HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Aluminium lamellen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

Aluminium lamellen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

120

kleuren

Stoere inrichting? Aluminium lamellen passen hier prima bij.

Aluminium lamellen die wil je eerst eens bewonderen!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

“Stikkelbroeck heeft alles in huis voor je inrichting en ze geven dat uitstekend advies!”

‘Filter het licht in de badkamer, schuur en andere vochtige ruimtes met een volledig aluminium jaloezie. Geen omkijken meer naar!’

Kom langs in Brunssum

Onze openingstijden:

di t/m vr: 09.30-17.00 uur
zaterdag: 10.00-17.00 uur

Aluminium lamellen; mooi stoer

Aluminium lamellen geven elk interieur een stoere touch. Ze zijn mooi, robuust en de Toppoint-collectie die je in onze woonwinkel aantreft is ook nog eens van uitstekende kwaliteit. Kom langs om ze zelf te bekijken en laat je dan persoonlijk adviseren voor jouw interieur. Ons team van vakmensen staat voor je klaar aan de Kerkeveldstraat in Brunssum.

Ideaal in vochtige ruimtes

De aluminium lamellen van Toppoint zijn robuust doordat elk onderdeel van aluminium gemaakt is. Hierdoor zijn ze goed bestand tegen vocht en gaan niet roesten. Zoek je nog raamdecoratie voor een vochtige ruimte zoals de badkamer of keuken? Dan raden we je deze aluminium lamellen zeker aan!

Licht of privacy, zo geregeld

Aluminium lamellen zijn wat licht en privacy betreft vrijwel gelijk aan die van stof, pvc of de lamellen met vilt. Ook hiermee regel je de lichtinval en de mate van privacy in een handomdraai. Je zet ze gewoon net zover open of dicht als jij dat wil. En moeten de ramen weer eens gewassen worden? Dan schuif je ze met de handige raamwasfunctie in een keer zo opzij.

Gemak in onderhoud

Het onderhoud van aluminium lamellen is heel gemakkelijk. Je hoeft ze enkel uit de rails te klikken en op een gladde, rechte ondergrond te plaatsen. Je kunt ze dan schoonmaken met een sopje en een vochtige doek. Daarna klik je ze zo weer terug in de rails.

Aluminium lamellen, voor grote, schuine of heel brede ramen

Lamellen zijn recht, maar dat geldt niet voor alle ramen. Toch is dat geen probleem, ook bij hele grote ramen, schuine ramen en hele brede ramen kunnen we lamellen op maat maken. Zoals lamellen voor een raam met een breedte van wel 6 meter. En doordat de lamellen er in diverse breedtes zijn, kun je zelf kiezen wat je het mooiste vindt voor jouw grote of brede ramen. Ons advies? Hoe groter het raam, hoe mooier het is als je een brede lamel kiest. De breedste lamellen die wij hebben zijn wel 250 mm breed. Bezoek onze woonwinkel om te zien wat jou aanspreekt en kom je er niet uit? Dan kun je op ons vakkundige team rekenen om je goed te adviseren.

Mooi bij beton, hout, beton en stof

Aluminium is natuurlijk heel stoer, maar het hoeft niet enkel bij een stoer interieur gekozen te worden. Het combineert ook mooi in woonstijlen waar meer beton, hout of stof gebruikt is. Juist het contrast van materialen geeft een unieke sfeer.

Wooninspiratie en interieuradvies bij Stikkelbroeck Woninginrichting

Bezoek ons eens in Brunssum als je wil weten of aluminium lamellen ook passen bij jouw woonstijl. Ons team staat voor je klaar met persoonlijk interieuradvies en in onze woonwinkel doe je volop wooninspiratie op. Kom dus gerust langs of nodig ons bij jou thuis uit als je liever interieuradvies aan huis krijgt. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag en ontmoeten je graag!

‘Thuis in elk interieur!’

Meetservice