kleur af te stemmen. Geschikt bij de Scala® jaloezieën met lamellen van 50 mm.

Met EasyClick voor draaikiepramen

Ook in draaikiepramen kun je prima de aluminium jaloezieën bevestigen. Die met de smalle lamellen, van 25 mm, passen perfect in de smalle glaslijsten van de draaikiepramen. Om te zorgen dat ze strak tegen het raam blijven, ook als dat geopend is, kunnen we ze voor je bevestigen met klemsteunen of met het handige montagesysteem EasyClick.

Soepele bediening

Naast de standaard bediening met koord, kunt u ook kiezen voor mono ketting of elektrische bediening.

Mono ketting

De innovatieve mono ketting zorgt voor een lichte en soepele bediening van de Silva® en Scala®jaloezie. 1 chique ketting voor kantelen en optrekken, zonder meerprijs, in diverse bijpassende kleuren.

Aluminium jaloezieën vind je bij Stikkelbroeck in Brunssum

Voor de mooiste aluminium jaloezieën die perfect passen bij jouw interieur ga je naar Stikkelbroeck in Brunssum. Je kunt op ons rekenen met een deskundig interieuradvies, inspirerende voorbeelden in onze woonwinkel, zorgvuldig inmeten en monteren en natuurlijk een levenslange service en garantie. Kom langs of vraag ons advies bij jou thuis, we staan voor je klaar van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Thuis in elk interieur!’

Interieuradvies

zeker bij Stikkelbroeck