HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Iso Plissé® gordijnen

Net als de Duette®Shades, maar dan met veel extra’s

Toppoint heeft een nieuwe raamdecoratie: de Iso Plissé® gordijnen. Een geplisseerd vlak raamgordijn dat strak in de kozijnen gemonteerd kan worden en door de vele mogelijkheden helemaal op maat voor jouw interieur te maken is. Dit gordijn is net als de Duette®Shades, maar heeft nog veel meer mogelijkheden. Je vindt de Iso Plissé® nu bij Stikkelbroeck.

Isolerende raamdecoratie met plissés

Iso Plissé® is geplisseerd en isoleert. Precies zoals de naam al aangeeft. Deze raamdecoratie wordt ook wel omschreven als Duette®Shades, Dupli, Honeycomb of als plisségordijnen. En eigenlijk is dat allemaal juist, alleen heeft de Iso Plissé® nog net wat meer. Zoals dus dat isolerende vermogen waardoor het in de winter maar ook in de zomer altijd heel aangenaam in huis blijft.

Strak gemonteerd

De Iso Plissé® is verkrijgbaar in twee plooibreedtes: 25 mm en 32 mm. Hierdoor past het ook perfect in EasyClick®, het montagesysteem dat geschikt is voor elk kozijn en waarbij niet geboord of geschroefd hoeft te worden. En in de enkele gevallen dat EasyClick® niet mogelijk is, kan de Iso Plissé® met TruFix® gemonteerd worden. Wil je de Iso Plissé® wel in-de-dag monteren, maar liever aan de binnenzijde van de muren? Dan kan dat ook. In meerdere RAL-kleuren is er een kwalitatief ophangsysteem, EOS, dat in verschillende uitvoeringen geleverd kan worden. Het design is minimalistisch, past bij de meeste raamkozijnen en is ook geschikt voor de heel grote ramen.

Trendy kleuren

De gordijnstoffen waar de Iso Plissé® van is gemaakt, zijn er in dimmend en verduisterend en dus ook isolerend. Er is een ruime keus uit heel verschillende weefstructuren en meerdere trendy kleuren zoals mosgroen, betongroen en veel naturelle tinten. Er is dus altijd een variant die past bij jouw interieur en jouw persoonlijke woonsmaak.

Day & Night maar ook met horrengaas!

Uniek is de manier waarop de Iso Plissé® samengesteld kan worden. Net als de Duette®Shades kan het in een Day & Night-variant gemaakt worden. Dat betekent dat er van verschillende stofsoorten een combinatie gemaakt kan worden, zoals met een transparante en een verduisterende stof. Je hebt dan met één stuk raamdecoratie een oplossing voor elk moment van de dag. Heel bijzonder is echter dat de Iso Plissé® óók met horrengaas samengesteld kan worden. Je kunt van de Iso Plissé® dus ook een combinatie laten maken met een transparante gordijnstof én horrengaas ineen. En, deze combinatie kan ook met EasyClick® bevestigd worden.

Elektrisch bedienbaar, handig bij hele grote ramen

Natuurlijk is ook de Iso Plissé® elektrisch bedienbaar . Het is dus geen enkel probleem om deze raamdecoratie op te hangen bij ramen die net te hoog zijn of waar je niet zo makkelijk bij komt. Zoals een dakraam of een hoog zolderraam. En is het raam juist heel erg groot of breed? Dan kan dit ook een perfecte oplossing zijn: in beide plooibreedtes kan de Iso Plissé® geleverd worden tot wel 4 meter hoog en 3,6 meter breed.

Iso Plissé® bij Stikkelbroeck

Dat de Iso Plissé® gordijnen vaak met de Duette®Shades vergeleken wordt, is niet zo gek. Het heeft er alle kenmerken van, maar dan dus nog een beetje meer. Ben je benieuwd hoe deze nieuwe raamdecoratie van Toppoint er in het echt uitziet? Bezoek dan snel Stikkelbroeck in Brunssum. Daar kun je de Iso Plissés® zelf bekijken en staan de interieurstylisten voor je klaar om je er nog veel meer over te vertellen.

Gepubliceerd op: 16 mei 2023

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook geinteresseerd in deze blogs: