HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

EasyClick

bij Stikkelbroeck in Brunssum

EasyClick

bij Stikkelbroeck in Brunssum

150

kleuren

Zonder boren of schroeven plaats je makkelijk ons EasyClick systeem.

EasyClick verkopen wij niet online, dat wil je eerst gezien hebben!

'Combineer met de eindeloze soorten en kleuren plissé, Duette®Shades en aluminium jaloezieën'

Klantervaring

“Goed adres voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.”.

‘Het EasyClick systeem kan op houten, aluminium of kunststof kozijnen geplaatst worden. Kies voor aluminium jaloezie, plissé gordijn of Duette®Shades.’

Kom langs in Brunssum

Onze openingstijden:

di t/m vr: 09.30-17.00 uur
zaterdag: 10.00-17.00 uur

EasyClick, de manier om raamdecoratie te monteren

EasyClick is het handige montagesysteem om je raamdecoratie te monteren! Zonder boren, zonder schroeven en dus zonder gaten in de kozijnen. Het mooie en strak afgewerkte frame zet je zo in het kozijn en je haalt het er net zo makkelijk weer uit. EasyClick is te gebruiken voor Duette®Shades, plisségordijnen en jaloezieën. Kom naar de woonwinkel van Brunssum, Stikkelbroeck Woninginrichting, en we laten je graag de mooie voorbeelden zien.

Gemakkelijke montage

De naam zegt het al: met EasyClick is de montage heel gemakkelijk. Dat monteren werkt als volgt: we plakken eerst magneetband of klittenband op de kozijnen. Vervolgens ‘klikken’ we het aluminium frame er zo tegenaan. En wil je EasyClick uit de kozijnen halen, omdat je bijvoorbeeld de ramen wil lappen? Dan haal je het er met twee handen net zo gemakkelijk weer uit. Het frame is licht, stevig en makkelijk te hanteren. Ideaal dus voor je raamdecoratie en de perfecte manier om je kozijnen mooi en onbeschadigd te houden.

Heel veel voordelen met EasyClick

Met EasyClick heb je heel veel voordelen. Dat je kozijnen heel blijven omdat er geen gaten in geboord hoeven te worden is zo’n voordeel. Maar ook dat het past in allerlei kozijnen; zowel in hout, aluminium als kunststof. Verder past het bij veel ramen, zoals in gewone ramen maar ook bij draaikiepramen waarvan de glaslijsten meestal heel smal zijn. EasyClick houdt je raamproduct altijd mooi strak tegen de ramen, ook als het raam schuin gekanteld is. Verder is EasyClick in meerdere RAL-kleuren te leveren waardoor je het goed kunt afstemmen op jouw interieur en doordat het gemaakt is van aluminium kun je het ook in de ramen van je badkamer of keuken gebruiken. En heel belangrijk, bij EasyClick zitten geen loshangende koorden of kettingen waardoor het ook veilig is voor kinderen.

Voor Duette®Shades, plisségordijnen en jaloezieën

EasyClick is het montagesysteem waarmee je Duette®Shades, plisségordijnen en jaloezieën kunt bevestigen. De Duettes en plissés zijn in elke uitvoering te bevestigen in EasyClick, ook als die top-down, bottom-up zijn. Kies je voor aluminium jaloezieën, dan worden die met een tuimelstang en transparante handgreep als bediening geleverd als je ze laat monteren met EasyClick. Voor alle drie de raamproducten geldt dat EasyClick geschikt is voor lamellen van 25 mm breed.

EasyClick bij Stikkelbroeck Woninginrichting, Brunssum

Gemakkelijk en mooi je raamdecoratie bevestigen? Dat doe je met EasyClick, het montagesysteem als je Duette®Shades, plisségordijnen of jaloezieën kiest. Kom langs bij de woonwinkel in Brunssum en ontdek hoe mooi en handig EasyClick is. Onze vakmensen staan voor je klaar om je er alles over te vertellen. Stikkelbroeck Woninginrichting is geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Thuis in elk interieur!’