HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Hordeuren

bij Stikkelbroeck in Brunssum

Hordeuren

bij Stikkelbroeck in Brunssum

36

combinaties

Ik adviseer een plissé horgordijn als mooie oplossing bij schuifdeuren.

Klantervaring

“Goed verkooppunt voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.

‘Opmeten lastig? Maak een afspraak en wij nemen dit graag voor je uit handen.’

Kom langs in Brunssum

Onze openingstijden:

di t/m vr: 09.30-17.00 uur
zaterdag: 10.00-17.00 uur

Een hordeur voor elke deur – bij Stikkelbroeck

Voor elke deur hebben wij een geschikte hordeur. Met varianten die geschikt zijn voor huishoudens met kinderen, huisdieren, mooie design hordeuren en hordeuren voor de grote deuropeningen zoals bij een schuifpui of openslaande deuren. Kom langs en zie het zelf. We staan voor je klaar met advies bij Stikkelbroeck Woninginrichting in Brunssum.

Novus® Plisséhordeur: sterk en strak

Stil, sterk & strak, de Novus® is heel praktische hordeur. Deze past in vrijwel elke deuropening, ook als het een hele grote deur is zoals een dubbele deur of een schuifdeur. De plisséhordeur heeft geplisseerd horrengaas dat makkelijk opzijschuift en bovendien heel sterk is. En wat heel handig is; deze hordeur blijft gewoon openstaan waar je het neerzet. Het frame kan in 12 RAL-kleuren afgewerkt worden zodat je het mooi kunt aanpassen op jouw interieur. Het gaas valt altijd in de cassette en blijft dus uit het zicht als de hordeur opengeschoven is.

Scharnierende hordeur

De scharnierende hordeur lijkt eigenlijk op een gewone deur; deze hordeur opent naar één kant en klapt dan vanzelf weer dicht. Heel gemakkelijk dus en je hebt niet het risico dat iemand vergeet om de hordeur dicht te doen. De scharnierende hordeur kan met pollenwerend horrengaas gemaakt worden. Dat is horrengaas dat we aanraden aan mensen met hooikoorts omdat het tot wel 90% of 99% van alle pollen tegenhoudt. Wil je liever een hordeur die goed ventileert? Dan kunnen we in de scharnierende hordeur ook het extra transparante horrengaas laten plaatsen. Andere opties in horrengaas zijn het Petscreen horrengaas dat extra sterk is en dus handig bij huisdieren. Of het gewone horrengaas dat niet alleen in zwart maar ook in grijs leverbaar is.

Hordeuren bij Stikkelbroeck Woninginrichting, Brunssum

Voor een hordeur heb je maatwerk en vakmanschap nodig zodat je zeker weet dat het perfect past. Kom daarvoor naar Stikkelbroeck Woninginrichting in Brunssum. Ons hechte team staat daar voor je klaar met eerlijk en vakkundig advies. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag, zien we je snel?

‘Thuis in elk interieur!’

Plissé hordeur

Plissé hordeur

enkel en dubbel te plaatsen

Novus® hordeur