HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Duo rolgordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

Duo rolgordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

75

kleuren

Combineren? Zeker met gordijnen heel mooi.

Duo Rolgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst zien!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid, de kleuren.'

Klantervaring

“Goed verkooppunt voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.“.

‘Met een duo rolgordijn kies je voor een rolgordijn die op verschillende standen het licht kan filteren. Er is veel keus in kleuren en afwerking.’

Kom langs in Brunssum

Onze openingstijden:

di t/m vr: 09.30-17.00 uur
zaterdag: 10.00-17.00 uur

Duo-rolgordijnen; ideaal voor elk moment van de dag

Met duo-rolgordijnen heb je raamdecoratie voor elk moment van de dag. Want deze rolgordijnen bestaan uit een transparante en een niet-transparante gordijnstof. Overdag heb je dus mooi gefilterd licht in huis en ’s avonds volop privacy. Ideaal dus. Kom naar woonwinkel Stikkelbroeck in Brunssum en we helpen je graag de mooiste voor jouw interieur te vinden.

Duo-rolgordijnen = dubbele stoffen

Duo-rolgordijnen zijn als rolgordijnen maar dan met twee stofsoorten in hetzelfde raamproduct. En dat biedt veel mogelijkheden: je kunt bij rolgordijnen kiezen uit twee keer zoveel kleuren, stoffen en dessins! Want elk duo-rolgordijn bestaat uit twee stoflagen en jij kiest per laag de stof van jouw voorkeur. Die gordijnstoffen zijn er van glad of met een zachte glans tot wat robuuster zoals bij de linnenlook. En wist je dat je op de banen niet-transparante stof ook een stof met een patroon kunt kiezen? Je ziet het; je kunt een duo-rolgordijn helemaal naar jouw woonstijl samenstellen!

Technische details

Bij de duo-rolgordijnen zijn de technische details er ook in meerdere uitvoeringen. Zoals de cassette en het montageprofiel, die kunnen in gelakt wit of geanodiseerd aluminium geleverd worden. Het kapje aan de zijkanten kan in een kleur naar keuze en de onderlat in massief aluminium of als brede designlat.

Zo combineer je duo-rolgordijnen

Meer sfeer met duo-rolgordijnen creëer je door ze te combineren met gordijnen. Wil je een strakke look? Kies dan een set in dezelfde kleur of dezelfde stof. Wil je liever meer contrast? Dan combineer je het duo-rolgordijn met een gordijn in een andere tint of met een ander patroon. Vind je dat de akoestiek in huis wel wat beter kan? Combineer je duo-rolgordijnen dan met dikke gordijnen of overgordijnen. Als je het lastig vindt om een mooie combinatie zelf samen te stellen, bezoek dan onze woonwinkel en we helpen je er graag bij met ons stylingsadvies en de vele voorbeelden als inspiratie.

Met afstandsbediening of een app

Duo-rolgordijnen kun je natuurlijk met de hand bedienen, maar het kan ook elektrisch. In dat geval open en sluit je ze met een afstandsbediening of een app. Voor het laatste heb je wel een smart home hub in huis nodig. Een aansluitpunt vlak bij de rolgordijnen is niet nodig. Wil je weten hoe het werkt? Kom dan naar onze woonwinkel en we leggen het je uit. En kies je voor de handbediening, weet dan dat ze geleverd worden met mooie metalen kettingen voor een stijlvolle look.

Duo-rolgordijnen van hoge kwaliteit bij Stikkelbroeck Woninginrichting, Brunssum

Bij Stikkelbroeck Woninginrichting hebben we een ruime collectie duo-rolgordijnen. Bezoek dus onze woonwinkel in Brunssum en we staan voor je klaar met persoonlijk advies en altijd vakkundige service en kwaliteit. Kom langs, we zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Thuis in elk interieur!’

Onze showroom

Advies op maat

Meetservice