HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Gordijnen

Gordijnen

1483

kleuren

Voor elk interieur zijn er stijlvolle gordijnen op maat.

Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

In-between gordijnen

Overgordijnen

Versus® gordijnen

Sharp Wave® gordijnen

Verduisterende gordijnen

Transparante gordijnen

Klantervaring

“Goed verkooppunt voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.”

‘Zoek je een oplossing voor jouw lichtinval? Ik adviseer je graag hierover. Samen maken we de beste keus!’

Kom langs in Brunssum

Onze openingstijden:

di t/m vr: 09.30-17.00 uur
zaterdag: 10.00-17.00 uur

‘Thuis in elk interieur!’

Between Lana

Between Lana

Between Royal

Between Lana

Evisa & Evisa Voile

Piramide

Monarch

Between Royal

Marsa

'Ik maak graag tijd voor je vrij.'

Loux

Loux

Between Royal

Highlands & Between Royal

Nappa

Mooie gordijnen voor jouw woonstijl

Gordijnen brengen direct sfeer in huis, zeker de mooie gordijnen die je bij Stikkelbroeck Woninginrichting in Brunssum vindt. Die passen bij elk interieur en bij elke woonstijl. Hoe dat kan? Hier is een ruime collectie en een vakkundig team stylisten die jou persoonlijk adviseren, in onze winkel of bij jou thuis. Wil jij dat ook? Bezoek ons dan snel, we zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

Veel keus

Wat jouw smaak ook is, wij hebben de gordijnstoffen die jij mooi vindt. Van modern tot klassiek en van elegant tot robuust, met meer dan 1.500 soorten gordijnstoffen is er altijd wel een voor jouw interieur. Zoals prachtige transparante gordijnen, mooie in-betweens of dikke overgordijnen. Maar ook in linnen, grof geweven of soepel en glanzend. En wil je iets dat helemaal nieuw en innovatief is? Dan moet je echt eens de strak gevouwen Sharp Wave® of het innovatieve Versus® gordijn komen bekijken. Bij Stikkelbroeck heb je veel keus en veel combinatiemogelijkheden. We laten het je graag zien.

Prettige geluiddemping

Een kamer die hol klinkt, is niet fijn. Maar met gordijnen heb je snel een prettige geluiddemping. En hoe dikker de gordijnstof is, hoe beter dat is voor de akoestiek in de ruimte. De stof werkt isolerend, ook voor geluid. Wil je wel die geluiddemping maar niet te dikke gordijnen? Combineer ze dan; met twee lagen gordijnen zorg je ook voor een aangename akoestiek en de mogelijkheden in combinaties zijn talrijk. Vraag ons om advies, we inspireren je graag met de vele voorbeelden uit onze woonwinkel.

Heerlijk isolerend

Behalve een aangenaam geluid heb je ook meer comfort in huis door gordijnen. Deze raamdecoratie vermindert namelijk het warmteverlies doordat ze isoleren. Want via de ramen kun je tot wel 50% van de warmte in huis verliezen! Dat verminder je aanzienlijk met gordijnen voor de ramen. Waarbij natuurlijk geldt; hoe dikker de gordijnstof, hoe beter het isolerend vermogen. Kies dus voor een dikkere gordijnstof zoals een velours overgordijn of een gevoerd gordijn. Dat geeft meer sfeer in huis en helpt bij het verlagen van je energierekening!

Gevoerde of verduisterende gordijnen

Met gevoerde of verduisterende gordijnen maak je het echt donker in huis. En doordat veel gordijnstoffen goed gevoerd kunnen worden, kunnen we van heel veel gordijnen ook verduisterende gordijnen maken. Jij kiest, wij regelen het! Met maatwerk waarbij we ervoor zorgen dat de juiste voeringstof gebruikt wordt met onder andere dezelfde krimptolerantie. Wil je liever een verduisterend raamproduct dat overdag het licht aangenaam filtert? Kom dan langs voor de Versus®; een 2-in-1 wavegordijn gemaakt van transparante gordijnstof en verduisterende lamellen.

Stikkelbroeck Woninginrichting: voor de laatste trends en jarenlange ervaring in raamdecoratie

Voor de laatste trends in raamdecoratie en een team vol ervaring ga je naar Stikkelbroeck Woninginrichting. Hier vind je prima prijskwaliteitverhoudingen en een levenslange service en garantie. Ons hechte team staat voor je klaar met inspiratie, persoonlijk advies en we zoeken de mooiste combinaties voor jouw interieur waarbij we ook kijken naar wat technisch mogelijk is. Wil je dat ook? Dan zien we je graag. Kom naar onze woonwinkel of vraag ons om een advies bij jou thuis.