HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Iso Plissé® gordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

Iso Plissé® gordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

Iso Plissé® gordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

Iso Plissé® gordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

Iso Plissé® gordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

157

kleuren

Iso Plissé® gordijnen, perfect samen met EasyClick.

Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Lichtdoorlatende
Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende
Iso Plissé® gordijnen

Klantervaring

“Goed verkooppunt voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel bij Stikkelbroeck is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.”

‘Iso Plissé® gordijnen kunnen in of op het kozijn, aan het plafond en dus overal geplaatst worden. Niet schroeven of boren? Dat kan in combinatie met EasyClick.’

Kom langs in Brunssum

Onze openingstijden:

di t/m vr: 09.30-17.00 uur
zaterdag: 10.00-17.00 uur

Iso Plissé® gordijnen: elegante, moderne raamdecoratie

Iso Plissé® gordijnen zijn elegante, moderne raamdecoratie die ook nog eens energiebesparend werken. Een echt luxe raamproduct met de kenmerkende honingraatstructuur die zowel warmtewerend als isolerend werkt. De Iso Plissé® gordijnen zijn geschikt voor veel soorten ramen en worden altijd op maat gemaakt bij Stikkelbroeck Woninginrichting in Brunssum.

Vele voordelen

De Iso Plissé® gordijnen kennen veel fans en dat is niet zo vreemd. Dit raamproduct heeft veel voordelen. Ze zijn onder andere isolerend, warmtewerend, stofwerend en antistatisch waardoor ze lang mooi blijven. Ook passen ze in tal van ramen, zelfs in ramen met afwijkende vormen zoals een erkerraam of dakraam. Natuurlijk zijn ook de Iso Plissé® gordijnen er in verschillende stofsoorten; van transparant tot verduisterend of voor een werkplek. En wil je gemak in bediening? Dan kan dat ook; Iso Plissé® gordijnen zijn te bedienen met de hand, via een afstandsbediening of app.

Tot 25% energiebesparing

Typisch van de Iso Plissé® gordijnen is de honingraatstructuur. Dat geeft dit raamproduct de luxueuze uitstraling maar is ook de reden dat het tot wel 25% van de energie kan besparen. Die honingraat houdt namelijk de lucht vast. Door die stilstaande luchtlaag kan er geen warmte via de ramen verdwijnen en blijft de temperatuur in huis aangenaam constant. Eigenlijk heb je met de Iso Plissé® gordijnen een natuurlijke isolatielaag voor je ramen!

Aangenaam licht in huis of bij je werkplek

De gordijnstof van de Iso Plissé® gordijnen is conform de Europese normen voor lichttransmissie. Dat betekent dat ze een bepaalde hoeveelheid licht mogen doorlaten. Het gevolg daarvan? Het licht in huis is aangenaam gefilterd en als je de Iso Plissé® gordijnen bij je werkplek ophangt, dan kun je ongehinderd doorwerken, zelfs bij fel zonlicht.

Voor alle ramen

Niet alle ramen zijn rechthoekig, maar voor de Iso Plissé® gordijnen is dat geen enkel probleem. Die passen in vrijwel elk type raam; ook koepelramen, halfronde ramen of trapezevormige ramen. Wij laten de Iso Plissé® gordijnen daarvoor gewoon op maat maken. Dat doen we ook voor ramen die schuin kunnen staan zoals bij een draaikiepraam of een dakraam. En wil je niet dat de Iso Plissé® gordijnen daarin gaan bungelen als het raam gekanteld of geopend is? Dan kun je ze mooi laten bevestigen met een zijgeleiding of met de handige EasyClick. Dat is een montagesysteem dat zonder boren of schroeven perfect bevestigd wordt in de smalle glaslijsten van dit soort ramen. Wil je weten hoe dat eruitziet? Of dat geschikt is voor de ramen in jouw woning? Kom dan langs en vraag het onze vakmensen.

Gemak met Iso Plissé® gordijnen

Bij moderne raamdecoratie verwacht je ook gemak, en die krijg je met Iso Plissé® gordijnen. De bevestiging kan met zowel klemsteunen als met zijgeleidingsprofielen of met EasyClick. We laten je graag de verschillen in onze winkel zien en kunnen je adviseren wat het beste bij jouw woonwensen past. En het monteren ervan? Dat regelen wij voor je! Ook in bediening is het puur gemak met de Iso Plissé® gordijnen. Ze zijn gemakkelijk te openen en te sluiten met een handgreep, met een stok, draaistang of koord. Voor dat laatste hebben we ook een SmartCord®, dat is kindveilig omdat het koord daarbij altijd op dezelfde lengte blijft. Of kies een afstandsbediening of app voor maximaal gemak.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® gordijnen is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Stikkelbroeck een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® gordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert je hier graag over.

Maatwerk met Iso Plissé® gordijnen

Met Iso Plissé® gordijnen voor het raam is veel maatwerk mogelijk. Je hebt de keuze uit top-down bottom-up, enkel top-down of het mooie Day & Night-model. Met top-down kan het gordijnpakket in het kozijn enkel van boven naar beneden gesloten worden. Bij top-down, bottom-up kan het beide kanten op bewegen en ook halverwege het raam vastgezet worden. En in het Day & Night-model kunnen twee gordijnstoffen gezet worden, zoals een verduisterende en een transparante gordijnstof.

Iso Plissé® gordijnen voor jouw interieur, door Stikkelbroeck Woninginrichting

De mooiste Iso Plissé® gordijnen voor jouw interieur vind je bij Stikkelbroeck Woninginrichting. Wij staan voor je klaar om je te adviseren welke uitvoering het beste past bij jouw woonstijl en woonwensen. Wil je persoonlijk stylingsadvies? Bezoek dan onze winkel of vraag of we bij jou thuis komen. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Thuis in elk interieur!’

Advies op maat